Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü

Értékpont magazin

Az Értékpont magazin egy folyamatosan frissülő, az egészségmegőrzés témájába tartozó cikkek gyűjtőhelye. A betegápolás, a korszerű gyógyászati eszközök, a kompressziós gyógyharisnyák, lábápolási és lábujjkorrigálási és sok hasonló témájú írásaink, az Értékszigettel kapcsolatos bejegyzéseink segítenek Önnek eligazodni, tájékozódni és megfelelő döntést hozni az egészsége megóvása érdekében – mindezt pedig praktikus és gyakorlati szempontok szerint megfogalmazva.

Szeretné hatékonyan megoldani az egészséggel összefüggő problémákat? Tudni szeretné, mire érdemes odafigyelni gyógyászati eszközök vásárlásakor? Csak tájékozódna a témában? Kattintson ide, és mi folyamatosan küldjük Önnek magazinunk jobbnál jobb írásait, amelyeket bárhol, bármikor olvashat. Ráadásul még szakértő Vevőszolgálatunk is készséggel áll rendelkezésére.

A Bioptron lámpa használata

Egyre többen keresnek meg bennünket a BIOPTRON lámpa használatával kapcsolatban, és egyúttal tanácsot kérnek a hatékonyságát illetően. Ezek alapján úgy gondoltuk, írunk egy cikket a témáról, hogy mire használható, kiknek érdemes több százezer forintot beruházniuk egy ilyen termék megvásárlásába. Felhasználása sokrétű, az eredmény látványos.

tovább olvasom...
Inhalátor salvusvízzel kicsiknek és nagyoknak

A légzés az egyik legfontosabb élettani funkciónk, melynek zavarai súlyos egészségkárosodást okozhatnak. Egy egyszerű asztmás roham vagy allergia okozta fulladás önmagában is rettenetesen kellemetlen tünet együttes. Az inhalátor az ilyen típusú betegségekkel küzdők mindennapjait könnyíti meg, és még számtalan más légúti betegség tüneteinek enyhítésében használatos. 

tovább olvasom...
Vény nélküli fájdalomcsillapítók listája

Nem mindig a gyógyszeres kezelés a legjobb és leghatékonyabb választás. Tény, hogy rövid távon gyors eredményt produkál(hat) egy tabletta, de a szervezet „mérgezésén” túl hosszú ideig nem biztos, hogy ez a jó és hatásos megoldás. Ebben a cikkben összeállítottuk a vény nélküli fájdalomcsillapítók listáját, hogy alternatív megoldást nyújtsunk Önnek – Vásárlóink már használják ezeket.

tovább olvasom...
Nincs is jobb a jó meleg takarónál - miért fázna, ha tehet ellene?

Erőteljesen közelednek a hideg és fagyos napok. Ez nemcsak a megfázás, felfázás miatt érdekes, hanem a kihűlés, az állandó fázás veszélye miatt is. A melegítő italok ugyan segíthetnek ilyenkor, de a melegítő takarónál, párnánál hatékonyabb nincsen. Bármelyik testrésze is fázik, a melegítő gyógyhatású termékek praktikus megoldást fognak nyújtani, és kimondottan jól fogja érezni magát.

tovább olvasom...
Hogyan kell használni a wc magasítót?

Ameddig baj nincs, akkor eszünkbe sem jut, hogy még a wc használat is óriási gondokat fog jelenteni. Természetesnek vesszük, hogy tudunk hajolni és a megfelelő magasságba leülni vagy épp felállni. Pl. egy csípőműtét után jó pár napig ez nem nagyon fog menni. Ilyenkor érdemes wc magasítót (is) használni. Megmutatjuk hogyan kell használni a wc magasítót.

tovább olvasom...
Derékmelegítő férfiaknak - ezekre érdemes odafigyelni

A férfiak és a nők igénye és elvárása sokszor nem azonos, ami azért megmutatkozik a derékmelegítő kiválasztásában is. Míg a nők a puha, diszkréten meghúzódó, csinos derékmelegítőt részesítik előnyben, a férfiak a praktikumot, a könnyű használhatóságot keresik. Ebben a cikkben megpróbáltuk összeszedni, hogy mire figyeljen férfi derékmelegítő választása során.

tovább olvasom...
Az egészségére így is vigyázhat - mutatjuk a részleteket

Nem szeretnénk elcsépelt frázisokat pufogtatni az egészségmegőrzés lehetőségeiről. Azt azonban fontosnak tartunk, hogy az egészségre vigyázni kell és óvni azt - remélhetőleg Ön is egyetért velünk. Sokszor fel sem tűnik, hogy a testünk jeleket küld, mert görnyedve ülünk, hanyag a testtartásunk. Cikkünkben segítő eszközről olvashat, amik a tapasztalatok szerint is hatékony segítőtársak.

tovább olvasom...
Előadás a gyógyászati eszközök jótékony hatásairól a LESEK-en

A Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciáján, vagyis a LESEK-en immáron 2. alkalommal vett részt webáruházunk. Az immár 6. alkalommal, a Tolerancia napjához közel megrendezett eseményen a gyógyászati eszközök jótékony hatásairól beszéltünk, és hívtuk fel a hallgatóság figyelmét. Mint eddig, most is több tízezer forint értékű adományt biztosítottunk a sorstársaknak.

tovább olvasom...
Gyógyászati eszközök, amikre bármikor szükségünk lehet  - csak egészségtudatosan

Van, akinél divat, van akinél szokás és másoknál létszükség az egészségtudatosság. Ez nemcsak egy jó hobby, hanem minőség, komfort és magas minőség az egészségért és a környezetvédelemért. Az Értékszigeten számos egészségtudatos termék közül válogathat, amelyek minősített termékek, és egyértelműen felhasználó- és környezetbarát termékek. Nézzen körül nálunk!

tovább olvasom...
Megtanulta szívvel is látni a világot

Az Értéjsziget minden évben jelentős mértékben támogat esélyegyenlőségi programokat. Az idén 300.000 Ft-tal segítettük a Mozdulj Közhasznú Egyesület tendem kerékpár vásárlását, amellyel ép és fogyatékos fiatalok biciklizték körbe immár 8. alkalommal a magyar tengert. Őszintén örülünk, hogy segíthettük ezt a remek kezdeményezést. Az alábbiakban a megvalósított programról olvashat.

tovább olvasom...
Bankok és minősítések