Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Gondoskodás jótékonysági program

A Gondoskodás a MagyarBrands díjas Értéksziget gyógyászati segédeszköz szaküzlet és webáruház jótékonysági programja. Célja a kórházi ellátásra szoruló gyerekek gyógyításának, ápolásának és felépülésének támogatása magas minőségű gyógyászati eszközök adományozásával.

A Magyarországi Református Egyház fenntartásában működő Bethesda Gyermekkórház a közép-európai régióban az egyedüli egyházi fenntartású ilyen intézmény, ahol a legfontosabb gyermekbetegségekkel foglalkoznak 18 éves korig. Hála Istennek, az átlagoshoz képest többet tesznek a kis betegekért, jobban figyelnek rájuk, előzékenyebbek segítségnyújtásban. Jótékonysági programunk éppen emiatt nyújt támogatást a Bethesdának magas minőségű gyógyászati eszközök adományozásával, hogy a kórházban folyó gyógyítás, ápolás és felépülés még inkább professzionális legyen. Mivel a Gondoskodás jótékonysági programunk a Prémium vásárlói élményprogram részét képezi, ezért cégünk minden tevékenységéhez szorosan kapcsolódik, szerves részét képezi.

Ha tovább tájékozódna, keresse fel a Bethesda Gyermekkórház YouTube csatornáját.

Büszkék vagyunk arra, hogy fogyatékossággal élő cégtulajdonosokként (Alexa mozgássérült, Zoltán látássérült) olyan vállalkozást építhetünk, amely az indulástól támogat fontos társadalmi ügyeket. Köszönjük vásárlóinknak, hogy külön is támogatják programunkat.

Mérhetetlenül hálásak vagyok a Jóistennek, hogy gondoskodik rólunk, és mindezt lehetővé teszi. Bár az évi félmillió forintos segédeszköz támogatásunk csupán csak csepp a tengerben, de mégis segítséget jelent a gyógyulás és gyógyítás rögös útján.

Beteggondozási blog

Kit támogatunk?

Jótékonysági programunkkal a Bethesda Gyermekkórházban folyó kiemelkedően magas gyógyító munkát támogatjuk.

Informatív videók

Miért támogatjuk?

Református vallású cégtulajdonosokként a Jóisten áldó munkáját, a gyermekkorban kapott sokrétű segítséget szeretnénk viszonozni, meghálálni.

Hasznos weboldalak

Hogyan támogatjuk?

Előzetesen egyeztetett lista szerint, februárban és júliusban több karton gyógyászati segédeszközt juttatunk el a gyermekkórháznak.

Hasznos útmutatók

Kikkel támogatjuk?

A gyógyászati eszközöket nonprofit cégünk biztosítja, amihez közvetettem és célzottan is hozzájárulnak vásárlóink ún. Támogató kártya felajánlásával.

Visszatekintés

A  Gondoskodás jótékonysági program a 2009-es cégalapítástól folyamatos támogatást nyújtott előbb a fogyatékossággal élő szervezeteknek. A régebben Értékteremt-Ő programként ismert adományprogram az első években pályázat útján segítette a fogyatékosügyi szervezetek szabadidős programjait. Támogattunk kirándulásokat, narrációval ellátott cirkuszi előadást, segítettük tandem kerékpár vásárlásánál, alkotó műhely beindításánál alapanyag beszerzésben stb. Szponzoráltuk a Budapesti Atlétikai Klub Vakfoci szakosztályát, támogattunk látássérültekkel foglalkozó egyesületet többféle segédeszközzel. Mindemellett jelentős kedvezményeket biztosítottunk fogyatékossággal élő vásárlóinknak és családjuknak, amikor nálunk vásároltak.

Az elmúlt jó pár évben megváltozott a világ, de ezzel együtt a felmerülő igény, a támogatási forma, a segítségnyújtás intenzitása, azaz a jótékonysági program folyamatosan formálódott. Sajnos eljutottunk oda, hogy alig vette már igénybe valaki az általunk kínált kedvezményeket, lehetőségeket. A fogyatékossággal élő emberek és családjuk, valamint a velük foglalkozó szervezetek részéről szinte semmi igény sem mutatkozott az efféle segítségnyújtásra. Épp ezért 2024. július 1-től jelentősen átalakítottuk jótékonysági programunkat, és egy olyan intézményt támogatunk ezentúl, aki hálás és örül a több százezer forintos támogatásunknak.

Örülünk, hogy még mindig segíthetjük embertársainkat.

Médiamegjelenések

Bankok és minősítések