Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Infralámpa

Íme néhány, de igen hatékony és kiváló minőségű, a gyakorlatban és betegségek kezelésében segítséget nyújtó infralámpa. A meleg fény hatásával gyógyítja a testet, serkenti a vérkeringést, csökkenti pl. a megfázás tüneteit. Leginkább arcüreg- és homloküreggyulladás kezelésére használják. Kezelnek vele légúti betegségeket és stressz okozta fejfájást is.

Rendezés:
serkenti a vérkeringést, izomlazító, gyulladáscsökkentő, 100 Wattos
azonnal elérhető
4  500 Ft
serkenti a vérkeringést, izomlazító, gyulladáscsökkentő, 100 Wattos
pár napon belül elérhető
8  000 Ft
csökkenti a gyulladást, enyhíti a megfázást, gyógyítja a bőrfelületet, 5 fokozatban állítható
azonnal elérhető
11  900 Ft
csökkenti a gyulladást, enyhíti a megfázást, gyógyítja a bőrfelületet, 5 fokozatban állítható
azonnal elérhető
18  700 Ft
csökkenti a gyulladást, enyhíti a megfázást, gyógyítja a bőrfelületet, 5 fokozatú dőlésszög
azonnal elérhető
23  600 Ft
csökkenti a gyulladást, enyhíti a megfázást, árnyékolás állítás
pár napon belül elérhető
39  700 Ft

Mitől gyógyít az infralámpa

Az infravörös fény egyfajta elektromágneses sugárzás, megfelelő hullámhosszal és frekvenciával rendelkezik. E két mennyiség között fordított viszony áll fenn: minél nagyobb egy fény hullámhossza, annál kisebb a frekvenciája. Az infravörös fénynek jóval kisebb a frekvenciája, mint a látható fénynek. Nevét is innen kapta, az infravörös fény tartománya az elektromágneses spektrumban a látható fény legkisebb frekvenciájú, vörös színű összetevőjének a tartománya alatt helyezkedik el (infra+vörös).

A piros színnek természetesen jelentése is van: életet, erőt, energiát, bőséget, bizalmat, biztonságot jelent. A természetben figyelmeztető szín. Feltölt energiával, bátorsággal, jó meghűlés ellen, pozitív hatással van a belső szervekre, a hasi szervekre, izmokra a mellékvese működésére, és jó hatással van a vérkeringésre. Használatával felmelegszik a kezelt felület szövete, és ennek hatására felgyorsul a vérkeringés. Az intenzív vérkeringés több tápanyagot és oxigént továbbít a kezelt felületre, így gyorsabb gyógyulás várható. Egy nap kétszer-háromszor 15 percig ajánlatos használni orrcsepp alkalmazása után, a szemet eltakarva.

 

Bankok és minősítések