Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Prémium vásárlói élményprogram

Köszöntjük az Értéksziget Prémium vásárlói élményprogramjában. Jó, hogy itt van. Egészségügyi problémája megoldásához az átlagoshoz képest többet nyújtunk Önnek. Tudjuk, hogy kedveli a minőséget, szereti a megkülönböztetett figyelmet, a színvonalas kiszolgálást (ezzel mi is így vagyunk). Mivel Önnek fontos a gyors, pontos és a megbízható teljesítés egy jól használható vevőszolgálattal, valamint értéket jelent a beteggondozást támogató tudástár elérhetősége, így ezek mind rendelkezésére állnak élményprogramunkban. Azt szeretnénk, ha az Értékszigeten való vásárlása maradandó élményt nyújtana, elégedettségére szolgálna. Éppen ezért számos dologra figyelünk az első érintéstől az utolsó műveletig. Számíthat ránk.

A Prémium vásárlói élményprogram olyan, mint egy tarka rét tele sok szép virággal. Mindegy, melyik irányból, hogy érkezik ide, hogy kerül velünk kapcsolatba, milyen szolgáltatásunkat veszi igénybe, mindig ezzel a sokak által kedvelt tartalmi elemmel (virág) találkozik.

Átlátható, könnyen kezelhető honlap

Átlátható, könnyen kezelhető honlap

Modern, tetszetős design, jól átlátható kategóriafa, részletes termékkereső, könnyel kezelhető rendelési folyamat egyszerűvé teszi a vásárlást.

Gondosan válogatott minőségi termékek

Gondosan válogatott, minőségi termékek

Kínálatunkban a magas vagy a prémium minőségi gyógyászati segédeszközök találhatók meg, amelyek csak az igényes vásárlóknak felelnek meg.

Értéknövelt kényelmi szolgáltatások

Értéknövelt kényelmi szolgáltatások

Rendelési, fizetési és szállítási csoportba rendezett alap és prémium kényelmi szolgáltatásaink nélkülözhetetlen kiegészítői az Ön kényelmének.

Sokféle fizetési és szállítási lehetőség

Sokféle fizetési és szállítási lehetőség

Vásárlóinknak nem kell megalkudniuk: az elvárásokhoz és igényekhez igazítottuk a 4 fizetési és 9+ szállítási kínálatunkat.

21+21 napos elállási és visszavásárlási idő

21+21 napos elállási és visszavásárlási idő

A törvény adta lehetőségen túl (14 nap) magasabb, 21 napos elállási és még 21 nap visszavásárlási időt biztosítunk, ha meggondolná magát.

Hűségpontrendszer tele kedvezménnyel

Hűségpontrendszer tele kedvezménnyel

Regisztrált fiókkal rendelkező vásárlóinknak jelentős kedvezményt, vásárlási ajándékot, törődést nyújtó Köszönet hűségprogramot kínálunk.

Proaktív szakértő vevőszolgálat

Proaktív szakértő vevőszolgálat

Vevőszolgálatunk munkájára, figyelmességére mindig számíthat. Szakértő munkatársaink mindenben segítik, ha szükség van rájuk.

Kiváló kommunikációs folyamatok

Kiváló kommunikációs folyamatok

Jól érhető, nagyon informatív, problémamegoldó  de még nem zavaró kommunikációt tartunk fenn a hatékony ügymenet érdekében.

Informatív és praktikus edukációs anyagok

Praktikus ismeretterjesztő anyagok

Az Értéksziget Hogyan segíthetek? tudásprogramja sokrétű és hasznos tartalmat kínál egészségügyi problémái megoldásához. 

Jó és hasznos társadalmi ügy támogatása

Jó és hasznos társadalmi ügy támogatása

Ha szívesen adományozna, kapcsolódjon be Gondoskodás jótékonysági programunkba, és támogassa velünk a Bethesda Gyermekkórházat.

Az Értéksziget Prémium vásárlói élményprogram évek óta nagy megelégedésére szolgál vásárlóinknak. A 7300+ 4,9/5 vevői elégedettség, a 8+ díj és elismerés teszi igazán értékessé és mássá ezt az élményprogramot. Tegyen velünk egy próbát!  

 

 

ÉRTÉKSZIGET otthonápolási és beteggondozási gyógyászati segédeszköz szaküzlet és webáruház - mert itt figyelmesek velem

Bankok és minősítések