Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Melegítő párnák és melegíthető plüss állatok a hideg időkre

Szabó Zoltán József
Melegítő párnák és melegíthető plüss állatok a hideg időkre

Az emberek alapvetően nem szeretnek fázni. Egy csésze forró tea, meleg ágy, egy előre melegített ágy vagy épp betegséget elűző puha tapintású plüss állatka nagyon jól tud jönni a nem szeretem napokon. Felfázásra, kihűlés ellen a fűthető takaró és párna nagyon jó megoldás. A gyerekeknek pedig a menta vagy levendula illatot árasztó, kellemes meleget sugárzó, melegíthető plüss állatkák.

tovább olvasom...

A késő őszi és a téli hónapok számos betegséget rejtegetnek az egyszerű megfázástól, a felfázáson át egész súlyos, ágymeleget kívánó egyéb betegségekig. Az emberek egyik része szívesebben elviseli a hideget mint a meleget, mások meg épp fordítva vannak ezzel: inkább meleg legyen, csak ne fázzak. Nyílván ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, a komfortérzésen kívül az is kell, hogy ne legyünk betegek. A szobahőmérséklet nem mindig elegendő, az ágy sokszor nagyon hidegnek tűnik, a forró tea pedig épp nem ott melegít, ahol kellene. Ilyen esetekre nagyon hasznos és praktikus megoldás a melegítő párna, a melegítő takaró és az ágymelegítő, de – gondolva a gyerekekre is – a melegíthető plüss állatok is kiváló szolgálatot tehetnek.

A melegítő párna, a melegítő takaró és az ágymelegítő között alapvetően méretbeli különbségek vannak, hiszen míg egy melegítő párna nagyon jó egy fájó testrészre, addig az ágymelegítő a nagyon hideg, kihűlt ágyat melegíti fel nagyon gyorsan, a takaró pedig az egész testet képes megfelelő melegen tartani. Bármelyikről is beszéljünk, az elv ugyanaz: az elektromos áramot használják fel a 30-40 fok elérése érdekében, amit egyenletesen terítenek szét a teljes melegítő párna egész felületén. A melegítő párna, a melegítő takaró és az ágymelegítő a kiemelt biztonságú termékek közé tartozik, hiszen megtörténhet az is, hogy pl. a beteg épp rápisil a fűtött derékaljra. Zárlatosság abszolút nem alakulhat ki a kimagasló biztonsági előírásoknak köszönhetően.

A melegítő párna, a melegítő takaró és az ágymelegítő nagyon magas komfortérzetet biztosít, de leginkább olyan hő leadására képes, ami a beteg gyógyulását, vagy épp a nagyon fázós ember felmelegedését szolgálja. Minden melegítő terméknél a hőfok állítható, sőt még turbó felmelegítésre is van lehetőség. A túlmelegedés és az egészségvédelemre tekintettel a melegítő párna, a melegítő takaró és az ágymelegítő 90 perc után automatikusan kikapcsolt.

 

Bármelyik nagy márka melegítő termékét is vásároljuk, az ár növekedésével arányosan magasabb minőséget is kapunk. Nem mindegy a tisztíthatóság,  moshatóság és a környezetbarát besorolás sem. Általánosságban azért elmondható, hogy a kezelőszerv könnyen lecsatlakoztatható, és a melegítő párna, a melegítő takaró és az ágymelegítő akár még 30 fokon is mosható mindenféle biztonsági kockázat nélkül.

A családokban sok fázós ember van, aki akár 3 takarót is képes magára teríteni, de még akkor is fázik függetlenül attól, hogy épp ül vagy fekszik. A melegítő párna, a melegítő takaró és az ágymelegítő létrehozását épp a fázósság csökkentése, a betegségekből való gyorsabb felépülés és a hatékony felmelegítés vágya alkotta meg. És akkor még nem is beszéltünk a jéghideg lábakról és az állandóan fázó nyakról. A megoldás nem különbözik, csak a forma változik. A lábmelegítő csizma, amibe az ember mindkét lába egyszerre is elfér, jelentősen csökkenti a hideg érzetet és nagyon gyorsan képes felmelegíteni a fagyosnak érzett lábakat. A nyakmelegítő ezzel szemben a nyak kihűlése és elmeszesedése esetén is kiváló választás.

Ha van a családjában fázós, hideg lakásban él, fűtetlen szobában kell aludnia jéghideg ágyban, akkor hatékony megoldás a melegítő párna, a melegítő takaró és az ágymelegítő. Bár ezek nem 1-2 ezer forintos termékek, de a rá költött pénz megéri, hiszen a komfortot és kényelmet, de az egészséget mindenki szereti. A megfelelő kiválasztásában mi is segíthetünk Önnek: keressen, ha kérdése van.

Az Értéksziget Webáruházban újdonságnak számít a melegíthető plüss állatok. Amikor a gyermek beteg, nem érzi jól magát, egy kis dédelgetés, szeretgetés mindig jól esik és a betegséget elviselhetőbbé teszi. Minden gyereknek van valamilyen kedvenc állatkája, amivel alszik vagy bárhová magával viszi. Ezt felhasználva, a német Greenlife olyan melegíthető plüss állatkákat gyárt, amelyek 100% gyógynövény töltettel rendelkeznek, hogy a gyógyulás mihamarabb megtörténjen.

A Warmies melegíthető plüss állatkák aroma- és hőterápiás eszközök, melyek a testrészek (has, mellkas, fül, orr-, és arcüregek) melegítésére, aromaterápiás célokra használhatók. A felvett hőt és aroma anyagokat kb. 90 percig adják le. A melegíthető Warmies plüss állatok nemcsak a betegségben, hanem a játékban is kiváló barátai a gyerekeknek.

Tartalomhoz tartozó címkék: Mindennapi betegségek nyomában
Bankok és minősítések