Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Gyógyszeradagoló magyar felirattal (torony), 7 napos napi 4 rekesz

Ár:
3  990 Ft
Termékkód: 0021-FKI
heti adagolás napi 4 alkalommal, jól olvasható, nagyobb gyógyszereknek is
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2021-10-03

Leírás és Paraméterek

Manapság már ritka az olyan ember, aki nem szed gyógyszert. Akik napi rendszerességgel használnak különböző gyógyszereket, tudják, hogy a megfelelő és a praktikus gyógyszeradagoló megkönnyíti a mindennapokat, és segítséget nyújt a gyógyszerek egyszerű rendezésére.

Ez a gyógyszeradagoló egy héten napi 4 alkalommal teszi lehetővé a gyógyszerek beszedését. Minden napnak van egy rekesze, amely 4 részre van osztva: reggel, délbe, este és éjjel. Az utolsó fakkot külön, tapintható módon jelölték. Minden rekesz magyar napfeliratot (hétfő stb.) kapott, ami jól olvasható, elég nagy betűs szöveg. Miután az adott napra írt gyógyszereket bevettük, a rekeszt akár fejjel lefelé is visszatehetjük a masszív tárolóba, és akkor is el fogjuk tudni olvasni a doboz cimkéjét. 

Ez a 7 rekeszes, napi 4 alkalommal történő gyógyszerbevételt segítő gyógyszeradagoló a praktikusságán, elég nagy méretén és jól olvashatóságán túl még arra is alkalmas lehet, hogy a látássérült betegek akár pontírással is megjelölhessék a rekeszeket, napszakokat.

Mivel minden rekesz külön fedéllel rendelkezik, így még utazás alkalmával is magával viheti az aktuális napi gyógyszereit - a többit pedig otthon hagyja. 

Ha Ön rendszeresen szed gyógyszereket, és szüksége van Önnek vagy idős szüleinek, fogyatékos ismerőseinek egy tényleg praktikus és jól használható heti gyógyszeradagolóra, bátran tudjuk ajánlani Önnek ezt a terméket.

Termékjellemzők:

 • a rendszeresen szedett gyógyszerekhez alkalmas
 • a tabletták áttekinthetőn, egyszerű rendezéssel kerülnek a tartóba
 • a hét minden napjára 1 doboz
 • egy doboz 4 rekeszből áll: reggel, délbe, este és éjjel magyar felirat
 • jól olvasható kivitel
 • erős műanyagból készült
 • praktikus utazás alkalmával is a külön rekeszek miatt
 • a dobozok teteje átlátszó
 • az Éjszaka fedelet tapintásosan jelölték
 • méret: 11,5 x 12.5 x 5 cm.

A termék fenntarthatósági előnyei:

 • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
 • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
 • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Információk a termékcseréről vagy a vásárlástól való elállásról

Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség termékcserére vagy akár elállni a vásárlástól is. A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

Infocseppek - tudástár a beteggondozáshoz

Az Értéksziget tulajdonosai számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól érthető, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható információval segítse és támogassa Önt abban, hogy jó döntést hozzon az egészségi problémája megoldására keresendő gyógyászati segédeszköz kiválasztásában. Ezért hoztuk létre az Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, amit szíves figyelmébe ajánlunk.