Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü

Értéknövelt szolgáltatásaink

Telefonos rendelésfelvétel

díszcsomagolásEz a szolgáltatás azon vásárlóinknak hasznos, akik nem tudnak, nem akarnak, vagy épp a körülményeik nem teszik lehetővé rendelésük online leadását. A telefonos rendelésfelvétel egy értéknövelt kényelmi szolgáltatás, ami gyors és egyszerű rendelésfelvételt eredményez.

Tovább olvasok erről a szolgáltatásról.

 

Díszcsomagolás

díszcsomagolásEz a szolgáltatás azon vásárlóinknak hasznos, akik egy vagy több terméket ajándékba szeretnének küldeni úgy, hogy webshopunkat kérik föl a díszcsomagolással ellátott küldemény eljuttatására. Önnek nem kell semmit sem tennie, csak megrendelni a szolgáltatást a kosároldalon.

Tovább olvasok erről a szolgáltatásról.

 

Kérje háztól házig garanciával!

kérje háztól házig garanciávalNéha még a garancia ideje alatt is meghibásodnak termékek. Ilyenkor többnyire a vásárló feladata és költsége a szervízbe való eljuttatás. Ezt a gondot átvállaljuk Öntől úgy, hogy a számlán lévő összes garanciális tételt ingyenesen szállítjuk azok garanciaidején belül.

Tovább olvasok erről a szolgáltatásról.

 

Egészségpénzáti elszámolás

egészségpénztári elszámolásHa Önt munkaadója támogatja egészségpénztári hozzájárulással, úgy Önnek lehetősége van nagyon sok termékünk (pl. gyógyászati és/vagy életvitelt segítő eszközök, speciális telefonok) egészségpénztári elszámoltatására a tőlünk igényel és kapott számla alapján.

Tovább olvasok erről a szolgáltatásról.

 

Csomagcsere szolgáltatás

inverz szállítás a szervizbeNéha megtörténik, hogy a megrendelt termék mérete, színe nem felel meg a Vásárlónak. Amennyiben cserélhető a termék, mi elintézzük Önnek: küldjük a futárt a módosított termékkel, és Ön pedig ugyanazzal a futárral visszaküldi nekünk az eredetit. Nagyon kényelmes és praktikus szolgáltatás.

Tovább olvasok erről a szolgáltatásról.

 

Inverz szállítás: elállás a vásárlástól

inverz szállítás elállás a vásárlástólEzt a kényelmi szolgáltatást azoknak a Vásárlóinknak találtuk ki, akik valamilyen oknál fogva elállnak a vásárlástól, de a csomag visszaküldése nehézségeket okoz vagy csak kényelmi szempontok szerint rendelik meg, és a visszaküldés dolgával nem akarnak bajlódni.

Tovább olvasok erről a szolgáltatásról.

 

Konzultáció és szaktanácsadás

szaktanácsadásHa csak gondolkodik munkakörnyezete, honlapja akadálymentesítésén, vagy csak információt szerezne mielőtt belevág, netalán szakvéleményre van szüksége vagy munkatársait érzékenyítené, akkor keressen meg bennünket, segítünk Önnek.

Tovább olvasok erről a szolgáltatásról.

Bankok és minősítések