Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Az ezüstszálas zokni jótékony hatásai

Szabó Zoltán József
Az ezüstszálas zokni jótékony hatásai

Az ezüstszálas zokni nagyon sok jótékony hatással bír, emiatt sok embernek ajánljuk (ha betegek, ha egészséges), hiszen kellemesebbé, kényelmesebbé teszi a hétköznapokat. Hatékony a lábgombák és baktériumok elpusztításában, serkenti a vérkeringést, nem szorítja el a lábat, a sebek felülfertőzését gátolja, kompressziós formában utazáshoz is kiváló. Nézzük, miért olyan népszerű ez a termék! 

tovább olvasom...

Az ezüstszálas zokni jótékony hatásai

Az ezüstszálas zokni jótékony hatásairól bizonyára hallott már. Egyesek ugyan kétkedve fogadják, mert nem hisznek, nem bíznak az ezüst mint nemesfém gyógyulást elősegítő hatásában. De ezzel nem mindenki van így. Sokakat ismerek a családunkban, barátok, ismerősök között, akik – kis túlzással – „imádják” az ezüstszálas zoknit, mert a kényelmes viseleten túl kevésbé izzad, nem fázik a lábuk, és nem utolsó sorban serkenti a vérkeringést.

Miért jó megoldás az ezüstszálas zokni?

Bár ezüstszálas zokniról beszélünk, azonban ez nem azt jelenti, hogy akár hány gramm ezüst lenne benne. A valóságban speciális eljárással ezüstionos bevonatot kap a zokni bizonyos része hol a bokáig, hol afelett is. Ha kicsit meghúzogatjuk a zoknit, aprócska csillogást láthatunk, ami az ezüst jelenlétét mutatja. Elsősorban a jó hőtartás miatt kedvelik sokan az ezüstszálas zoknit, hiszen képes nagyon jól megtartani a hőt, ezáltal melegen tartja a lábat, de mégsem izzad abba bele a láb. Az ezüstszálas zokni így tudja növelni a komfortérzetet, hiszen sokkal kellemesebbé tesz egy fázós napot. A sérült, fekélyes vagy nehezen gyógyuló bőrfelületre is ezt javasoljuk, mert az ezüstszál miatt nincs esély az elfertőződésre, sőt, azzal, hogy segíti a vérkeringést, ezáltal gyorsabbá is teszi a gyógyulást – arról meg nem is beszélve, hogy az ezüst gátolja a szagok és baktériumok képződését, ami megint csak a komfortérzetet növeli.

Természetesen az ezüstszálas zokni nagyon kényelmes, és segít a láb vérkeringését normalizálni, így hasznos lehet egy olyan napon, amikor esetleg egész nap cipőbe kényszerül, vagy egész nap talpon kell lennie. Az ezüstszálas zoknit ajánljuk cukorbetegeknek, lábfertőzések esetén, keringési problémákra, gyakran gombásodó lábra, és azoknak, akik sűrűn szenvednek a lábdagadástól. 

 

Az értékszigeten kifejezetten minőségi ezüstszálas zoknikat forgalmazunk gumírozott vagy gumi nélküli rögzítéssel. A zokni lehet titok, boka vagy épp térdzokni kialakítású. Általában fekete vagy fehér színben kapható. A fehérről érdemes tudni, hogy az ezüstözés miatt nagyon világos szürkének fog látszani. Ez nem termékhiba, hanem a gyártási technológia következménye. Pl. a gyógyászati termékeiről ismert olasz RelaxSan ezüstszálas zoknija kompresszió és felső gumis szár nélkül készül, így nem szorít, és nem akadályozza a vérkeringést. Az orrvarrása teljesen lapos, így elkerülhető az irritáció a lábujjakkal való érintkezéskor. Ezüstszálai visszaverik a hőt, jó elektromos- és hővezetők. Ezáltal meggátolja a statikus feltöltődést, melegen tartja a lábat, ideálisabb környezetet biztosít az ízületeinknek és növeli a komfortérzetet. Pl. utazáshoz érdemes már olyan ezüstszálas zoknit vásárolni, ami egyúttal kompressziós is, hiszen a megfelelő vérellátásra szükség van akár repülővel, akár vonattal, busszal, autóval utazzon is. Az ezüstszálas kompressziós zoknik számos előnnyel rendelkeznek, férfiak és nők egyaránt használhatják. Még közelebbi ránézésre sem mondható meg, hogy gyógyászati jellegű zoknit visel.

Az ezüstszálas zoknik ajánlottak olyanok számára is, akiknek nincs konkrét problémájuk, csak a zoknik tulajdonságainak köszönhetően mindig tiszta és egészséges lábat szeretnének.

Tartalomhoz tartozó címkék: Gyógyharisnya a szép lábakért
Bankok és minősítések