Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Vevőszolgálati rendelésfelvétel (kényelmi különszolgáltatás)

Ár:
300 Ft
Termékkód: 9999-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
telefonos vagy emailes rendelésfelvétel, amely kényelmet ad
Nézze meg ezt is, szüksége lehet rá!
Kérje háztól házig garanciával arra az esetre, ha netalán meghibásodna Kérje háztól házig garanciával arra az esetre, ha netalán meghibásodna
1  000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A telefonos vagy emailben történő rendelésfelvétel során Ön helyett vevőszolgálati kollégánk készíti el az Ön által telefonon vagy emailben megadott adatok alapján a rendelést. Ez olyan, mintha Ön csinálná, de a feladat elvégzésére - valamilyen oknál fogva - mégis bennünket kér meg. Ennél a szolgáltatásnál online bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. Mivel ez egy értéknövelt kényelmi szolgáltatás, így a megrendelés leadása során szaktanácsadásra is sor kerülhet.

További információk

Információk a termékcseréről vagy a vásárlástól való elállásról

Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség termékcserére vagy akár elállni a vásárlástól is. A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

Infocseppek - tudástár a beteggondozáshoz

Az Értéksziget tulajdonosai számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól érthető, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható információval segítse és támogassa Önt abban, hogy jó döntést hozzon az egészségi problémája megoldására keresendő gyógyászati segédeszköz kiválasztásában. Ezért hoztuk létre az Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, amit szíves figyelmébe ajánlunk.