Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Köszönet hűségprogram

Köszönet hűségprogram az Értékszigethez húséges, a velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját elismerő vásárlóink kedvezményprogramja kiszámítható kedvezményekkel, remek ajánlatokkal.

hűségprogram

A Prémium vásárlói élményprogramunk részét képező Köszönet hűségprogram kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy Ön takarékosan, minőségi gyógyászati segédeszközökhöz jusson miközben kiemelt figyelemben és vásárlói élményben részesül.

Mit nyújt Önnek a Köszönet hűségprogram?

 • Normál árú termékeknél minden elköltött 15 Ft után 1 pontot gyűjthet
 • Akciós termékeknél minden elköltött 10 Ft után 1 pontot gyűjthet
 • Szállítási és utánvét szolgáltatásnál minden elköltött 50 Ft után 1 pontot gyűjthet
 • Különleges ajánlataink választása után minden elköltött 33 Ft után 1 pontot gyűjthet
 • Gondoskodás jótékonysági programunk javára vásárolt Támogatói kártya minden elköltött 4 Ft-ja után 1 pontot gyűjthet
 • Minden, 30.000 Ft feletti vásárláshoz választhat egy ingyenes, de nagyon hasznos, értékes ajándékot
 • Ha Ön csatlakozik Hogyan segíthetek? tudásprogramunkhoz, kedvezményes ajánlatokban részesülhet
 • A hűségpontok akciós termékek vásárlására is felhasználhatók

Ki vehet részt a Köszönet hűségprogramban?

 • Bárki részt vehet benne, aki regisztrál egy fiókot az Értékszigeten
 • Ön lehet természetes vagy jogi személy, a hűségpontokat megkapja

Hogyan működik a Köszönet hűségprogram?

Ez egy olyan pontgyűjtő program, ahol Ön minden vásárlása után automatikusan előre meghatározott mértékű hűségpontot gyűjt, majd levásárolja. Hűségpontot csak regisztrált fiókkal, és abba bejelentkezve lehet gyűjteni – ha Ön nem akar felhasználói fiókat az Értékszigeten, akkor kimarad a kedvezményeinkből. 1 pont 1 Ft-ot ér a beváltáskor. 

 • Bármilyen termékért vagy szállítási és fizetési szolgáltatásért kap hűségpontot a fentebb megismertek alapján.
 • A hűségpont összesen, vagy csak egy része bármilyen termékre beváltható mindenféle megkötés nélkül.
 • Arra is van lehetősége, hogy csak pontokért vásároljon amennyiben van elegendő hűségpontja.
 • A megszerzett pontok 180 naptári nap után évülnek el, azaz a rendszer fél év után törli a fel nem használt, de csak a fél évnél régebbi pontokat.
 • A rendelés során a rendszer kijelzi, hogy hány hűségpontot fog kapni, viszont felhasználható árengedményként csak akkor jelenik meg a pont, ha már kifizette és átvette a rendelését.
 • A hűségpontok alakulását felhasználói fiókjában bármikor nyomon követheti. Ha törli a fiókját, akkor a pontok is elvesznek.

PÉLDA: regisztrál egy vásárlói fiókot, majd vásárol normál árú terméket 5.700 Ft értékben személyes átvétellel. Már az első vásárlása után jár 380 hűségpont, ami 380 Ft kedvezményt jelent majd: azaz ahány pont, annyi Ft kedvezmény. A legközelebbi vásárlásánál, ami pl. 1-2 hónap múlva lesz, belép újra a fiókjába, és 380 hűségpontot talál. A vásárlási folyamat végén eldöntheti, hogy igénybe veszi-e a kedvezményét, és „levásárolja” a hűségpontjait vagy gyűjti tovább azokat. Ha levásárolja, akkor az aktuális rendelése végösszege 380 Ft-tal csökken. Ha tovább viszi, akkor pedig a második rendelése pontjai hozzáadódnak az előző rendeléssel szerzett pontokhoz. Ez ennyire egyszerű. Mindig Ön dönt arról, hogy mikor váltja be a pontokat vagy azok egy részét, vagy gyűjti egy nagyobb értékű vásárláshoz.

Mi a teendője, hogy részesüljön a Köszönet hűségprogram kedvezményeiből?

Ha már regisztrált vásárlója az Értéksziget GYSE webshopnak, akkor csak lépjen be a fiókjába, és élvezze a kedvezményes vásárlást. Ha még nem regisztrált, akkor az első vásárlása előtt érdemes megtennie. A legjobb pillanat mindig tegnap volt, de még ma sem túl késő. Minden alkalommal használja regisztrált felhasználóként a webáruházat. Már az első vásárlása is kedvezményt termel, amit a következő rendelésénél be is válthat.

A változtatás jogát minden előzetes bejelentés nélkül fenntartjuk.

 

ÉRTÉKSZIGET otthonápolási és beteggondozási gyógyászati segédeszköz szaküzlet és webáruház - mert itt figyelmesek velem

Bankok és minősítések