Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü

12 ok az Értéksziget mellett

Legalább egy tucat érvünk van amellett, hogy miért vásároljon nálunk a konkurencia helyett. Az itt felsoroltak az eddigi több ezer Vásárlónk tapasztalata és véleménye alapján készült.

01
Kényelmes rendelés

Megrendeléseket nemcsak online és e-mailben adhat le, hanem telefonon is, ami nagyon gyors, kényelmes és praktikus megoldás.

02
Többféle fizetési mód

Négyféle fizetési mód közül választhat, ráadásul átvételi pontunkon PayPass bankkártyával is fizethet, ami sokszor kényelmes és nagy könnyebbséget jelent.

03
Gyors szállítás több ezer helyre

Az Értéksziget 1-3 munkanapon belül szállít egy adott címre, vagy az országban lévő több ezer átvételi pontra (posták, MOL kutak, Coop üzletek, csomagautomaták), a megrendelt termékek személyesen is átvehetők.

04
Szakértő vevőszolgálat

Mi tudjuk, mit árulunk, ismerjük a termékeket, és a megrendelő problémáját igyekszünk megoldani udvarias, készséges módon odafigyelve az apró részletekre is.

05
Többcsatornás kommunikáció

A leadott megrendeléseket több státuszjelzéssel követheti a Vásárló. Ha gondunk van, telefonon és e-mailben is egyeztetünk, amiről SMS üzenetet is küldünk.

06
Az elállás könnyen intézhető

Mi nem kérünk magyarázkodást, ha a vásárlástól el akar állni. Udvariasan megköszönjük, hogy adott nekünk egy esélyt, és nagyon rövid időn belül visszatérítjük a számla végösszegét..

07
Gyors termékcsere

Megtörténik, hogy nem megfelelő méretű terméket vásárolt. Amennyiben törvény nem tiltja, 1-2 munkanapon belül cseréljük a terméket, amire több megoldást is kínálunk.

08
Számos speciális kedvezményt kínálunk

Kiemelten támogatjuk fogyatékos Vásárlóinkat, a nehéz sorsú emberek vásárlását ingyen szállítással segítjük, törzsvásárlói programunkban jelentős kedvezményt adunk.

09
Fogyatékosügyi programok támogatása

Évente több százezer Forint értékben írunk ki pályázatot a fogyatékos emberek társadalmi integrációját elősegítő programok finanszírozására.

10
Elismerjük a hibánkat

Néha megesik, hogy mi is hibázunk. Ilyenkor gyorsan korrigáljuk a hibát a saját költségünkön, mert nem szeretnénk, ha a Vásárlónk rossz szívvel gondolna ránk.

11
Környezetbarát webáruház vagyunk

Odafigyelünk környezetünk védelmére, ezért a csomagolástól kezdve a helykitöltőn át a szállítás, nyomtatáson át a kiadványokig környezettudatosan dolgozunk, sőt még termékek környezetbarát jellegét is külön jelöljük.

12
Számos elismeréssel rendelkezünk

Eddigi munkánkat és tevékenységünket sok díjjal és elismeréssel jutalmazták, nem mellesleg pedig Vásárlóink megelégedettsége velünk több mint 97%.

Vásároljon Ön is nálunk, nem fog csalódni. Várjuk megrendelését.

Bankok és minősítések