Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü

Elállás a vásárlástól - így intézze

Megtörténhet, hogy miután átvette a megrendelt terméket, kiderül, hogy nem tetszik Önnek, nem felel meg az elvárásainak, igényeinek, nem ilyet szeretett volna. Ilyen esetben elállhat a vásárlástól, amire a törvény 14 naptári napot, azonban az Értéksziget ennél többet, 21 naptári napot biztosít. A napokat a csomag átvételétől számítjuk.

Mielőtt úgy döntene, hogy eláll a vásárlástó, kérjük nézze meg ezt a videót a témával kapcsolatban.

FONTOS! Az elállást az Általános Szerződési Feltételek dokumentumunk (ÁSZF) szabályozza, amit Ön tudomásul vett és elfogadott akkor, amikor megrendelését leadta. Az ÁSZF-et itt tekintheti meg, de megtalálja még a megrendelését visszaigazoló automatikus email mellékleteként az Elállási nyilatkozattal együtt.

Az elállási jog nem vonatkozik minden termékre, és csak a Fogyasztót, azaz a természetes személyeket illeti meg!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok értelmében, egészségvédelmi okok miatt nem vásárolható vissza az olyan termék, amelyet már felpróbált vagy egyedi megrendelés alapján készítettek Önnek pl. harisnyák, fehérneműk, higiéniai termékek stb.

Amennyiben a fentiek alapján Önnek joga van elállni a vásárlástól, akkor így intézze a folyamatot!

  • Jelezze elállási szándékát Vevőszolgálatunknak – Keressen meg bennünket emailben, telefonon vagy Facebook üzenetet küldve. Figyeljen arra, hogy a vásárlását be tudjuk azonosítani, azaz szükséges lesz a számlázási név, számlaszám, vagy rendelésszám.
  • Egyeztetjük Önnel a részleteket – A kapott információk alapján megnézzük a számláját, és egyeztetünk Önnel, hogy miként és mikor szeretné visszajuttatni hozzánk a terméket (ez lehet személyesen, postai úton vagy futárszolgálattal), illetve mi legyen a visszafizetés módja.
  • Visszajuttatja nekünk a terméket – Az elállás közlésétől számított 14 napon belül (de lehetőleg minél hamarabb) kell visszaérkeznie a terméknek hozzánk, különben az elállási igényét nem tudjuk figyelembe venni. Miután beérkezik hozzánk a termék, emailben visszaigazoljuk Önnek, majd megvizsgáljuk, hogy sérült-e, használt-e, szennyeződött-e. Bár nem kötelező az Elállási nyilatkozat kitöltése (.doc), de mindkettőnk érdeke, hogy mellékelje a visszaküldött csomaghoz.
  • Mi visszatérítjük az árát – Ha minden stimmel, pár napon belül (legfeljebb 14 nap) elkészítjük a stornó számlát, és jóváírjuk Önnek az összeget (kártyás vásárlásnál a kártyaszámlájára, egyéb esetben az előzetesen leegyeztetett fizetési mód szerint).

FONTOS! Ha postával vagy futárszolgálattal küld vissza nekünk csomagot, mindig tegye egy szállító dobozba a terméket, hogy visszaszállításkor ne sérüljön, ne törjön össze. Mi is figyelünk arra, hogy Ön is épen kapja meg, ezt kérjük és várjuk Öntől is - köszönjük az együttműködését.

A vásárlástól való elállás nem egy ördögtől való dolog, egyszerűen és gyorsan intézhető. Ha Önnek egészségi vagy más okból gondot jelent a termék visszajuttatása, nézze meg „Inverz szállítás: elállás a vásárlától” különszolgáltatásunkat.

Bankok és minősítések