Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Értékteremt-Ő Program

Értékteremt-Ő program

Az Értékteremt-Ő Program az Értéksziget online gyógyászati szakáruház jótékonysági programja. Kiemelt célja a fogyatékos felnőttet gondozó családok támogatása minőségi gyógyászati eszközökkel. További részletek.

Milyen segítséget nyújt a program?

Társadalmi célú üzleti vállalkozásunk évente 1 millió forint keretösszeget biztosít a keresztény magatartásban gyökeredző jótékonysági program megvalósítására, azaz a fogyatékos felnőttet gondozó családok segítésére. Nagyon kedvezményes vásárlást biztosítunk, minőségi gyógyászati eszközöket adományozunk és kikapcsolódást nyújtó programokat támogatunk.

Hogyan lehet aktív részese a programnak?

Ha Ön nálunk adja le megrendelését, vásárlásával ezt a programot (is) támogatja. Kerekítse fel vagy egészítse ki a megrendelését egy vagy több Értékes forintok támogatói kártya megvásárlásával, és máris aktív részesévé válik az Értékteremt-Ő fogyatékos embereket segítő jótékonysági programunknak. Épp ezért is örülünk, ha nálunk vásárol, nagyra becsüljük támogatását, ha anyagilag is segíti programunkat. Adományát szívből köszönjük.

Mérhetetlenül hálásak vagyok a Jóistennek, hogy gondoskodik rólunk, és mindezt lehetővé teszi.

Akik a program mögött állnak:

Szabó Zoltán József
Szabó Zoltán József tulajdonos, ügyvezető igazgató (látássérült)
Szabó Alexa
Szabó Alexa tulajdonos, ügyvezető-helyettes (mozgássérült)

Programunk részei:

SEGÍTÜNK

Egyszeri vagy hosszantartó speciális kedvezményeket biztosítunk a 18. életévüket betöltött fogyatékos felnőtteknek, aki online gyógyászati szakáruházunkban vásárolnak.

ADOMÁNYOZUNK

Minőségi gyógyászati segédeszközöket adományozunk a fogyatékos felnőtteket gondozó családoknak, amelyek segítenek könnyebbé tenni a mindennapi gondozási feladatokat.

TÁMOGATUNK

Ritkábban ugyan, de feltöltődést, regenerálódást, kikapcsolódást nyújtó programok megvalósítását  is támogatjuk, hogy ezzel is egy kicsit hozzájáruljunk  a mindennapi terhek csökkentéséhez.

Információ

Értékteremt-Ő jótékonysági program a fogyatékos felnőttet gondozó családok támogatására.

A kedvezményről és a csatlakozás feltételeiről itt olvashat.

Az Értékteremt-Ő jótékonysági program egyszeri és folyamatos segítséget biztosít a 18. életévüket betöltött fogyatékos felnőtteknek, illetve az őket gondozó családoknak. A program abszolút jótékony jellegű, üzleti érdek nem fűződik hozzá.

Figyelmességen alapuló kedvezmény fogyatékos embereknek

Az alapvetően figyelmességen és jótékonyságon alapuló +1 szállítás ajándékba egyszeri támogatási forma azoknak a fogyatékos vásárlóinknak szól, akik nehéz anyagi helyzetüket felvállalva nem szégyellnek igénybe venni egy korábbi vásárlónk által már kifizetett szállítási lehetőséget – a jogosultságot itt nem ellenőrizzük, megbízunk az igénybevevőben.

Extra kedvezmények fogyatékos felnőttet gondozó családoknak

Extra kedvezményeinket a fogyatékos felnőttet gondozó családok kaphatják meg. Nagyon magas, 20% folyamatos és évente két alkalommal (májusban és novemberben) további 50% kedvezményt biztosítunk a mindig ingyenes kényelmi- és prémium szolgáltatásaink és a különdíj-mentes szállítás mellett beteggondozási webáruházunk valamennyi termékére. Ezen felül a beérkező megrendelésekhez adományba adunk kiegészítő vagy hasonló gyógyászati termékeket. A fogyatékosságot itt már igazolni kell az ún. MÁK-os vagy a Nyugdíjbiztosító Igazgatóság által kiadott drapp színű kártyával, amin a „fogyatékosság” szó szerepel. A kedvezmény a kártya lejártáig, de legfeljebb két évig érvényes, ami meghosszabbítható. Az igénylés menetéről itt tájékozódhat.

 

Kiemelten támogatott, kikapcsolódást nyújtó programok:

Támogatott szervezetek
Tandem - látássérült fiatalok tandem biciklivel a Balaton körül (Mozdulj!)
Támogatott szervezetek
Csodagömb - cirkuszi nagykarácsony audionarrációval (VGYKE)

A támogatott szervezetek mondták a programról:

Akár Ön is támogathatja programunkat. Hogyan?

A megvásárolt termékek 1%-ával támogatja fogyatékos embertársainkat.
ÉRDEKEL, VÁSÁROLOK
Vásároljon támogatói kártyát, amellyel fogyatékos emberek mindennapjait könnyíti meg.
10 Ft 100 Ft 1000 Ft 2000 Ft
Boltunkban adománygyűjtő perselyt talál, amellyel nehéz sorsú embertársainkat segíti.
ÉRDEKEL, ELOLVASOM

Blogbejegyzéseink:

Díjaink:

A program médiapartnere:

Minden apró csepp segítséget jelent

Az egyesület, melyet jótékonysági programunk támogatott, kicsit másképp és máshogy viszonyul a fogyatékos emberekhez. Már a nevük is mutatja: alternatív módon. Segítenek, ahogy tudnak, az életük része ez a tevékenység. Van támogató szolgálatuk, nappali ellátó intézményük, szerveznek közösségi programokat, eszközök bérlésével foglalkoznak. Ezt a mást láttuk meg bennük mi is, és segítettük munkájukat.

tovább olvasom...
Bemutatkozik a Szimbiózis Alapítvány

A Szimbiózis Alapítvány nagyon sokrétű, számos szolgáltatást nyújt a fogyatékos embereknek. A több mint 20 éves múlttal rendelkező közhasznú szervezet méltán híres, hiszen a segítségét önzetlenül és tiszta szívből nyújtja. Nem véletlen, hogy 2021. első félévében ezt az alapítványt támogatja Értékteret-Ő programunk, melynek bejelentését a Fogyatékos Emberek Világnapjára időzítettünk.

tovább olvasom...
Adományozáskor ezekre a szempontokra figyelünk

Szeptember 5-e a Jótékonyság Világnapja. Az ENSZ Közgyűlése tavaly magyar felvetésre nyilvánította szeptember 5-ét, Kalkuttai Teréz anya 1997-ben bekövetkezett halálának napját a Jótékonyság Világnapjává. Ennek kapcsán annak néztem utána, milyen nehézségek vannak - pl. a mi esetünkben is – támogatásunk odaítélése tekintetében.

tovább olvasom...
Értékteremt-Ő felelősségvállalási program – újra gondolva

Az Értéksziget nem egy közönséges webáruház vagy egy a sok közül: mi mások vagyunk. Valami olyasmit is hozzáteszünk értékben, gondolkodásban a vásárlásokhoz, amit biztosan kevesen csinálnak. A különbség több mindenben tetten érhető, de egy valamiben kiemelkedően. Ez nem más mint az Értékteremt-Ő felelősségvállalási programunk. Kíváncsi a részletekre?

tovább olvasom...
Segíteni önzetlenül - ez mindannyiunk fontos ügye

Pár nappal ezelőtt kaptunk egy érdekes és - tartalmát tekintve - nagyon értékes levelet Judittól, aki a Máltai Szeretetszolgálat egyik szociális munkása. Igazán megható, kedves sorait nem hagyhattuk válasz nélkül: gyógyszeradagolókat kért tőlünk. Kérését szívesen és örömmel teljesítettük annak tudatában, hogy segíthetünk ezzel a csekélységgel gondozottai mindennapi életén. 

tovább olvasom...
Amit a vakfociról tudni érdemes

A vakfocit ma még kevesen ismerik hazánkban. Először mindenki csodálkozva kérdezősködik, majd megérti, hogy a vakfoci egy olyan fogyatékos sportág, amit a látássérült emberek egyre jobban kedvelnek. De vajon milyen is ez a foci, kik és hogyan űzik? Vajon eltérnek a játékszabályok, vagy egyáltalán mire is hasonlít a vakfoci? - ebben a bejegyzésben épp ezeket szeretnénk megmutatni Önnek.

tovább olvasom...
Bankok és minősítések