Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Prémium Plusz hűségprogram Értéksziget előnyökkel

hűségprogram

Az Értéksziget otthonápolási és beteggondozási gyógyászati segédeszköz szaküzlet és webáruház tulajdonosaiként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a lehető legtöbb módon segítsük Önt egészségügyi problémájának megoldásában. Ez nálunk azt jelenti, hogy

 • prémium vásárlói élményt kínálunk azoknak, akiknek a figyelmességen és a diszkréción túl fontos a gyors, pontos és megbízható teljesítés, amit a nagyon magas vásárlói értékelések erősítenek meg,
 • hasznos tartalmakat nyújtó otthonápolási és beteggondozási blogot biztosítunk Hogyan segíthetek? címmel, és
 • kedvezményekkel teli Prémium Plusz hűségprogramot kínálunk a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlóinknak.

Mit nyújt Önnek a Prémium Plusz hűségprogram?

 • Normál árú termékeknél minden elköltött 15 Ft után 1 pontot gyűjthet
 • Akciós termékeknél minden elköltött 10 Ft után 1 pontot gyűjthet
 • Szállítási és utánvét szolgáltatásnál minden elköltött 50 Ft után 1 pontot gyűjthet
 • Különleges ajánlataink választása után minden elköltött 33 Ft után 1 pontot gyűjthet
 • Értékes Forintok támogatói kártya vásárlásakor minden elköltött 4 Ft után 1 pontot gyűjthet
 • Minden, 30.000 Ft feletti vásárláshoz választhat egy ingyenes, de nagyon hasznos ajándékot
 • A hűségpontok akciós termékek vásárlására is felhasználhatók

Ki vehet részt a Prémium Plusz hűségprogramban?

 • Bárki részt vehet benne, aki regisztrál egy fiókot az Értékszigeten
 • Ön lehet természetes vagy jogi személy, a hűségpontokat megkapja
 • Mivel elkötelezettek vagyunk a fogyatékos felnőttet gondozó családok támogatása mellett, így ha Ön az érintettség okán hoz létre fiókot, extra hűségpontot írunk jóvá. További részletek.

Hogyan működik a Prémium Plusz hűségprogram?

Ez egy olyan pontgyűjtő program, ahol Ön minden vásárlása után automatikusan előre meghatározott mértékű hűségpontot gyűjt, majd levásárolja. Hűségpontot csak regisztrált fiókkal, és abba bejelentkezve lehet gyűjteni – ha Ön nem akar felhasználói fiókat az Értékszigeten, akkor kimarad a kedvezményeinkből. 1 pont 1 Ft-ot ér a beváltáskor. 

 • Bármilyen termékért vagy szállítási és fizetési szolgáltatásért kap hűségpontot a fentebb megismertek alapján.
 • A hűségpont összesen, vagy csak egy része bármilyen termékre beváltható mindenféle megkötés nélkül.
 • Arra is van lehetősége, hogy csak pontokért vásároljon amennyiben van elegendő hűségpontja.
 • A megszerzett pontok 180 naptári nap után évülnek el, azaz a rendszer fél év után törli a fel nem használt, de csak a fél évnél régebbi pontokat.
 • A rendelés során a rendszer kijelzi, hogy hány hűségpontot fog kapni, viszont felhasználható árengedményként csak akkor jelenik meg a pont, ha már kifizette és átvette a rendelését.
 • A hűségpontok alakulását felhasználói fiókjában bármikor nyomon követheti. Ha törli a fiókját, akkor a pontok is elvesznek.

PÉLDA: regisztrál egy vásárlói fiókot, majd vásárol normál árú terméket 5.700 Ft értékben személyes átvétellel. Már az első vásárlása után jár 380 hűségpont, ami 380 Ft kedvezményt jelent majd: azaz ahány pont, annyi Ft kedvezmény. A legközelebbi vásárlásánál, ami pl. 1-2 hónap múlva lesz, belép újra a fiókjába, és 380 hűségpontot talál. A vásárlási folyamat végén eldöntheti, hogy igénybe veszi-e a kedvezményét, és „levásárolja” a hűségpontjait vagy gyűjti tovább azokat. Ha levásárolja, akkor az aktuális rendelése végösszege 380 Ft-tal csökken. Ha tovább viszi, akkor pedig a második rendelése pontjai hozzáadódnak az előző rendeléssel szerzett pontokhoz. Ez ennyire egyszerű. Mindig Ön dönt arról, hogy mikor váltja be a pontokat vagy azok egy részét, vagy gyűjti egy nagyobb értékű vásárláshoz.

Mi a teendője, hogy részesüljön a Prémium Plusz hűségprogram jelentős kedvezményeiből?

Ha már regisztrált vásárlója az Értéksziget GYSE webshopnak, akkor csak lépjen be a fiókjába, és élvezze a kedvezményes vásárlást. Ha még nem regisztrált, akkor az első vásárlása előtt érdemes megtennie. A legjobb pillanat mindig tegnap volt, de még ma sem túl késő. Minden alkalommal használja regisztrált felhasználóként a webáruházat. Már az első vásárlása is kedvezményt termel, amit a következő rendelésénél be is válthat.

Mikortól érvényes a hűségprogram?

Az Értéksziget Prémium Plusz hűségprogram 2023. június 15-től érvényes, ekkortól lehet gyűjteni a pontokat. Ez a hűségprogram az előző Törzsvásárlói programot és az ezen a napon megszűnő Minden forint számít kedvezményprogramot váltja fel.

A változtatás jogát minden előzetes bejelentés nélkül fenntartjuk.

 

ÉRTÉKSZIGET otthonápolási és beteggondozási gyógyászati segédeszköz szaküzlet és webáruház - mert itt figyelmesek velem

Bankok és minősítések