Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Lábfej tehermentesítő pántos cipő, L

Ár:
7  590 Ft
Termékkód: 1993-l-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
lábfejet, előlábat érintő sérülések, diabéteszes betegek lábfején lévő fekélyek, sebek esetén
Méret:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A lábfejtehermentesítő cipő egy magas minőségű ortopédiai eszköz, mely a lábfej részleges tehermentesítését teszi lehetővé, A tervezésnél az volt a fő szempont, hogy a talp ék formában legyen kiképezve (dorzal flexio, 8°-os szög ) és a felsőrész bősége tépőzárral szabályozható legyen.

Alkalmazható: a beteg korai mobilizálására lábfej műtéteket követően, vagy az előlábat érintő sérülések esetén, diabéteszes betegek lábfején lévő fekélyek, sebek esetén.

A termék viselése kockázatmentesnek mondható amennyiben a használati útmutató szerint és az orvos utasításainak megfelelően történik!

A cipőt mindig ülőhelyzetben vegyük fel, illetve vegyük le és a tépőzárat a lábra illően állítsuk be, hogy az stabilan tartsa a lábat, de semmiképpen ne szorítsa. A lábfejtehermentesítőt lehetőleg csak beltéren használjuk, kültéri viselet csak teljesen száraz időben, jég, olaj és egyéb vegyi szennyeződésektől mentes úton ajánlott!

A cipő az orvos előírásainak megfelelő ideig és feltételek mellett használandó. A lábfej területén lévő esetleges nyílt sebeket kötéssel, vagy más módon meg kell védeni! Szükség esetén használjunk botot a cipő használata során.

 Az egészséges lábon mindig olyan cipőt viseljünk, melynek nem csúszik a talpa, A két sarok azonos magasságban legyen. Ne vezessünk biciklit, gépkocsit vagy egyéb járművet a cipő alkalmazása során.

A lábfejtehermentesítő cipő kézzel 30 fokon mosható nem allergizáló mosószerrel.

Diabéteszes páciensek esetében: a bőr kisebesedésének elkerülése érdekében a lábat naponta többször ellenőrizni kell, hogy nem alakult-e ki valahol nyomás érzékenység,. Amennyiben a cipő nyomásérzékenységet okoz, annak viselését azonnal fel kell függeszteni, és az orvoshoz kell fordulni. Azonnal orvoshoz kell fordulni bármiféle fekély észlelése esetén!

A csomagolás 1db járótalpat tartalmaz.

Méretezés lábméret alapján:

  • S 38-39
  • M 40-41
  • L 42-43
  • XL 44-46

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
  • Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése) 

További információk

Információk a termékcseréről vagy a vásárlástól való elállásról

Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség termékcserére vagy akár elállni a vásárlástól is. A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

Infocseppek - tudástár a beteggondozáshoz

Az Értéksziget tulajdonosai számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól érthető, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható információval segítse és támogassa Önt abban, hogy jó döntést hozzon az egészségi problémája megoldására keresendő gyógyászati segédeszköz kiválasztásában. Ezért hoztuk létre az Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, amit szíves figyelmébe ajánlunk.