Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Kiváló diagnosztikai eszközök - pontos és megbízható adatokhoz juthat

Ma már számos betegség megelőzhető, gyógyítható, ha odafigyelünk és megfelelően kezeljük azt. Olyan korban élünk, amikor nagyon sok gyógyászati segédeszköz az ember szolgálatában áll, és használatuk könnyebbé teszi mindennapjainkat. Vérnyomásmérő készülékből már nemcsak csuklón és felkaron mérő kivitel létezik, hanem hordozható, extra professzionális, utazáshoz ajánlott stb. A pulzoximéter készülékek szinte mindegyike összeköthető számítógéppel vagy okostelefonnal. Vércukorszint-mérőknél a magyarul beszélő, nagy kijelzős eszközök a látássérült, az idős, kissé rosszabbul látó embereket is segítik, sőt, különböző tesztcsíkok használatával súlyos szövődményeket előzhetünk meg velük. És akkor még nem is beszéltünk a csúcsszuper lázmérőkről, amelyek tulajdonképpen hőmérők is egyben. Túl azon, hogy mindössze 1 másodperc alatt is képesek nagyon pontos értéket adni, még kényelmesek, praktikusak, érintés nélküliek is. Mi szeretjük a kiváló vagy prémium minőséget és a fejlett technikát - ezt kínáljuk Önnek is a diagnosztikai gyógyászati segédeszközöknél.

Rendezés:
fájdalommentes ujjszúrás, Dcont és Wellmed készülékekhez is
azonnal elérhető
1  100 Ft
nagyon könnyű lerázni, pontos, tartó tokkal együtt, lerázóval, 3 perces
azonnal elérhető
2  400 Ft 1  920 Ft
8 db ujjszúró lándzsa, 6 fokozatban állítható szúrási mélység
azonnal elérhető
2  200 Ft
hajlékony, lázriasztás, utolsó mérés kijelzése, kemény tok, világító óriási kijelző
azonnal elérhető
2  700 Ft
a lejárati időt a felbontás nem rövidíti
pár napon belül elérhető
3  500 Ft
otthoni és profi használatra alkalmas
beszerzés alatt
4  100 Ft
hajlékony, aranyozott végű, nikkelre érzékenyeknek, vízálló, nagyon pontos, tokkal, világító kijelző
azonnal elérhető
4  300 Ft
5 fokozatban állítható szúrási mélység
pár napon belül elérhető
4  400 Ft
fájdalommentes ujjszúrás, steril, 4x 25 visszazárható tasakban
pár napon belül elérhető
4  500 Ft
a lejárati időt a felbontás nem rövidíti
azonnal elérhető
5  300 Ft
elfér benne a készülék, inzulinadagoló, tesztcsík, napló, lándzsa, ujjszúró
azonnal elérhető
5  400 Ft
egyszerű, megbízható lázmérő, jól látható nagyítóüveges tok
azonnal elérhető
6  300 Ft
biztonságos és egyszerű mérés
azonnal elérhető
6  400 Ft
biztonságos és egyszerű mérés
pár napon belül elérhető
6  400 Ft
gyors és pontos mérés, négyféle jelölés közül választhat
azonnal elérhető
6  500 Ft
kiváló illeszkedés, mosható, antiallergén huzat, klinikailag validált, hosszú élettartam
azonnal elérhető
6  800 Ft
a lejárati időt a felbontás nem rövidíti
pár napon belül elérhető
6  900 Ft

Az orvos diagnosztikai műszerek használata fontos otthon is, akik vérnyomás vagy cukor problémával küzdenek. Online áruházunkban külön kategóriában tudja megtekinteni ezeket a készülékeket, amelyeket magas minőségben forgalmazunk. A vércukorszint méréshez már olyan termékeket is kínálunk, amelyek beszélnek is, így az adott értéket kimondja a gép. Ez nagy könnyebbséget jelent időseknek, látássérülteknek. Az általunk kínált vércukorszint mérők minden esetben részletes bemutatással együtt ismerhetőek meg. A rendszeres mérés fontos egy cukorbeteg esetében, hiszen így lehet kontroll alatt tartani a cukorszintet, elkerülve a betegség szövődményeit hosszú távon. A vércukorszint méréshez a már említett beszélő készülékeken túl kínálunk kifejezetten nagy kijelzővel bíró termékeket is. Tesztcsíkokat is kínálunk a vércukorszint méréshez, illetve olyan készüléket is talál nálunk, amely naplózni tudja az adott mérések értéket, majd erről igény szerint lehet készíteni egy kimutatást, hogy melyik napszakban milyen érték került rögzítésre. A legkeresettebbek azok a termékek, amelyeket könnyen lehet használni, pontosak és gyorsak is.

Online áruházunkban a vércukorszint mérés terén pontosan ezeknek a kritériumoknak megfelelő eszközöket találhat meg. Termékeink mellett feltüntetjük, hogy az rendelkezik-e kódkártyával, mekkora tárhelye van az adatok tárolása céljából. A vércukorszint mérés mellett koleszterin és húgysav értékek méréséhez is kínálunk készülékeket ugyanezen kategórián belül. Termékeinket gyors kiszállítás mellett juttatjuk el a megadott címre. A vércukorszint méréshez kínált termékeink esetében felmerült kérdéseire, állunk rendelkezésére. Szakembereink segítenek abban is, ha nem tudja eldönteni, hogy melyik készülék lenne az Ön esetében a legmegfelelőbb a vércukorszint mérés során. Diagnosztikai termékeink minden esetben neves gyártóktól származnak. Válassza Ön is erteksziget.hu online szaküzletünket, ahol a vércukorméréshez modern és jó ár-érték arányban kapható termékekkel várjuk!

 

Bankok és minősítések