Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Hasznos és nagyon pontos kombinált vércukormérő

Hazánkban manapság sokféle vércukormérő készülék, vagy más méréssel kombinált, ún. kombó készülék kapható. Ha Önnek szüksége van vércukor, koleszterin, triglicerid, húgysav, hemoglobin, ketoszint mérésére, akkor ebben a kategóriában megtalál pár igen hasznos és praktikus kombinált készüléket.

Rendezés:
gyors és pontos mérés, négyféle jelölés közül választhat
1-3 munkanapon belül szállítjuk
6  700 Ft
a legmodernebb bioszenzoros technikával működik vizuális visszajelzéssel
1-3 munkanapon belül szállítjuk
10  900 Ft
nagyon pontos és magyarul beszél, kifejezetten látássérülteknek készült
1-3 munkanapon belül szállítjuk
15  100 Ft
720 mérés eltárolása, 8mp mérési idő, USB csatlakoztathatóság
1-3 munkanapon belül szállítjuk
17  100 Ft
köszvény, cukorbetegség ellen
1-3 munkanapon belül szállítjuk
24  400 Ft
egyszerűen és könnyen mérhet a készülékkel, ajándék tesztcsíkok
1-3 munkanapon belül szállítjuk
24  400 Ft
nagy kijelző, egyszerű kódkártya-csere, 500 memóriahely
1-3 munkanapon belül szállítjuk
40  500 Ft 36  450 Ft
professzionális készülék, 3 mérés egyszerre 45mp alatt
1-3 munkanapon belül szállítjuk
88  400 Ft

Íme 5 szempont vércukorszintmérő kiválasztásához

Az otthoni vércukormérés megújult az elmúlt években. Míg alig öt éve 5-10 mikroliter volt a minimális vérmennyiség, amely még pontos mérést biztosított a betegnek, ma a jobb készülékek esetében ehhez csupán 0,6-0,8 mikroliter vér szükséges. A mérési idő, amely azt jelzi, hogy mennyi idő telik el a vérminta készülékbe juttatásától az eredmény leolvasásáig, szintén harmadára (kb. 5 másodpercre) csökkent a fejlesztéseknek köszönhetően.

  1. A készülék kiválasztásakor érdemes odafigyelni arra, hogy az aktuálisan használt reagenscsík kódjának beállítása kézzel vagy (jobb esetben) automatikusan történik. vásárláskor figyelni kell, hogy hány mért adatot képes tárolni a készülék.
  2. Ugyancsak általános szempontnak tekinthető a készülék mérete (minél kisebb helyen férjen el), kezelhetőségének egyszerűsége, valamint a gyengébben látók számára a minél nagyobb kijelző, amely megkönnyíti a leolvasást.
  3. A modern vércukormérők további jó tulajdonsága a régebbi modellekhez képest, hogy hidegben és kánikula idején is végezhető velük pontos mérés, míg korábban csak szobahőmérsékleten működtek megfelelően.
  4. A legjobb készülékekkel ma már a csecsemők vércukorszintje is pontosabban mérhető, mivel az újszülötteknél jellemző nagyon magas hematokrit-értéket is képesek kiküszöbölni.
  5. Kényelem és biztonság szempontjából fontos, hogy az eszköz minden eseményt hanggal jelezzen, és a vérrel történő érintkezés elkerülése érdekében csíkkidobó funkcióval rendelkezzen, tehát a csíkot érintés nélkül távolíthassuk el a készülékből.

 

Bankok és minősítések