Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Céges hírek, események

Újabb fejlesztések az Értékszigetnél

Ahhoz, hogy lépést tarthassunk a folyamatosan fejlődő és változó világgal, hogy maximálisan eleget tehessünk vásárlóink igényeinek és elvárásainak, elengedhetetlenül szükséges, hogy mi magunk és munkakörnyezetünk is változzon, fejlődjön. Jelentős háttérfejlesztéseket hajtottunk végre az elmúlt pár hétben, ami bár abszolút nem látványos, de hatékonyabbá teszi a kiszolgáláshoz szükséges raktározást.

tovább olvasom...
Kiemelkedően magas pénzügyi elismerést kapott az Értéksziget Webáruház

Az Értéksziget Webáruházat több mint 10 éve alapítottuk, hogy megélhetésünk biztosítása mellett segítséget nyújtson mások egészségi problémáinak megoldásában. Az elmúlt évek alatt számos díjat, elismerést kaptunk cégektől és vásárlóktól egyaránt. Ez a mostani azonban minden álmunkat felülmúlta: 1000 vállalkozásból csak 6 részesülhet Bisnode AAA elismerésben. Felettébb örülünk a tanúsítványnak.

tovább olvasom...
Amikor egy járvány szabja meg a munkafolyamatokat

Ebben a cikkben visszatekintek az elmúlt 1 évre, és igyekszem bemutatni, hogy a koronavírus-járvány milyen változásokat eredményezett cégünk életében. Folyamatában nem is érzi az ember annyira, hogy mi változott, de így utólag visszagondolva és összeszedve a megtörtént eseményeket, intézkedéseket és átalakításokat, meglepő dolgok történtek nálunk is. Ezek változtak az Értéksziget életében. 

tovább olvasom...
Webáruház asszisztenst keresünk

Webáruház asszisztensi munkakörbe, teljes foglalkoztatásba ( napi 8 óra) munkatársat keresünk versenyképes fizetést felajánlva. Azok jelentkezését várjuk fényképes önéletrajzzal, akik legalább középfokú végzettséggel rendelkeznek, felhasználói szinten értenek a számítógéphez és az MS-Office programokhoz. Ajánlatunk adminisztratív, ügyfélszolgálati munkakör. 

tovább olvasom...
A vásárlás előtt ezt mindenképp olvassa el

Mindig jó és különösen hasznos tájékozódni vásárlás előtt. Sok bosszúságtól és felesleges pénzköltéstől kíméljük meg magunkat, ha a kellő információ birtokában, körültekintően és felelősen vásárolunk. Ne a szokás, a felületes döntés vezessen bennünket. Adjunk meg minél pontosabb adatokat. Ha elbizonytalanodik, forduljunk a vevőszolgálathoz, szívesen segítünk.

tovább olvasom...
Újra Fogyatékosság-barát Munkahely az Értéksziget

Immár 3. alkalommal nyerte el az Értéksziget Webáruház a 2010-ben alapított Fogyatékosság-barát Munkahely Elismerést. Az elismerést az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Amerikai Kereskedelmi Kamara, a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület és a Salva Vita Alapítvány közösen adták át a Fogyatékos Emberek Nemzetközi Világnapjához kapcsolódó gálaesten a Nemzeti Színházban.

tovább olvasom...
Ajánlja az értékszigetet ismerőseinek, és mi pénzt adunk cserébe

Biztosan felmerült már Önben is a gondolat, hogy szívesen felhívná ismerősei, szomszédai figyelmét az Értéksziget Webáruházra. Ha Önnek pozitív élményei vannak velünk kapcsolatban, meg van elégedve a nálunk vásárolt termékkel és szolgáltatásokkal, akkor miért ne ajánlana bennünket másoknak, hogy segíthessen nekik. Keressen egy kis pénzt az ajánlással - ez a cikk erről szól.

tovább olvasom...
Változások Vevőszolgálatunk területén

Vevőszolgálatunk elérhetősége és működése az elmúlt napokban megváltozott. Ami egyértelműen feltűnik régebbi és visszatérő Vásárlóinknak, hogy pár napja már más telefonszámon vagyunk elérhetőek. Ezen túl a háttérfolyamatok is változtak némiképp, hiszen valamennyi kommunikációs csatornánkat átköltöztettük a felhőbe a hatékonyabb munkavégzés érdekében.

tovább olvasom...
Új futárcéggel dolgozunk, hogy Önnek még kényelmesebb legyen a csomagátvétel

Nehezen hoztuk meg azt a döntést, hogy az eddigi csomagszállító céget, az MPL-t leváltsuk, és helyette - Vásárlóink visszajelzéseit és igényeit figyelembe véve - másik futárcéggel küldjük ezentúl a csomagokat. Kétségtelen, az MPL számos átvételi lehetőségét egyetlen másik cég sem képes felülmúlni, de a szolgáltatás színvonalát kétségtelenül igen. És ez kiemelten fontos nekünk.

tovább olvasom...
Amit tehetsz, csepp a tengerben...

Elcsépelt mondás az, hogy szeretjük a környezetünket, közhely pedig ez: az egészség mindennél fontosabb. Bár lehet, hogy elkoptatott szavak és mondások ezek, de ha belegondolunk, nagyon sokat is jelentenek, de legfőképp üzennek a jövő nemzedékének. Ma a  Környezetvédelem Világnapján arról olvashat, hogy mit jelent nekünk a környezetvédelem, és mit teszünk érte.

tovább olvasom...
Bankok és minősítések