Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
0

Értékteremt-Ő Program

Gondolt már arra, hogy
milyen hátrányokkal és nehézségekkel küzdenek a fogyatékos emberek?

 

Gondolt már arra, hogy
a diszkrimináció és az előítéletesség milyen esélyegyenlőtlenséget okoz?

 

Gondoljon csak bele:
Ön és mi, együtt közösen milyen sokat tehetünk az esélyegyenlőség ügyéért!

 

Éppen ezért hoztuk létre az Értékteremt-Ő Programot, mely a fogyatékos emberek értékeiről, a másságból adódó sokszínűségről és a társdalomban betöltött nélkülözhetetlen szerepük anyagi támogatásáról szól úgy, hogy közben a megvalósítását átszövi a környezettudatos gondolkodásból adódó cselekvés. Tovább olvasom.

 

Pályázati kiírás civil és egyházi szervezeteknek fogyatékos emberek társadalmi befogadását segítő programok támogatására.

Érdekel a pályázat, elolvasom.

 

Pályázat civil szervezeteknek

Jótékonyság - Pályázat kiírásával anyagi segítséget nyújtunk olyan szervezeteknek, akik számára kiemelten fontos a fogytékos emberek társadalmi integrációja.

Fogyatékos Vásárlók támogatása

Jótékonyság - Jelentős kedvezménnyel segítjük fogyatékos embertársainkat, hogy minőségi és praktikus életviteli és gyógyászati segédeszközhöz jussanak.

Nehéz sorsú Vásárlók segítése

Jótékonyság - A +1 kávé mintájára, minden Vásárlónk felajánlhat, vehet +1 szállítást ajándékba (Pro Bono), amit mi kiegészítünk, és egy nehéz sorsú Vásárlónk használhat fel.

 

 

Figyelemfelhívás a Világnapokra

Szemléletformálás - Egy évben számos nevezetes nap van, amikor jobban figyelhetünk fogyatékos embertársainkra és legalább akkor többet, másként segíthetünk.

Cikksorozat az esélyegyenlőségről

Szemléletformálás - Több mint 13 cikk az esélyegyenlőségről, a kommunikációs hátrányokról, a fogyatékos emberek mindennapjairól a befogadást elősegítendő.

Egészség- és környezettudatosság

Szemléletformálás - Beszerzéseinknél szempont a környezeti hatás, a megváltozott munkaképességű emberek alkalmazása, a termékek, szolgáltatások környezetbarát jellege.

Ha szeretné támogatni Értékteremt-Ő programunkat, kattintson ide most, és legyen Ön is értékteremt-Ő. 

Gratulálunk az Esély 2017 pályázatunk nyerteseinek

Mint ismeretes, az Értéksziget Webáruház elkötelezett az esélyegyenlőség támogatása, a fogyatékos emberek segítése mellett. Ennek megfelelően ebben az évben is írtunk ki pályázatot 300.000 Ft keretösszeggel, amivel két értékes pályamunkát és programot támogattunk. A VGYKE és a Magdaléneum munkájához és értékteremt-ő szolgálatához a Jóisten gazdag áldását kérjük.

tovább olvasom...
Amit tehetsz, csepp a tengerben...

Elcsépelt mondás az, hogy szeretjük a környezetünket, közhely pedig ez: az egészség mindennél fontosabb. Bár lehet, hogy elkoptatott szavak és mondások ezek, de ha belegondolunk, nagyon sokat is jelentenek, de legfőképp üzennek a jövő nemzedékének. Ma a  Környezetvédelem Világnapján arról olvashat, hogy mit jelent nekünk a környezetvédelem, és mit teszünk érte.

tovább olvasom...
Keressük 2017 legjobb esélyegyenlőségi programját (pályázati kiírás)

Az Értéksziget Webáruház pályázatot hirdet civil és egyházi szervezeteknek a fogyatékos emberek értékeinek kiemelt hangsúlyozását népszerűsítő programok, rendezvények megtartására. Célunk az, hogy minél többen felfigyeljenek a fogyatékos emberek társadalomban betöltött nélkülözhetetlen szerepére. A 300.000 Ft keretösszegből 2 esélyegyenlőségi pályázatot szeretnénk támogatni.

tovább olvasom...
Nézze értékeinket, mert vannak értékeink

Ha megkérdeznénk, hogy ki mit tart értéknek az életében, sokféle választ kapnánk, de biztosan közöttük lenne a szeretet. Ez mindenkinek fontos, hangsúlyos helyen szerepel, enélkül nem is tudunk létezni. A Magdaléneum fogyatékos lányai épp erről tettek tanúbizonyságot, és mutatták meg értékeiket, mert nekik is vannak értékeik. Szívből örülünk, hogy támogathattuk programjukat.

tovább olvasom...
Utak az elfogadás felé

Mostanában sok elméleti fejtegetést olvashatunk a másságról, a fogyatékos emberek elfogadásáról, esetleg rosszabb esetben sajnálatáról. Lassan, de biztosan növekszik azon cikkek száma is, melyek hangsúlyt fektetnek a gyakorlati tennivalókra is ebben a témában. December 3-a a Fogyatékos Emberek Nemzetközi Világnapjam az odafigyelés, segítés és felkarolás napja.

tovább olvasom...
Láss meg minket is!

A Szegedi Mozgássérültek Alternatív Egyesülete Láss meg minket is! címmel a tolerancia erősítése érdekében megtartotta a halmozottan fogyatékos fiatalok befogadását segítő, általunk támogatott programját. Az iskolások már kellően érettek a témához, de még formálhatóak, és a későbbiekben ezekkel az értékekkel gazdagodva segítenek egy elfogadóbb társadalom kialakításában. 

tovább olvasom...
Megvannak a nyertes pályázóink

Szeptember elején írtunk ki pályázatot civil és egyházi szervezeteknek "Nézze értékeinket, úgy döntsön" címmel olyan programok támogatására, amelyek a fogyatékos emberek értékeire hívják fel a figyelmet a Tolerancia Világnapjához és a Fogyatékos Emberek Nemzetközi Világnapjához kapcsolódóan. A döntés megszületett: szívből gratulálunk a három nyertesnek.

tovább olvasom...
Segítség, hogy segíthessenek

Az iskolában a gyerekek nemcsak arról tanulnak, hogy hogyan kell és lehet védeni a környezetet, hanem arról is, miként, hogyan, mivel, mikor, miért segíthetik fogyatékos diáktársaikat is. Ez a tanulás azonban kötetlen, nagyon lebilincselő, érdekes és élménnyel teli. Nógrád megyében van egy kis csapat, aki esélyórákat tart a diákoknak az esélyegyenlőség érdekében.

tovább olvasom...
Pályázat: Nézze az értékeinket, úgy döntsön!

Az Értéksziget Webáruház ismét pályázatot hirdet fogyatékosügyben tevékenykedő civil és egyházi szervezetek részére a Tolerancia Világnapja vagy a Fogyatékos Emberek Nemzetközi Világnapja rendezvényeinek megtartásához, a fogyatékos emberek értékeinek felmutatására, erősítésére. A pályázat címe: Nézze az értékeinket, úgy döntsön!. Beadási határidő 2016. október 15.

tovább olvasom...
Ismeri az Értéksziget speciális kedvezményeit?

Kedvezménnyel vásárolni minden ember szeret. Minél többet, mennél jobban spórolhatunk, annál inkább ott vásárolunk – elméletileg így van. Azonban kedvezményt nemcsak forgalomnövelő vagy marketing célból lehet adni, hanem szemléleti alapon is, amely rögtön értékessé teszi azt, amit csinálunk. Az Értéksziget számos kedvezményt kínál Vásárlóinak,amit az alábbiakban ismerhet meg.

tovább olvasom...
Termékeink
Bankok és minősítések