Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü

Céges hírek, események

Webáruház asszisztenst keresünk

Webáruház asszisztensi munkakörbe, teljes foglalkoztatásba ( napi 8 óra) munkatársat keresünk versenyképes fizetést felajánlva. Azok jelentkezését várjuk fényképes önéletrajzzal, akik legalább középfokú végzettséggel rendelkeznek, felhasználói szinten értenek a számítógéphez és az MS-Office programokhoz. Ajánlatunk adminisztratív, ügyfélszolgálati munkakör. 

tovább olvasom...
A vásárlás előtt ezt mindenképp olvassa el

Mindig jó és különösen hasznos tájékozódni vásárlás előtt. Sok bosszúságtól és felesleges pénzköltéstől kíméljük meg magunkat, ha a kellő információ birtokában, körültekintően és felelősen vásárolunk. Ne a szokás, a felületes döntés vezessen bennünket. Adjunk meg minél pontosabb adatokat. Ha elbizonytalanodik, forduljunk a vevőszolgálathoz, szívesen segítünk.

tovább olvasom...
Újra Fogyatékosság-barát Munkahely az Értéksziget

Immár 3. alkalommal nyerte el az Értéksziget Webáruház a 2010-ben alapított Fogyatékosság-barát Munkahely Elismerést. Az elismerést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Amerikai Kereskedelmi Kamara, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és a Salva Vita Alapítvány közösen adták át a Fogyatékos Emberek Nemzetközi Világnapjához kapcsolódó gálaesten a Nemzeti Színházban.

tovább olvasom...
Ajánlja az értékszigetet ismerőseinek, és mi pénzt adunk cserébe

Biztosan felmerült már Önben is a gondolat, hogy szívesen felhívná ismerősei, szomszédai figyelmét az Értéksziget Webáruházra. Ha Önnek pozitív élményei vannak velünk kapcsolatban, meg van elégedve a nálunk vásárolt termékkel és szolgáltatásokkal, akkor miért ne ajánlana bennünket másoknak, hogy segíthessen nekik. Keressen egy kis pénzt az ajánlással - ez a cikk erről szól.

tovább olvasom...
Változások Vevőszolgálatunk területén

Vevőszolgálatunk elérhetősége és működése az elmúlt napokban megváltozott. Ami egyértelműen feltűnik régebbi és visszatérő Vásárlóinknak, hogy pár napja már más telefonszámon vagyunk elérhetőek. Ezen túl a háttérfolyamatok is változtak némiképp, hiszen valamennyi kommunikációs csatornánkat átköltöztettük a felhőbe a hatékonyabb munkavégzés érdekében.

tovább olvasom...
Új futárcéggel dolgozunk, hogy Önnek még kényelmesebb legyen a csomagátvétel

Nehezen hoztuk meg azt a döntést, hogy az eddigi csomagszállító céget, az MPL-t leváltsuk, és helyette - Vásárlóink visszajelzéseit és igényeit figyelembe véve - másik futárcéggel küldjük ezentúl a csomagokat. Kétségtelen, az MPL számos átvételi lehetőségét egyetlen másik cég sem képes felülmúlni, de a szolgáltatás színvonalát kétségtelenül igen. És ez kiemelten fontos nekünk.

tovább olvasom...
Amit tehetsz, csepp a tengerben...

Elcsépelt mondás az, hogy szeretjük a környezetünket, közhely pedig ez: az egészség mindennél fontosabb. Bár lehet, hogy elkoptatott szavak és mondások ezek, de ha belegondolunk, nagyon sokat is jelentenek, de legfőképp üzennek a jövő nemzedékének. Ma a  Környezetvédelem Világnapján arról olvashat, hogy mit jelent nekünk a környezetvédelem, és mit teszünk érte.

tovább olvasom...
Kedvezmények az Értéksziget Webáruházban

Az emberek szeretik a kedvezményeket, és ha vásárlásról van szó, akkor örömmel váltják be a különböző kuponokat, és használják ki az árcsökkentésre alkalmas különleges megoldásokat. Az Értéksziget is számos ilyet kínál, mert tudjuk, hogy fontos Önnek. Összegyűjtöttük, hogy milyen kedvezményekben részesülhet az, aki nálunk vásárol vagy olvassa magazinunkat.

tovább olvasom...
Ismeri az Értéksziget speciális kedvezményeit?

Kedvezménnyel vásárolni minden ember szeret. Minél többet, mennél jobban spórolhatunk, annál inkább ott vásárolunk – elméletileg így van. Azonban kedvezményt nemcsak forgalomnövelő vagy marketing célból lehet adni, hanem szemléleti alapon is, amely rögtön értékessé teszi azt, amit csinálunk. Az Értéksziget számos kedvezményt kínál Vásárlóinak,amit az alábbiakban ismerhet meg.

tovább olvasom...
A logózott cukor és az elégedett Vásárló kapcsolata

Két évvel ezelőtt, amikor a debreceni virágkarneválon egy kávét iszogattunk, jóleső érzéssel tapasztaltuk, hogy a finom kávét a kávézó saját csészéjében és logózott cukorral és szalvétával szolgáltak föl. Tetszett a dolog, szép volt a látvány és emlékezetessé tette azt  kávézót. Akkor eldöntöttük: ha lehetőségünk lesz rá, mi is szeretnénk többet nyújtani Vásárlóinknak az átlagosnál.

tovább olvasom...
Bankok és minősítések