Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Gyógyulást segítő betegágy kiegészítő termékek

A jó fizikai környezet, vagyis a betegágy maga, valamint a betegágyhoz kapcsolódó kiegészítő termékek használata és beépítése a napi rutinba már fél út a gyógyulás felé. Nem érdemes spórolni ezeken, az egyébként minőségi, jól megválogatott, sok esetben prémium termékeken, mert hatékony segítséget nyújtanak a fekvőbeteg ápolásában. Műtét előtt vagy után van, vagy épp hosszú ideig kell betegágyban feküdni, ezek a kiváló gyógyászati segédeszközöket nagy segítségére lesznek mind a betegnek, mind pedig az ápolónak, gondozó családtagnak.

Ha segítségre van szüksége, keresse bátran proaktív szakértő vevőszolgálatunkat, szívesen segítünk.

Rendezés:
betegágyra akasztható műanyag, összecsukható vizeletgyűjtő zacskó tartóka
pár napon belül elérhető
500 Ft
váladék, hányás, sebkezelés stb. használatára
raktáron
500 Ft
kényelmes és egyszerűen használható, foggantyú nélkül, fedéllel
raktáron
900 Ft
teljesen kizárja a fényt, komfortos, orrkialakítással
raktáron
1  300 Ft
kényelmes és egyszerűen használható, foggantyú nélkül, fedeles
raktáron
2  600 Ft
kényelmesebbé teszi a kacsa tárolását az ágy oldalánál
raktáron
3  100 Ft
kényelmes és egyszerűen használható, fedéllel
raktáron
3  400 Ft
betegágyra akasztható festett fém keret
raktáron
3  500 Ft
3 az 1-ben: fogó, kampó, fogókar, aluminium, könnyen használható
beszerzés alatt
3  800 Ft
kényelmessé teszi az éjszakai wc-zést
raktáron
5  800 Ft 4  930 Ft
3 az 1-ben: fogó, kampó, fogókar, aluminium, könnyen használható
raktáron
5  300 Ft
inkontinencia, kellemetlen levegő szagtalanítására, friss parfümös illat
raktáron
5  300 Ft
4 fokú létra erős anyagból, 3 m, foszforeszkáló végek
raktáron
6  300 Ft
egyszerű, megbízható lázmérő, jól látható nagyítóüveges tok
raktáron
6  300 Ft
megemeli az asztal, szék, ágy lábát 9 vagy 14cm-rel
raktáron
6  800 Ft
inkontinencia, kellemetlen levegő szagtalanítására, betegszobába
raktáron
6  800 Ft
oldalt fekve térdtámasz, háton fekve lábtámasz, mosható huzat, memóriahabos
raktáron
7  200 Ft
keskeny kialakítás, alsó végtagok felpolcolására, megemelésére
pár napon belül elérhető
8  000 Ft

A betegszoba egyik fontos és nélkülözhetetlen eszköze a betegágy, valamint a fekvőbeteg kényelmét és gyógyulását szolgáló betegágy kiegészítők sokasága. 

A betegágy sokféle lehet. Vannak családok, akik megengedhetik maguknak, hogy szerettük ne egy egyszerű ágyon gyógyulgasson, hanem speciális betegágyon, amiből már rengetegféle kapható, de a kedvenc - és persze kényelmi szempontból a megmegfelelőbb - az elektromos mozgatású, amire legalább 14cm magas ápolási vagy felfekvés elleni matracot helyezünk. Bár sokba kerülnek ezek a matracok, de hasznosak, megfelelő alátámasztást nyújtanak.

Ha ilyen betegágyra nincs lehetőség, akkor használjon olyan ágyat, amihez könnyen hozzáfér a gondozó, lehetőleg lába van pl. az ágykapaszkodó létrák rögzítése miatt, és szükség esetén könnyedén elhúzható. Ha túlságosan alacsonynak érzi a betegágyat, használjon ágylábemelőt, ami jelentősen képes megemelni a magasságot, és így sokkal könnyebb lesz leülni és felállni. 

A betegágynak lehetőleg ne legyen ágyneműtartója, mert vizeletszivárgás esetén azt is külön tisztítani kell. Az ágy alja és a padló között legyen legalább 15-20cm vagy nagyobb hely, hogy aláférjen pl. az ágyasztal, vagy állványos kapaszkodó kereke, esetleg a kacsa, ágytál, a papucsa vagy épp a gondozó lába stb. A beteg által használt ágy legyen legalább közepesen kemény, amit vízhatlan lepedővel vagy hasonló eszközzel érdemes védeni. Arra vigyázni kell, hogy a lepedő ne legyen gűrött, a beteg többször is megforduljon, hogy elkerülhető legyen a felfekvés kialakulása.

A megfelelő betegágynak a mielőbbi felépülésen túl a beteg kényelmét is szolgálnia kell. Ehhez szükség lesz pl. betegpozícionáló párnára, de az étkezést, olvasást, tv-zést segítő háttámaszra, párnaemelőre is. Arra figyelni kell, hogy a betegágy kiegészítője egy kis asztalka, szekrény, ami a különböző gyógyszereket, étkezési kellékeket, tisztálkodási szereket tehetjük. Ezt többször fertőtleníteni kell, és a méretét úgy kialakítani, hogy a beteg és gondozó által használt eszközök elférjenek rajta. 

 

Bankok és minősítések