Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Hogyan segíthetek? tudásprogram

Hogyan segíthetek? - ezt a kérdést teszik fel a szeretteiket gondozó családok és mi a vásárlóinknak. A válasz a tudás(átadás)ban keresendő. Ezért létrehoztuk a Hogyan segíthetek? otthonápolási és beteggondozási tudásprogramot, amely 13+ éves szakmai ismeret és tapasztalat alapján nyújt sokrétű háttérinformációt a hozzánk fordulók egészségügyi problémáinak megoldásához. 

A Prémium vásárlói élményprogramunk részét képező Hogyan segíthetek? tudásprogram jelentős segítséget nyújt Önnek szerettei gondozásában azzal, hogy összegyűjt, megoszt, elérhetővé tesz rengeteg háttérinformációt. Az Értéksziget nemcsak elad, hanem támogatást is biztosít, amelynek felbecsülhetetlen értéke van. Nincs egyedül, Ön mellett állunk minden tudásunkkal.

Beteggondozási blog

Egészségpercek blog (bárkinek elérhető)

Rövidebb, hosszabb egészségügyi tartalmú cikkeket olvashat beteggondozási blogunkon, melyek háttérinformációt nyújtanak a gyógyuláshoz.

Informatív videók

Informatív videók (bárkinek elérhető)

Youtube videócsatornánkon tematikusan összegyűjtjük a beteggondozáshoz kiválóan használható, értékes tartalmakat.

Hasznos weboldalak

Ajánlott weboldalak (bárkinek elérhető)

Vásárlóink ajánlása és saját tapasztalat alapján összegyűjtöttünk néhány hasznos weboldalt, ami további segítséget jelenthet Önnek.

Hasznos útmutatók

Hasznos útmutatók (vásárlóknak érhető el)

Részletes és nagyon informatív termék-, és kategóriatájékoztatót nyújtunk, a vásárlásokat hasznos gyakorlati útmutatókkal egészítjük ki.

Tematikus kurzusok

Tematikus kurzusok (regisztrációval érhető el)

Csatlakozzon Ön is, és válasszon Ingyenes email kurzusaink (mentális felkészülé, inkontinencia, felfekvés, gondozás, sztóma, lábápolás) közül.

Exkluzív tartalmak

Exkluzív tartalmak (regisztrációval érhető el)

Olyan tartalmakat (exkluzív háttérinformációk, ajánlatok) biztosítunk a csatlakozóknak, amelyek további inspirációt nyújtanak a beteggondozáshoz.

 

 

FONTOS: Az oldalon található tartalmak tájékoztató jelleggel készülnek, semmilyen körülmények között nem helyettesíthetik az egészségügyi szakemberek véleményét és utasításait. Minden otthon ápolt beteg egészségi állapota egyedi, ezért kérjük, kérdéseivel forduljon orvoshoz vagy egészségügyi szakemberhez!

 

Bankok és minősítések