Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Clinell univerzális fertőtlenítőkendő 20x20cm, 40db

Ár:
2  500 Ft
Termékkód: 1127-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
Szállítási díj: 1  700 Ft
kézre, felületre, eszközre, alkoholt nem tartalmaz
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Clinell fertőtlenítőkendő 3 az 1-ben termék: fertőtleníti az eszközöket, felületeket és a kezet is. Univerzális fertőtlenítőkendőre minden háztartásban szükség van, a házigondozás, betegápolás során pedig mindig nagy haszonnal veszik. Nem tartalmaz alkoholt, így nem szárítja a bőrt. Akár még a szennyezet kezet is gyorsan, hatékonyan és nagy biztonsággal fertőtleníti. Nagy előnye a Clinell univerzális fertőtlenítőkendőnek, hogy nem kell egyszerre akár különbözó dolgok fertőtlenítésére kendőt, törlőt vásárolni, mert a Clinell hatékony és praktikus segítőrs a fertőtlenítésben.

Termékjellemzők:

 • A piacon a leghatékonyabb antimikrobiális formula kéz, felületek és eszközök fertőtlenítésére
 • A Clinell használható „piszkos kezekre” (pl. földdel szennyezett kézre) is
 • Nem tartalmaz alkoholt, így többszöri alkalmazást követően sem szárítja a kezet
 • Nem okoz sérülést, károsodást például matracokon és biztonsággal használható gumi felületen is
 • Alkalmazható nem invazív eszközök, sztetoszkópok, vérnyomásmérő mandzsetták, pulzoximéteres szondák, ultrahang vizsgálófejek stb. fertőtlenítéséhez
 • Az élelmiszerelőkészítő helyiségekben is biztonsággal felhasználhatók
 • Dermatológiailag tesztelve
 • Fertőtlenítőként, tisztítószerként és kéztörlő kendőként működik, helyettesítve ezzel a különböző típusú kendők és felületi tisztítók alkalmazását
 • Az európai EN1276 és a prEN12054 standardnak megfelelően a kórokozók legalább 99,999 %-át elpusztítja
 • Az európai EN1500 standard teszt alapján 30 mp-en belül hatásos
 • A visszazárható csomagolás 40 db. fertőtlenítőkendő tartalmaz.

A termék fenntarthatósági előnyei:

 • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
 • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
 • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.