Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz
További képek

Könnyített műanyag színes gipsz üvegszállal, 7,5cm, kék

Ár:
3  100 Ft
Termékkód: 1994-ke-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
könnyű, jól formálható, nagy szilárdságú, felhasználóját nem akadályozza
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Termékjellemzők:

 • Felbontás nélkül száraz, hűvös helyen, szobahőmérsékleten (15-30°C) tárolandó, Ennél magasabb vagy alacsonyabb hőmérséklet befolyásolhatja a felhasználhatósági időt, mely a gyártás időpontjától számított három év
 • Jól modellezhető, nagy szilárdságú üvegszálas gipsz
 • Könnyű, kényelmes, viselőjét nem gátolja a mindennapokban
 • A műanyag gipsz biztonságos, gyors és könnyű
 • A műanyag gipsz nedvességálló, könnyű, stabil, porózus, röntgensugár-áteresztő, tartós
 • Nagyon stabil, mégis kényelmes, könnyű rögzítést biztosít
 • Kötési ideje 3-5 perc, gyorsan terhelhető (a kötési időn túl 30 perccel már terhelhető)
 • Kerülendő a tároló zacskó megszúrása, ütése, rongálása, mivel a zacskó megnyílásával nedvesség kerül a zacskóba, és ez a termék idő előtti megkeményedését okozza
 • Felhasználás előtt minden egyes tekercset tartalmazó zacskót gyengéden össze kell nyomni annak érdekében, hogy a zacskó zártságát, és ezzel a felhasználhatóságát ellenőrizze
 • A bontatlan tekercsnek puhának és rugalmasnak kell lennie
 • A rögzítőkötés felhelyezését kizárólag orvos vagy szakképzett egészségügyi személyzet végezheti
 • A terméket gyermekek elől elzárva kell tartani
 • Hossza: 3,6m

Figyelmébe ajánljuk! Ha a gipszmester másként nem rendelkezik, akkor egy gipszeléshez többnyire 3 gipszre (karra 5cm, átlagos lábvastagságra 7,5cm, vastag lábra 10cm széles), 3 alábélelő vattatekercsre és 2m csőharisnyára van szükség.

A termék fenntarthatósági előnyei:

 • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
 • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
 • Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése) 

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.