Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Szállítás extrákkal

Az Értéksziget beteggondozási online gyógyászati szakáruház többféle szállítási (normál és expressz) - ehhez kapcsolódóan - különböző fizetési lehetőségeket biztosít akár prémium kényelmi különszolgáltatások igénybevételével is. Szállítunk Magyarországon belül házhoz vagy GLS csomagpontra, több külföldi EU-s országba is, azonban a személyes átvételre lehetőséget már nem biztosítunk.

Megrendelését online, emailben és telefonon is leadhatja. Ez utóbbi esetében 300 Ft különdíjat számítunk fel, hiszen ez prémium kényelmi szolgáltatás. Email címre telefonos rendelésfelvételnél is szükség van.

 

Házhozszállítás Magyarországon belül

Amikor mi összekészítettük a megrendelését, e-mailben értesítést küld Önnek a GLS, hogy a következő munkanapon csomagja érkezik. A kiszállítás reggelén kb. 8 óra körül e-mail és SMS értesítést kap a futár és a központi ügyfélszolgálat telefonszámával a csomagszámmal és az esetleges utánvét összegével, hogy melyik az a 3 órás időintervallum, amikor a futár megérkezik – így nem kell aznap állandóan otthon ülnie. Ha a megrendelésnél jelzi, a kiszállítás előtt a GLS futár telefonon is felhívja. Amennyiben aznap nem sikerül az átvétel, úgy e-mailben értesítést kap a futárcégtől, amiben rendelkezhet a csomag további átvételét illetően. A kiszállítást 3 alkalommal próbálja meg a GLS, ha nem sikerül, a csomagot visszaszállítja hozzánk.

A kiszállítás az alábbi, Vásárlóink igényei és elvárása szerinti extra szolgáltatásokat tartalmazza:

 •  3x kézbesítési kísérlet
 • 3 órás időablak a csomag megérkezéséről
 • E-mail, SMS értesítés a futár közvetlen telefonszámával
 • Telefonos egyeztetés a kiszállítás előtt 
 • Utánvétes csomagok bankkártyás fizetési lehetősége
 • Csomagja garantáltan megérkezik a következő munkanap

A termékek súlyát a rendszer számolja, és az értéknek és súlynak megfelelő szállítási módot jeleníti meg Önnek.

Házhozszállítási díj 10 kg összsúlyig: 0 - 20.000 Ft között 1.000 Ft, 20.000 Ft felett ingyenes
Házhozszállítási díj 10 kg összsúly felett vásárlási összegtől függetlenül: 3.000 Ft
Expressz kiszállítási díj csak Budapesten: aznapi vagy szombati szállítás 1.500 Ft (külön kell kérnie a vevőszolgálaton - lásd lentebb)
Fizetési mód: előre utalás, online bankkártya (Simple vagy Barion felület - külföldről is) és utánvétel (500 Ft.)

 

 

GLS csomagpontra szállítás Magyarországon belül

Az ország 200 települése 500 GLS CsomagPontjába vagy GLS Automatába is kérheti a csomagot. Miután a futárcég a feladást követő munkanapon leszállította ide a csomagot, értesítőt küld Önnek arról, hogy a csomagja megérkezett. Az értesítést követő munkanaptól számítva 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy átvegye küldeményt. A harmadik munkanaptól ismételt értesítőt küld a GLS, ha az áru még a GLS CsomagPontban van. Ha nem sikerül az átvétel, csomagja visszaérkezik hozzánk.

A termékek súlyát a rendszer számolja, és az értéknek és súlynak megfelelő szállítási módot jeleníti meg Önnek.

Csomagpontra szállítási díj 10 kg. összsúlyig: 0 - 20.000 Ft között 1.000 Ft, 20.000 Ft felett ingyenes (10 kg. felett nem szállítunk)
Fizetési mód: előre utalás, online bankkártya (Simple vagy Barion felület - külföldről is) és utánvétel (500 Ft.)

 

 

Házhozszállítás külföldön

Európa több országába is szállítunk elsősorban ott élő vagy dolgozó magyar honfitársainknak. Ingyenes szállításra itt nincs lehetőség. Amikor mi összekészítjük a csomagot, e-mailt küld Önnek a GLS, majd másnap szintén e-mailben jelezni fogja a csomag várható érkezési időpontját. A futárral itt is egyeztethet telefonon. Ha nem sikerült a megadott napon a csomagátvétel, újabb e-mailt kap egyeztetés céljából a sikeres kézbesítés érdekében.

Csomagokat az alábbi országokba szállítunk:

 • 1. zóna: környező országok, 4.000 Ft: Románia, Szlovákia, Ausztria, Szlovénia, Horvátország
 • 2. zóna: nyugat-európai országok, 6.000 Ft: Németország, Belgium, Hollandia, Luxemburg
 • 3. zóna: távolabbi országok, 9.000 Ft: Franciaország, Olaszország

Szállítási díj: házhozszállítás legfeljebb 10 kg. összsúlyig (felette nem szállítunk), a díj zónánként eltérő
Fizetési mód: online bankkártya (Simple vagy Barion felület - külföldről is használható)

 

 

Expressz házhozszállítás Budapesten

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy budapesti szállítási cím esetén a megrendelését akár már aznap vagy szombaton is kiszállítjuk. Az 1.500 Ft különdíjat a megrendeléséhez adjuk hozzá. Ha a csomag utánvétes, akkor csak egyszerűen hozzáírjuk, ha már kifizette, akkor egy egyedi fizetési link vagy gyors átutalással rendezhető. Az expressz szállítást külön kell kérnie vevőszolgálatunkon.

 • Szombati kiszállítás - ha igénybe veszi ezt a szállítási szolgáltatást, akkor a pénteken feladott csomagját másnap, szombaton délelőtt kiszállítja Önnek a GLS futárszolgálat. Így nem a péntek utáni első munkanapon, hanem sokkal előbb átveheti a rendelést.
 • Aznapi kiszállítás - ha igénybe veszi ezt a szolgáltatást, akkor már aznap délután, vagyis a termék rendelkezésre állásának a napján kiszállítja Önnek a Bp-Express futárszolgálat. Fontos, hogy ebbéli szándékát előzetesen jeleznie kell a vevőszolgálaton legkésőbb aznap 11.30-ig. 

 

Néhány fontos információ

Bankok és minősítések