Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Kiváló és a gyakorlatban is hatékonyan használható felfekvés elleni krémet kínálunk

Azt gondolhatnánk, hogy nagyon sokféle, kereskedelmi forgalomban kapható felfekvés elleni krém kapható. Sajnos ez nem így van. Bár tényleg ennél több is létezik, mint amit ebben a kategóriában összegyűjtöttünk, de itt csak azokat találja, amelyek tényleg hatékonyak, jó minőségűek, és valóban segítenek a felfekvés megelőzésében, kezelésében.

Rendezés:
csökkenti a gyulladást, az irritációt, a kidörzsölődést, felfekvés kialakulása ellen
azonnal elérhető
3  100 Ft
stimulál, puhít, kellemes illatú, ph6,5-6, csökkenti a felfekvés kialakulását, inkontinenciára is
beszerzés alatt
3  300 Ft
inkontinenciára, elősegíti az irritált, gyulladt, kidörzsölt, kipirosodott bőr regenerációját, 20% cink
azonnal elérhető
3  900 Ft
vízlepergető krém, hámregeneráló Allantoin-nal, sebgyógyító Medilan-nal, inkontinenciára is
azonnal elérhető
4  000 Ft
felfrissíti a tartósan fekvő beteg bőrét, aloe vaera és bíborkasvirág kivonattal
azonnal elérhető
6  100 Ft
lázas, ágybanfekvő betegnek, komfortérzet javítására
azonnal elérhető
6  500 Ft
segít helyreállítani a bőr eredeti állapotát: felfekvés, fekély, égés, horzsolás, seb, aranyér, gyulladt bőr
azonnal elérhető
8  800 Ft

Sajnos a felfekvés igen gyakori probléma az otthon gyógyuló betegek és a kórházakban kezelés alatt álló páciensek esetében is. A páratartalom és magas hőmérséklet fokozza a dekubitusz kialakulásának esélyét, ugyanúgy, ahogyan a nyirkos, izzadtsággal szennyezett bőrfelület is. Nagyon fontos tehát a fekvőbetegnek nyújtott segítség a tisztálkodásban, a teljes, fekhellyel érintkező bőrfelület rendszeres tisztítása, láz esetén a testhőmérséklet normalizálása.

Hogyan kezelheti bőrét felfekvés elleni krémekkel?

A bőr ápolására is kiemelt figyelmet kell fordítani. Ennek része a rendszeres mosdatás, a bőr tisztán, hidratáltan tartása. Fontos, hogy a bőrt fürdés után is szárazra kell törölni, kerülve bármilyen dörzsölést vagy súrlódást. Hidratálásra használjunk speciális, a felfekvés megelőzésére kifejlesztett bőrápoló termékeket, különös tekintettel az összesimuló bőrfelületekre. Kerülni kell a túl zsíros krémek használatát, mert ezek eltömítik a pórusokat, akadályozzák a hőcserét.

Szakszerű ápolásra használhatóak olyan gyógynövénytartalmú, sejtregeneráló hatóanyagokat tartalmazó termékek, mint az ebben a kategóriában fellelhető kiváló vagy prémium termékek, amelyek egyike-másika évtizedek óta nyújt segítséget a mozgásukban korlátozottak életminőségének megőrzésében.

Az igénybevett bőrfelület alapos tisztítása után, enyhén masszírozva kenjük fel az egész testfelületen használható felfekvést megelőző gélt, krémet. A vízbázisú felfekvés elleni krémek szinte azonnal beszívódnak, nem hagynak nyomot az ágyneműn vagy a ruházaton. Ha az ápolt bőre érzékenyebb a megszokottnál, alkalmazzuk senzitív krémet.

Fontos, hogy naponta legalább 1x ellenőrizzük a bőr állapotát, különös tekintettel a nyomáspontok környékén. Ha időben sikerül kezelni a kipirosodott bőrfelületet, megelőzhetjük a sebesedés kialakulását.

7+1 bőrvédő tipp a felfekvés kialakulásának hatékony megelőzésére

  1. Fordítson figyelmet a bőr rutinszerű ápolására.
  2. Mosdasson rendszeresen, és törölje szárazra a testet.
  3. Kerülje a dörzsölést vagy súrlódást: lágyan, puhán töröljön.
  4. Hidratálásra használjon speciális, a felfekvés megelőzésére kifejlesztett bőrápoló termékeket, különös tekintettel az összesimuló bőrfelületekre.
  5. Kerülni kell a túl zsíros krémek használatát, mert ezek eltömítik a pórusokat, akadályozzák a hőcserét.
  6. Szakszerű ápolásra használhatja a fenti gyógynövénytartalmú, sejtregeneráló hatóanyagokat tartalmazó termékeket.
  7. Ha az ápolt bőre érzékenyebb a megszokottnál, alkalmazzuk senzitív krémet.
  8. Fontos, hogy naponta legalább 1x ellenőrizze a bőr állapotát, különös tekintettel a nyomáspontok környékén. Ha időben sikerül kezelni a kipirosodott bőrfelületet, megelőzheti a sebesedés kialakulását.

 

Bankok és minősítések