Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Prémium vásárlói élményt kínálunk

Az Értékszigetnél segítünk Önnek egészségi problémája megoldásában, kérésének teljesítésére, a kiszolgálás maximalizálására törekszünk. Olyan prémium vásárlói élményt kínálunk, amely megelégedését szolgálja.

Ezért gondosan válogatjuk meg az ápoláshoz és gondozáshoz szükséges termékeket, melyhez hasznos kényelmi szállítási, fizetési és kiegészítő szolgáltatásokat nyújtunk úgy, hogy közben rengeteg háttérinformációt adunk blogunk segítségével. Proaktív szakértő vevőszolgálatunk, kiváló kommunikációs folyamatunk pedig hatékony támogatást biztosít az érdeklődéstől kezdve a vásárláson át a később esetlegesen felmerülő ügyek intézéséig.

Elérhetőek, rugalmasak és proaktívak vagyunk, mert nekünk fontos a vásárlóink, így az Ön elégedettsége. Ezt csak prémium vásárlói élmény biztosításával érhetjük el, amit áthat a gondoskodás, a segítőkészség és a felebaráti szeretet.
 

Erre számíthat, ha az Értéksziget GYSE szaküzlet és webshopnál vásárol:
 

01

Elkötelezett tulajdonosi háttér

Az Értéksziget két fogyatékos ember családi cége. Mi szeretjük a minőséget, kedveljük a prémium és a praktikus megoldásokat. Amit elvárunk magukkal szemben, azt tesszük másokkal. Rendelését figyelemmel kísérjük, csomagját mi készítjük össze. Itt vagyunk, segítünk, ha szükséges.

02

Gondosan válogatott termékek

A minőség nálunk elsődleges szempont. Csak olyan termékeket veszünk fel a kínálatba, amit mi magunk is használnánk. Ezért gondosan megválogatjuk, utána olvasunk a részleteknek figyelve a használhatóságra, praktikusságra, és persze szem előtt tartva vásárlóink sokrétű igényeit.

03

Kényelmi szolgáltatások

Gyógyászati segédeszköz kínálatunkhoz alap és prémium kényelmi szolgáltatást, többféle fizetési és szállítási megoldást kínálunk. Megbízható és közismert partnerekkel dolgozunk. Segítünk az Önnek leginkább megfelelő szolgáltatás kiválasztásában, hogy mielőbb átvehesse a szükséges segédeszközt.

04

Szakértő vevőszolgálat

Több mint 12 éves pasztalattal, folyamatos továbbképzésekkel, beteggondozási blogunkkal, proaktív szakértő vevőszolgálattal segítünk a hozzánk fordulóknak. Rugalmas, udvarias, figyelmes, segítőkész - jelzőkkel illetnek bennünket vásárlóink. Igyekszünk mindenre odafigyelni, hogy hatékonyan megoldhassuk az Ön egészségi problémáját.

És ha mindezt már túlzásnak tartja, érdemes beleolvasnia a több mint 7300 vásárlói értékelésünkbe, ami nagyon magas elégedettségről tesz tanúbizonyságot. Valamennyi értékelésünket itt találja. 

 

ÉRTÉKSZIGET otthonápolási és beteggondozási gyógyászati segédeszköz szaküzlet és webáruház - mert itt figyelmesek velem

Bankok és minősítések