Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Kérje háztól házig garanciával arra az esetre, ha netalán meghibásodna

Ár:
1  000 Ft
Termékkód: 9921-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
ha a számlán szereplő garanciális termék meghibásodik, a garancia teljes ideje alatt ingyen szállítjuk háztól házig
Nézze meg ezt is, szüksége lehet rá!
Kérje háztól házig garanciával arra az esetre, ha netalán meghibásodna Kérje háztól házig garanciával arra az esetre, ha netalán meghibásodna
1  000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Néha még a garancia ideje alatt is meghibásodnak termékek. Ilyenkor többnyire a vásárló feladata és költsége a szervízbe való eljuttatás. Ezt a gondot átvállaljuk Öntől úgy, hogy a számlán lévő összes garanciális tételt ingyenesen szállítjuk azok garanciaidején belül.

A „Kérje háztól házig garanciával!” prémium kényelmi szolgáltatással minden gondot és szállítást átvállalunk Öntől! Ez a szolgáltatás lényegében egy biztosítás, mellyel garantáljuk, hogy az egy számlán megvásárolt garanciális terméke(ke)t meghibásodás esetén ingyenesen elszállítjuk, majd a javítást vagy cserét követően azt ingyenesen vissza is szállítjuk Önnek. Nincs fáradtság, nincs költség, csak elegendő írnia egy e-mail, és már küldjük is a futárt a meghibásodott termék(ek)ért.

A „Kérje háztól házig garanciával!” szolgáltatás megrendeléséhez nincs más teendője, mint a rendelés leadása során (kosár) kiválasztani, és egyszeri, jelképes összegért a számlán szereplő összes garanciális tételre megvásárolnia. A „Kérje háztól házig garanciával!” prémium kényelmi szolgáltatás jótállási meghibásodás esetén a számlán szereplő összes tételt mennyiségi korlátozás nélkül ingyenesen szállítjuk azok garanciaidején belül. Már az első meghibásodásnál bőven behozza az árát!

További információk

Információk a termékcseréről vagy a vásárlástól való elállásról

Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség termékcserére vagy akár elállni a vásárlástól is. A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

Infocseppek - tudástár a beteggondozáshoz

Az Értéksziget tulajdonosai számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól érthető, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható információval segítse és támogassa Önt abban, hogy jó döntést hozzon az egészségi problémája megoldására keresendő gyógyászati segédeszköz kiválasztásában. Ezért hoztuk létre az Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, amit szíves figyelmébe ajánlunk.