Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Hűvös időben a derékmelegítő nagyon praktikus viselet

Szabó Zoltán József
Hűvös időben a derékmelegítő nagyon praktikus viselet

A derékfájás nagyon meg tudja keseríteni mindennapjainkat. Ma már sok olyan ruhadarab van, ami ugyan szép, de kevésbé praktikus, így az állandóan "kinn van a derekunk" mondás a valóságban is igaz és káros egészségi problémákhoz vezet. Ma már nem ciki derékmelegítőt használni. Ez a praktikus ruhadarab túl azon, hogy kényelmes viselet, de nagyon hatékony és praktikus is.

tovább olvasom...

Hűvös időben a derékmelegítő nagyon praktikus viselet

A hűvös idő beköszöntével sok olyan ruhadarab előkerül, amire most már szükség lesz. Mivel az ember szereti a komfortot és a meleget, így fontos, hogy ezt biztosítani tudja magának – különösen igaz ez akkor, ha derekunk érzékeny(ebb) a hidegre. Szokták mondani: Hűvös időben a derékmelegítő nagyon praktikus viselet – és ez mennyire igaz!

Online szaküzletünkben széles kínálattal várjuk vásárlóinkat, akik betegápoláshoz vagy éppen saját kényelmük, komfortérzetük növelése érdekében szeretnének beszerezni különféle használati eszközöket. Egyik ilyen termékünk a derékmelegítő, amely az őszi-tavaszi évszak kedvelt és nélkülözhetetlen terméke. Férfiak és nők egyaránt viselhetnek derékmelegítőt, de alapvetően a hölgyek szeretik jobban.

A derékmelegítőnek, amit néha vesemelegítőnek is szoktak nevezni, egy kiemelt célja van: melegen tartani az ember derekát – ugyanis ez az a testrész, ami nagyon sokunknál „kinn van” köszönhetően a divatos ruháknak, a sok hajlongással járó munkának stb. Ma már nem az számít, hogy milyen vastag egy derékmelegítő, hanem milyen anyagból készül. Régen szempont volt, hogy minél bolyhosabb, vastagabb legyen, ma pedig az a lényeg, hogy ne látszódjon a ruha alatt, ne pálljon be és természetesen tartsa a hőt. Mindegy is, melyiket választja az Értékszigeten, csalódni nem fog.

 

Milyen derékmelegítők közül választhatok?

Kialakítás szerint két nagy típust kell megkülönböztetnünk derékmelegítő ügyben: az ún. belebújóst és a tépőzárast. Többnyire a nők kedvence a belebújós változat, ami több magasságban kapható. Ezek a derékmelegítők nem pöndörödnek fel, pamut és/vagy gyapjú anyagból készülnek, kellőképpen rugalmasak, de ami a legfontosabb: nagyon hatékonyak és praktikusak. A tépőzáras derékvédők leginkább férfiaknak jönnek be a gyors fel- és levétel miatt. Neoprén anyagból készülnek, így kinti munkához is kiválóan alkalmasak.

Derékmelegítőt mindig funkció szerint kell vásárolni, azaz mire szeretné használni, mit akar vele elérni. Pl. ha Ön átlagos méretű és súlyú és hűtőházban dolgozik, ahol sokat kell hajlongani, érdemes puha anyagú derékmelegítőt keresni, mi kb. 27cm magas. Ha az is fontos, hogy tartsa a derekat, akkor derékmerevítőset kell venni. Ma már nem szégyen és nem is ciki a derékmelegítő. Ha Önnek (is) fontos az egészsége, használjon ilyen terméket, amit nálunk széles választékban megtalál. Ha tanácsra, segítségre van szüksége, keresse vevőszolgálatunkat.

Tartalomhoz tartozó címkék: Mindennapi betegségek nyomában
Bankok és minősítések