Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Vásárlóink írták rólunk

Kiváló érzés, amikor összhangban van az ember munkája azzal, ahogyan mások látják. Örömteli, hogy a Prémium vásárlói élményprogramját ilyen kiváló visszajelzések támasztják alá. Ez olyan, mint a tükör, amelyben összességében látjuk a rólunk folyamatosan formálódó képet. Nagyon hálásak vagyunk az Úr Istennek és egyúttal büszkék is arra, hogy családi cégünkkel 7300+ vásárlónk kifejezetten elégedett. Szeretnénk, ha ezt Ön is látná és megtapasztalná. Tényleg remek érzés.

Az értékeléseket alapvetően online osztják meg velünk a vásárlók, amelyeket itt talál. További értékeléseinket itt olvashatja.

Azonban vannak olyanok is, akik inkább emailben írják meg véleményüket, amelyeket lentebb olvashat. Ezek nem kerülnek be a közösségi médiába, a Google rendszerébe. Köszönünk minden hozzánk eljuttatott értékelést, mert segítenek a fejlődésben, formálódásban. Értékelés-gyűjtési alapelveinkről itt olvashat részletesen.

Medveczky Balázsné

"Gratulálok  cégük MagyarBrands elismeréséhez, az elismerés a megfelelő helyre került. Az, hogy a Szakmai Bizottság döntése alapján az Értéksziget kiváló márkának számít, az alapítók szakszerű, pontos és odafigyelő munkájának eredménye. Jó magam csak elismeréssel tudok szólni az Önök munkájáról."

Teszár Tiborné

"Köszönöm a gyors és precíz segítségüket. A kért árut, amit telefonon rendeltem meg /ez nagyon ritka, mert a cégek ragaszkodnak a regisztrációhoz, ami nekem gondot okozott./ segítőkészen elfogadták és már másnap meg is kaptam. Ritka manapság ilyen gyors segítséget kapni, precíz, pontos és még az oldalukon található tájékoztatás ellenére is figyelmeztettek, hogyan kell kezelni a megrendelt árut, hogy sokáig használható legyen. Köszönöm a segítségüket és további sikeres, jó munkát és jó egészséget kívánok, maradjanak meg ilyen emberbarát, rendes, készséges üzletembereknek! Isten áldja meg Önöket!"

Veres-Fülöp Gyöngyi

„Maximálisan elégedett vagyok a termékkel, ilyenre gondoltam, amikor kiválasztottam. A megrendelés kevés lépésből állt és rövid időn belül érkezett válasz a termék összekészítéséről és másnap már a kezemben volt. Nagyon köszönöm a gyors szolgáltatást! Jó szívvel ajánlom Önöket ismerőseimnek.”

Suhajda Ágnes

„Mindenekelőtt szeretnem Önöknek nagy tisztelettel megköszönni azt, amit a vásárlókért tesznek: mérhetetlen intelligencia, nagy odafigyelés, nagy tapasztalat, precíz felvilágosítás, útmutatás, segítség. Önöknél a vevő nem marad tanácstalan, nem veszik el az útvesztőben. Nagy tisztelet jár Önöknek. Később kaptam a csomagot, miután írták. Azért írok most. Köszönöm szépen, nagyon jó lett a haskötő, a mérete is csodás. Úgy van, ahogy a rendelés történt. Kellemes meglepetés volt az egész rendelés, és a termék is, a kiszállítás is. Boldog vagyok, hogy megismerhettem ÖNÖKET. Fogok meg jelentkezni. Nagy tisztelettel üdvözlöm Önöket. Mindig szeretettel gondolok Önökre.”

Hegyiné Sebestyén Andrea

"Nem értek az értékeléshez a Google-én, de mindenképp köszönetet szeretnék mondani a pontos, precíz, minden apróságra kiterjedó, figyelmes munkájukért. Manapság nem találkozhat az ember ilyen segítőkész, jóindulatú emberekkel.Munkájuk,elhivatottságuk példa értékű. Köszönök szépen mindent!"

Huja Ildikó

"Sajnos facebook profilom nincs, így oda nem tudom kiposztolni. Ha így is számít a véleményem, azért leírom Önöknek, ha lenne facebook profilom röviden az alábbiakat tölteném fel: A szombaton feladott megrendelésemet már KEDDEN(!) megkaptam, ilyen szállítási gyorsaságot még soha nem tapasztaltam. A mindössze két nap alatt minden mozzanatról (csomagolás, szállító cégnek történő átadás) e-mailes értesítést kaptam, ami megnyugtató volt számomra. Ami még a fentieknél is fontosabb, az általam megrendelt terméket ebben a kivitelben és szuper minőségben csak az Önök webáruházában találtam meg, sehol máshol. Az átvett termék tökéletes állapotban, gondos csomagolásban megérkezett, aminek nagyon örültem, hiszen idős, beteg családtagomnak van rá szüksége. Nagyon köszönöm a pontos, gyors és minőségi kiszolgálást!"

dr. Vadasné Anna

"A vásárlás gyors, gördülékeny. A terméket (párásító kézi ventilátor) itthon azonnal kipróbáltam, tökéletesen működik. Ami a többi webáruháztól eltér a rendkívül jó vevőszolgálati tájékoztató (átvételi pont megközelítése, térkép, stb) és a kiemelkedően jó weboldal. Gratulálok! További eredményes munkát kívánok az üzemeltetőknek/munkatársaknak."

 

Mészáros Ágnes

"2012 óta a VGYKE-nél dolgozom, 2015-től az egyesület alelnöke vagyok. Olyan pályázatokat keresek, melyek segítik egyesületünk, tagjaink és kollégáink működését, programokon való részvételi lehetőségét, ill. fejlődését. Folyamatosan képzem magam, workshopokra, tréningekre, előadásokra járok. Az Önök pályázati egy régen dédelgetett álmunkat váltotta valóra, felejthetetlen és életre szóló élményt tudtunk nyújtani tagjaink számára. Ez úton is szeretném  még egyszer megköszönni a lehetőséget, melyet biztosítottak egyesületünk részére."

 

Pótorné Ács Ágnes

"A Magdaléneum Alapítvány a nyíregyházi Magdaléneum lakói számára esélyeik, esélyegyenlőségük növelésére, értékeik megmutatására létrehozott egy alkotóműhelyt. A műhely igazi kuckó a fogyatékkal élő tehetséges, kreatív lányok számára, igazi esélyteremtő vállalkozás. A kerekesszékes, többnyire hátrányos helyzetű lakókat fogyatékosságuk nem akadályozza meg új dolgok megtanulásában, az alkotás örömének megélésében. Igényük van megmaradt egészségük őrzésére, a napi hasznos elfoglaltságra. Örülnek, ha örömet okozhatnak, és boldogan élik meg az alkotás minden pillanatát. Az Értéksziget jelentős anyagi támogatása az Alkotóműhely tevékenységének beindításához járult hozzá, melyet ezúton is hálásan köszönünk!"

 

Jakosa Csilla

"Több webáruházat kerestem fel, miután végre rászántam magam az ülőpárna-vásárlásra. Irodában dolgozom (ülőmunkát végzek), és sajnos fiatal korom ellenére is érzem a folyamatos ülés, a kialakult helytelen testtartás, a stressz és a mozgáshiány kellemetlen következményeit. Internetes keresőkben kutattam ülőpárna-lelőhelyek után, és pár telefon után hamar eldöntöttem, hogy az Értéksziget webáruház kínálatából fogok választani, hiszen már az első telefonbeszélgetéskor megbizonyosodtam róla, hogy az Ügyvezető Úr jelentős szaktudással és precíz termékismerettel bír; míg ez nem volt elmondható az általam akkoriban felkeresett webáruházak ügyintézőiről. Ahogy jobban szeretek helyi termelőktől vagy piacon vásárolni, úgy megnyugtatóbb volt Zoltánéktól rendelni termékeket (hisz végül egy ülőlabdát is vásároltam magamnak) - nem csupán azért, mert egy valós személy vállalt felelősséget az árucikkekért - illetve az előadott információkért, hanem azért is, mert segítőkészségével, türelmével és mindenre kiterjedő tapasztalati tudásával Zoltán teljesen hitelesen képviselte azokat az értékeket, amelyekre a honlapon is hivatkoznak, és amelyek elengedhetetlenek, amikor interneten keresztül történik a vásárlás. Elégedett vagyok, mert a telefonos ügyfélszolgálat mindig elérhető volt a nap folyamán, ha nem, akkor perceken belül visszahívtak; minden aggályomra, kételyemre megnyugtató választ kaptam, és nem a legdrágább terméket szerették volna rám sózni, hanem az igényeimnek leginkább megfelelőt (noha a termékekről csupán korlátozott ismereteim voltak, és a termékválasztásban/döntésben támogatásra szorultam). A tranzakció lebonyolítását követő időszakban is a rendelkezésemre álltak - nem csupán a termékek kezelésével kapcsolatos kérdéseim kapcsán, hanem azok esetleges cseréjével kapcsolatban is - annak ellenére, hogy nem termékhiba miatt vetődött fel bennem a csere gondolata (amire végül nem is került sor). Ezek miatt bátran ajánlom a webáruházat, hiszen készséges ügyfélszolgálatra, pontos szállításra/kézbesítésre, és önzetlen segítségadásra számíthat az ide telefonáló érdeklődő. Úgy gondolom, a fogyasztók megfelelő kiszolgálásának alapfeltétele, hogy a szolgáltató higgyen abban, amit csinál, higgyen az áltata kínált termékekben, ismerje őket, használja őket. Ezt tapasztalom egy helyi termelőnél a piacon, és ezt tapasztaltam az Értéksziget esetében is. Sok sikert kívánok a családi vállalkozáshoz, hiszen a missziójuk rendkívül nemes, a tevékenységük/szolgáltatásuk pedig minőségi."

 

Maria J. Bradshaw

"Mindenkinek őszintén ajánlom az Értékszigetet."J"Roppant nagy segítség volt, hogy rátaláltam az Értéksziget weboldalára. Bostonban élek, s az édesanyámnak innen küldtem egy pánik gombos készüléket, ami remekül működött, de mivel zavarta a közelben levő mobiltelefon leadó tornyot, ezért a készüléket nem használhattuk. Ekkor kerestem az interneten egy olyan rendszert, ami pánik gombbal van ellátva. A telefon, ami a pánik gombhoz van csatalakoztatva a házi telefonvonalról működik, s úgy is használható mint egy rendes vonalas telefon. Ehhez a házi telefonhoz van csatlakoztatva a pánik gomb, amit vagy a karon, mint egy óra vagy a nyakban hordva lehet állandóan az idős embernek magánál tartani, s vészhelyzetben, ha az anyukám megnyomja a karján levő gombot, akkor a házi telefon felhívja az előre beprogramozott számot, ill. számokat, s egy előre beprogramozott üzenetet így elküld a telefon - a mi esetünkben pl, az öcsémnek, aki 15 percen belül az édesanyámnál tud lenni. A készülék kiválasztásához felhívtam a Szabó urat, aki roppant informatív és kooperatív volt. A kiszállítás 1 napon belül megtörtént. Nagy megkönnyebbülés nekem, hogy biztonságban tudom a 86 éves anyukámat, s nem érzem magam tehetetlennek, mert nemcsak az öcsém, de az én számom is be van programozva."

 

George Ferenczi

"Nagyon elégedett vagyok az Értéksziget Webáruház szolgáltatásaival. Ausztráliában élek, és idős rokonaimat támogatom Magyarországon, ahol az idős emberek egyébként is nehéz és gyakran kiszolgáltatott helyzetben vannak. A minap rendeltem két, időseknek ajánlott mobiltelefont pánik (SOS) gombbal, valamint még egy apróságot idős és rokkant édesanyámnak. Az online megrendelés nagyon egyszerű és hatékony volt, a kérdéseimre telefonon azonnal válaszoltak, és még így kedvezőbb árú terméket is ajánlottak mint amit eredetileg gondoltam vásárolni. Sok sikert kívánok az Értéksziget vállalkozásnak, és ajánlani fogom szolgáltatásaikat ismerőseimnek is. Nagyon sokan vagyunk magyarok, akik külföldön élünk és dolgozunk, és idős rokonainkról szeretnénk mégis gondoskodni valahogy otthon, Magyarországon."

 

Csejtei Ferenc

"Tisztelettel ajánlanám e soraimat azoknak, akiknek hasonló szándékuk volna valamilyen eszközt vásárolni… Én is egy többszörösen fogyatékkal élő ember vagyok, és amikor Szabó úrral beszéltem,valóban egyenlő bánásmódot éreztem. Végtelen udvarias, tapintatos, lényegre törő benyomást tapasztaltam. Másnap újra felhívtam, mert valamit lefelejtettem a megrendelésemből, és ő készséggel a segítségemre volt, figyelemmel a tévedésemre. Nagyon gyorsan reagálnak, és ügyelnek a részetekre – igen figyelemre méltó. A kiszállítást is az ígéretek szerint garanciával betartják, így bátran ajánlom minden ismerősömnek, és gratulálok, hogy ilyen emberek is léteznek, akik a lelkük mélyén azonosulni tudnak a nehéz sorsú embertársaikkal. Köszönöm a figyelmességüket."

 

C. Tünde

"Édesapám – közel a 80. évéhez – nagyot hall, és alig lát. Az ő számára vettem az Értéksziget Webáruházból egy nagygombos, gyorshívós Hagenuk telefont. Sehol nem találtam ilyen telefont. Nekünk fontos volt  az, hogy vannak gyorshívó gombok. Azóta félve ugyan (hiszen az idősek – főleg – félnek minden újtól), de már használja az új telefonját az apukám:). Ez megkönnyíti az elérhetőségét, hiszen fény és hangjelzés együtt működik a telefonon, meg Ő is könnyen elérhet minket. Ezek után szeretném minden aggódó gyereknek, unokának ezt a készüléket ajánlani. Kiszolgálás teljesen közvetlen, segítőkész. Ugyanis a megvétel után még néhányszor felhívtam az eladósrácot, aki készségesen segített a bekötési problémáim megoldásában. Az is tetszett, hogy a rendelést követő napon már felhívtak, és egyeztethettük az időpontot a találkozásra és a készülék átvételére. Teljesen gördülékeny volt az átvétel menete is. Szóval én csak jókat tudok erről a Webáruházról mondani. Köszönöm a segítségüket, szívből ajánlom ismerősnek, ismeretlennek."

P.né Szabadits Márta

"Rendeltem egy „Gyógyszeradagoló, 7 napos, napi 5 rekesz (Anabox)” terméket, amivel nagyon meg vagyok elégedve, több okból. Először is azonnal küldték, azaz másnap. Egyszerű volt a számla kiegyenlítésének módja, ahol több lehetőség is kínálkozott. Továbbá, de nem utolsó sorban: az áru feltűnően szép, a fiókok színe kellemesen lágy, nincsen kórházi „hangulata”. Naponta 5 rekesze van, könnyen kezelhető és nem utolsó sorban minden „fiók” önálló fedéllel ellátott, ami az adagolást időben elérhetővé tehető utazás vagy hosszabb távollét alatt is. Ajánlható akár táplálékkiegészítők szedésére is, mert megfelelő számú rekesz áll rendelkezésre naponta. Én ezt teszem."

V. Rita

"Örömmel tölt el, hogy már holnap birtokba vehetem a telefont. Nagyon elégedett vagyok a Brondi márkával. Nagy segítségemre volt 6 évig, és még azzal az előnyös tulajdonsággal is rendelkezett, hogy a többszöri leejtését is a legapróbb meghibásodás nélkül túlélte! A termékeik minősége és bő választéka, a precíz, udvarias és gyors ügyintézés, valamint a vásárlók igényeire való maximális odafigyelés miatt általam kiválónak tartott cégüket ajánlani fogom. Az Értéksziget Webáruház valamennyi munkatársának jó egészséget és sok elégedett vásárlót kívánok!"

Bierbrunner Anikó

"50 éve bajlódom ízületi gyulladásos betegséggel. Az elmerevedett, deformálódott ízületeim miatt számos egyszerű hétköznapi tevékenység is problémát jelent. Pl. konzervek kinyitása, a földre esett dolgok felszedése stb. Nagyon örülök, hogy rátaláltam az Értéksziget Webáruházra, ahol számos segítő eszköz között válogathattam. Részletes leírás alapján kiválaszthattam, hogy mi segíthetne nekem a mindennapokban. A rendelésemre azonnali választ kaptam, és a pillanatnyilag nem kapható terméket, rövid időn belül, máshonnan beszerezték. A készséges válaszból értesültem az új termék áráról és a szállítás várható időpontjáról. A csomag rendben megérkezett, és még arra is volt gondjuk, hogy a magyar használati utasítást, jó nagy betűvel nyomtassák ki, mert a rendelés tételeiből látszott, hogy a szememmel is van probléma. Nagyon nagyra értékelem, és köszönöm a webáruház dolgozóinak munkáját, és minden sorstársamnak, vagy idős beteg embernek szívből ajánlom, hogy vegyék igénybe ezt a remek lehetőséget."

 

ÉRTÉKSZIGET otthonápolási és beteggondozási gyógyászati segédeszköz szaküzlet és webáruház - mert itt figyelmesek velem

Bankok és minősítések