Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz
További képek

Gyógyszeradagoló piktogrammal (szivárvány), 7 napos, napi 5 rekesz, Anabox

Ár:
4  990 Ft
Termékkód: 0215-FKI
Elérhetőség: jelenleg nem kapható
minden nap más színű doboz, napi 4+1 tároló, biztonságos fedél

Leírás és Paraméterek

Az egyik legpraktikusabb és legsokoldalúbb 7 napos gyógyszeradagoló ez. A gyógyszeradagoló dobozok különböző színűek, az egyszerűbb és könnyebb érthetőség érdekében feliratot nem tartalmaz csak számot és piktogramot. Nemcsak a számokkal jelzett hét napjai láthatóak jól a napi adagoló konténerek átlátszó tetején, hanem a napszakok is: reggel, délben, este, éjjel és szükség szerint - mindezek piktogramokkal jelezve. A napi gyógyszeradagoló teteje lehúzható vagy  - ellentétes irányba mozdítva - lepattintható, így a gyógyszerek nem keverednek össze, és egyértelműen követni lehet, hogy pl. a déli gyógyszereket bevette-e már a beteg. Az Anabox heti gyógyszeradagoló tervezői még arra is figyeltek, hogy a gyógyszertartóból könnyen ki lehessen venni a gyógyszereket, így az alját homorúra tervezték. Az adagoló külső részén pici pontok nyújtanak segítséget abban, hogy a konténer ne döljön el, megfelelően álljon.  

A 7 napos Anabox gyógyszeradagoló az eltérő dobozszínek miatt nagyon praktikus azok számára is, akik nem tudnak olvasni, hiszen a jól elkülönülő színek a napok megkülönböztetését is lehetővé teszik. Ezt segíti továbbá a hét napjainak számokkal, a napszakok praktikus piktogramokkal való jelzése is. Miután az adott nap gyógyszereit beszedte, az adagolót beteheti a sor végére, így már a következő nap kerül legelőre. 

Ez a 7 napos mosogatógépben is mosható gyógyszeradagoló erős műanyagból készült, leejtésre nem törik össze, nem csorbúl meg. A 7 nap összesen 35 különböző adagolást tesz lehetővé. 

Termékjellemzők:

 • minden napra más színű gyógyszeradagoló
 • 1 nap 5 rekeszből áll: reggel, délben, este, éjjel, szükség szerint (ez utóbbinak már nincs piktogramos jelzése)
 • jól látható jelzések: a hét napját számmal, a napszakot piktogrammal jelzi
 • csúsztatható átlátszó fedél a gyógyszerek összekeveredése ellen és a helyes sorrend betartásáért
 • a kiürűlt napi adagoló egyszerűen a sor végére tehető
 • praktikus, átlátható, biztonságos
 • mosogatógépben mosható
 • napi adagoló mérete: 112x41x22mm
 • teljes 7 napos konténerméret: 188x120x47mm

A termék fenntarthatósági előnyei:

 • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
 • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
 • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Figyelem! – Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség cserére vagy akár elállásra is. A részleteket az ÁSZF szabályozza.

A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!