Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Értéknövelt szolgáltatásaink

Az Értéksziget Beteggondozás gyógyászati segédeszköz szaküzlet és webáruház különféle alap kényelmi és prémium kényelmi szolgáltatást biztosít vásárlóinak. Nekünk fontos, hogy Ön örömét lelje a megrendelt termékben, elégedett legyen velünk, és ha legközelebb is egészségi problémája támad, ismét bennünket válasszon. Lenti szolgáltatásainkat annak figyelembevételével alakítottuk ki, hogy az eddigi több tízezer vásárlónk mit igényel és használ a leginkább. (Az alapszolgáltatásokat itt nem ismertetjük.)

Büszkék vagyunk arra, hogy kiemelkedően magas (4,9/5) vásárlói elégedettséggel dolgozhatunk Önért nap mint nap.

 

KÉNYELMI KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK

Termék szaktanácsadás (prémium kényelmi szolgáltatás)

díszcsomagolásEz egy díjmentes vevőszolgálati szolgáltatásunk. Azért nevezzük prémium kényelmi szolgáltatásnak, mert sokszor telefonon hívjuk vissza a hozzánk egészségi problémával forduló érdeklődőt. Ilyenkor részletesen megbeszéljük: miben tudnánk segíteni, mi mit javaslunk, melyik terméket ajánljuk a felmerülő problémára. Számunkra az a fontos, hogy az Érdeklődő megoldhassa a problémáját, amihez mi számos praktikus és háttér jellegű információt tudunk nyújtani.

 

Ajándékcsomagolás (prémium kényelmi szolgáltatás)

díszcsomagolásEz a prémium kényelmi szolgáltatás azon vásárlóinknak hasznos, akik egy vagy több terméket ajándékba szeretnének küldeni úgy, hogy webshopunkat kérik föl a díszcsomagolással ellátott küldemény eljuttatására. Önnek nem kell semmit sem tennie, csak megrendelni a szolgáltatást a kosároldalon. Nagyon hasznos megoldás ez akkor, amikor siet, nincs ideje vagy nem tudja, nem akarja becsomagolni az ajándékba szánt terméket. Tovább olvasok erről a szolgáltatásról.

 

Háztól házig garancia (prémium kényelmi szolgáltatás)

kérje háztól házig garanciávalNéha még a garancia ideje alatt is meghibásodnak termékek. Ilyenkor többnyire a vásárló feladata és költsége a szervízbe való eljuttatás. Ezt a gondot átvállaljuk Öntől úgy, hogy a számlán lévő összes garanciális tételt ingyenesen szállítjuk annak garanciaidején belül. Ez egy kimondottan kényelmi szolgáltatás, hiszen, ha megrendelte, semmit sem kell tennie a velünk való kapcsolatfelvételen túl: mi intézünk mindent. Tovább olvasok erről a szolgáltatásról.

 

KÉNYELMI RENDELÉSI SZOLGÁLTATÁSOK

Emailes rendelésfelvétel (alap kényelmi szolgáltatás)

díszcsomagolásA webshopok esetében a megszokott gyakorlat a rendelésleadásra az online foglalás. Ehhez nem kell igénybe venni vevőszolgálati segítséget. Azonban vannak vásárlók, akik technikai vagy egyéb más ok miatt nem tudnak, nem akarnak online rendelni. Ha Ön is ide tartozik, írjon nekünk egy emailt, hogy rendelni szeretne. Írja meg a számlázási és szállítási adatokat, email címet, telefonszámot, a fizetés módját és a kiválasztott terméket. A rendelést már intézzük is. Ha elakadunk, keresni fogjuk.

 

Telefonos rendelésfelvétel (prémium kényelmi szolgáltatás)

díszcsomagolásEz a szolgáltatás azon vásárlóinknak hasznos, akik nem tudnak, nem akarnak, vagy épp a körülményeik nem teszik lehetővé rendelésük online leadását. A telefonos rendelésfelvétel egy értéknövelt prémium kényelmi szolgáltatás (fogyatékos emberek dolgoznak vevőszolgálatunkon is), ami gyors és egyszerű rendelésfelvételt eredményez miközben terméktanácsadásra is sok kerülhet. Tovább olvasok erről a szolgáltatásról.

 

KÉNYELMI FIZETÉSI SZOLGÁLTATÁSOK

Bankkártyás fizetés a futárnál (prémium kényelmi szolgáltatás)

egészségpénztári elszámolásA futárnál történő utánvétes készpénzes fizetés kényelmi szolgáltatás, hiszen nem rögtön, a rendelésnél rendezi a számlát a vásárló, hanem később. Ilyenkor számos webshop nem engedélyezi a kártyás fizetést, mert annak a költsége magas. Mi viszont lehetőséget adunk rá, mert ha Önnek épp ez a kényelmesebb és megfelelőbb fizetés mód, akkor mi partnerek vagyunk benne. Éppen emiatt prémium kényelmi szolgáltatás ez, mert több fizetési lehetőséget ad az Ön kezébe.

 

Egészségpénztári elszámolás (alap kényelmi szolgáltatás)

egészségpénztári elszámolásHa Ön tagja valamelyik egészségpénztárnak (pl. MKB, OTP, Patika, Allianz, Prémium, Generali stb.), úgy lehetősége van nagyon sok termékünk (pl. kompressziós harisnyák, párnák, ízületi rögzítők, pelenkák, diagnosztikai mérőeszközök, betegápolási kellékek stb.) egészségpénztári elszámoltatására a tőlünk igényel és kapott számla alapján. Ezzel a fizetési móddal 20% kedvezményben részesül, amit az SZJA-jából tud igénybe venni. Tovább olvasok erről a szolgáltatásról.

 

KÉNYELMI SZÁLLÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

Csomagcsere (prémium kényelmi szolgáltatás)

inverz szállítás a szervizbeNéha megtörténik, hogy a megrendelt termék mérete, színe nem felel meg a vásárlónak, vagy mást akart mint amit tényleg rendelt. Amennyiben cserélhető a termék, mi elintézzük Önnek: küldjük a futárt a módosított termékkel, és Ön pedig ugyanazzal a futárral visszaküldi nekünk az eredetit. Nagyon kényelmes és praktikus szolgáltatás ez, ha cserélni kell valami miatt, az esetek 90%-ában ezt választják a vásárlóink (vagy behozzák személyesen). Tovább olvasok erről a szolgáltatásról.

 

Inverz szállítás (prémium kényelmi szolgáltatás)

inverz szállítás elállás a vásárlástólEzt a prémium kényelmi szolgáltatást azon vásárlóink igényeire és elvárásaira szabtuk, akik valamilyen oknál fogva elállnak a vásárlástól, de a csomag visszaküldése nehézségeket okoz vagy csak kényelmi szempontok szerint rendelik meg a szolgáltatást, és a visszaküldés dolgával nem akarnak bajlódni. Pl. ha az unoka megrendel pár zacskó pelenkát, de már más méret kell, vagy egy kerekesszéket több helyről is megrendeltek stb.  Tovább olvasok erről a szolgáltatásról.

 

Bankok és minősítések