Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Nitril púdermentes orvosi vizsgáló- és védőkesztyű (100db), L

Ár:
4  000 Ft
Termékkód: 0885-l-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
prémium kesztyű, latex és púdermentes, betegápoláshoz ajánlott
Méret:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A nitril prémium vizsgáló- és védőkesztyű kiváló minőségű védelmet nyújt a baktériumok, vírusok, gombák, és egyéb szennyeződések ellen. A kesztyű nem tartalmaz porzószert és latexet, ezáltal csökkentve a bőrirritáció kialakulásának esélyét.

A forma kialakítása univerzális, azaz mindkét kézen használható. A nitril vizsgáló- és védőkesztyű kesztyű szárának kialakítása göngyölt, ezzel segítve a könnyebb fel- és lehúzást. Nedves és száraz betegápolásnál, otthoni munkánál stb. egyaránt használható. Előnye a latex kesztyűvel szemben, hogy ellenáll a különböző olajoknak és zsíroknak.

A prémium nitril vizsgáló- és védőkesztyű garantálja a biztonságos és kényelmes munkavégzést legyen szó egészségügyről, beteggondozásról, laboratóriumi munkáról, vagy éppen gasztronómiai vagy kozmetikai tevékenységről. Továbbá finommechanikai, műszerész munkára is kiváló!

Latexmentes, púdermentes, kék színű, egyszer használatos védőkesztyű nitrilgumiból, a CE EN 388, 374-2 szabványnak megfelel.

Méretezés:

Mérje le a keze szélességét közvetlenül a hüvelykujj felett.

Kesztyűméret: S: 80 ± 10mm, M: 95 ± 10mm, L: 110 ± 10mm.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.