Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
0

Értékpont magazin

Az Értékpont magazin egy folyamatosan frissülő, az egészségmegőrzés témájába tartozó cikkek gyűjtőhelye. A betegápolás, a korszerű gyógyászati eszközök, a kompressziós gyógyharisnyák, lábápolási és lábujjkorrigálási és sok hasonló témájú írásaink, az Értékszigettel kapcsolatos bejegyzéseink segítenek Önnek eligazodni, tájékozódni és megfelelő döntést hozni az egészsége megóvása érdekében – mindezt pedig praktikus és gyakorlati szempontok szerint megfogalmazva.

Szeretné hatékonyan megoldani az egészséggel összefüggő problémákat? Tudni szeretné, mire érdemes odafigyelni gyógyászati eszközök vásárlásakor? Csak tájékozódna a témában? Kattintson ide, és mi folyamatosan küldjük Önnek magazinunk jobbnál jobb írásait, amelyeket bárhol, bármikor olvashat. Ráadásul pedig szakértő Vevőszolgálatunk is készséggel áll rendelkezésére.

A rekkenő melegben ezek felfrissülést és biztonságot nyújtanak

Itt a nyár, megjött a forróság. Minél tovább tartanak a meleg napok, annál nehezebben viseljük: idegesebbek, kialvatlanok leszünk. Az időjáráson ugyan nem tudunk változtatni, de kissé komfortosabbá, elviselhetőbbé, sőt, kellemesebbé tehetjük környezetünk. Több praktikus megoldás van erre, melyek közül kettőt jó szívvel ajánlunk Önnek - tényleg hatékonyak.

tovább olvasom...
Gratulálunk az Esély 2017 pályázatunk nyerteseinek

Mint ismeretes, az Értéksziget Webáruház elkötelezett az esélyegyenlőség támogatása, a fogyatékos emberek segítése mellett. Ennek megfelelően ebben az évben is írtunk ki pályázatot 300.000 Ft keretösszeggel, amivel két értékes pályamunkát és programot támogattunk. A VGYKE és a Magdaléneum munkájához és értékteremt-ő szolgálatához a Jóisten gazdag áldását kérjük.

tovább olvasom...
Időben elkezdve a felfekvések kezelése sok kíntól kíméli meg a beteget

Az egészség különösen fontossá válik, amikor valamilyen okból elveszítjük azt. Az emberek többsége egy súlyos betegség, operáció után komolyan elkezd foglalkozni egészségével, ebben viszont gyakran segítségre szorul, éppen a hiányzó egészség miatt. Abban az esetben, ha tartósan ágyban fekvő lesz, nagy a kockázata a felfekvés kialakulásának, ami jelentősen csökkenthető - megelőzéssel.

tovább olvasom...
Amit tehetsz, csepp a tengerben...

Elcsépelt mondás az, hogy szeretjük a környezetünket, közhely pedig ez: az egészség mindennél fontosabb. Bár lehet, hogy elkoptatott szavak és mondások ezek, de ha belegondolunk, nagyon sokat is jelentenek, de legfőképp üzennek a jövő nemzedékének. Ma a  Környezetvédelem Világnapján arról olvashat, hogy mit jelent nekünk a környezetvédelem, és mit teszünk érte.

tovább olvasom...
Így legyen biztonságban a fürdőszobában

A fürdőszoba egy olyan hely, ahol már rengeteg baleset megtörtént, és számos közülük csonttöréssel végződött. Az ok általában kézenfekvő: csúszik a kád, síkos a zuhanyzó, nincs mibe megkapaszkodni. Amíg az ember fiatal, addig nem is gondol bele ebbe, de ha már idősödik vagy megműtötték, a helyzet változik: a biztonság felértékelődik és kiemelt helyet kap az életében.

tovább olvasom...
12 termék, amire biztosan szüksége lesz, ha elutazik

Lassan itt a pihenés, utazás időszaka. Érdemes végiggondolni, hogy ezzel kapcsolatban vajon mire lesz majd szükség, aminek biztosan nem kell majd itthon maradnia. Összeállítottunk egy listát, hogy az Értéksziget szerint mit érdemes az utazás előkészítése során megtenni, és mi az a 12 dolog, amit feltétlenül érdemes lehet magával vinnie. Ha időben lép, semmi sem marad otthon.

tovább olvasom...
Kedvezmények az Értéksziget Webáruházban

Az emberek szeretik a kedvezményeket, és ha vásárlásról van szó, akkor örömmel váltják be a különböző kuponokat, és használják ki az árcsökkentésre alkalmas különleges megoldásokat. Az Értéksziget is számos ilyet kínál, mert tudjuk, hogy fontos Önnek. Összegyűjtöttük, hogy milyen kedvezményekben részesülhet az, aki nálunk vásárol vagy olvassa magazinunkat.

tovább olvasom...
Keressük 2017 legjobb esélyegyenlőségi programját (pályázati kiírás)

Az Értéksziget Webáruház pályázatot hirdet civil és egyházi szervezeteknek a fogyatékos emberek értékeinek kiemelt hangsúlyozását népszerűsítő programok, rendezvények megtartására. Célunk az, hogy minél többen felfigyeljenek a fogyatékos emberek társadalomban betöltött nélkülözhetetlen szerepére. A 300.000 Ft keretösszegből 2 esélyegyenlőségi pályázatot szeretnénk támogatni.

tovább olvasom...
Az ágyban fekvő betegeknek ezekre szükségük lehet

Nem is gondolná az ember, de ha lebetegszünk, vagy pl. műtét után, kórházi kezelést követően akár több hétre is ágyban fekvő betegek leszünk, sok segédeszközre lesz szükségünk. Ami addig természetes volt, betegen már nem az. Amihez addig nem kellett segítség, most szinte nélkülözhetetlen. Összeszedtünk pár dolgot, amire elképzelhetően szükségünk lehet.

tovább olvasom...
Ezek az eszközök segíthetnek Önnek az otthoni betegápolásban

Abban az esetben, ha valamely hozzátartozónk egészségi állapota hosszadalmas otthoni kezelést, ellátást igényel, jó tudni, honnan érdemes beszerezni a szükséges gyógyászati segédeszközöket, de azt még jobb tudni, hogy mire is lehet szükségünk. Mindig a betegségnek vagy a gyógyulási folyamatnak megfelelő, minőségű eszközt érdemes választani. Erről olvashat most.

tovább olvasom...
Termékeink
Bankok és minősítések