Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Vízhatlan matracvédő PVC huzat cipzárral, SS, 80x200x10cm

Ár:
14  300 Ft
Termékkód: 1638-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
PVC felsőrész, a teljes matracot védi, "L" alakú cipzár, gyorsan letörölhető, biztonságot nyújt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ez a matracvédő vízhatlan PVC huzat teljes egészében beburkolja a matracot, amely így nem szennyeződik be vizelettel, egyéb testnedvvel vagy bármilyen más folyadékkal. Megvédi a matracot, hiszen speciális védőrétege nem engedi át a folyadékokat és a szennyező anyagot. Inkontinencia esetén a nedvességet bár nem tudja felszíni, de a matracot megóvja – biztonságérzetet nyújt a családnak. A matraccal érintkező oldal alapanyaga pamut frottír. A matracvédő huzat teteje, azaz a beteggel érintkező oldal filmrétege teljesen vízhatlan felületet biztosít a terméknek, még a vízpárát sem engedi át. A vízhatlan matracvédő inkontinencia huzat három oldalán cipzár van, ami megkönnyíti a termék cseréjét, felhúzását.

Könnyen kezelhető termék, nagy előnye, hogy pontosan illeszkedik a matracra és felhelyezése után teljeskörű védelmet biztosít.

Felhasználása ideális az otthonápolásban, házigondozásban, szállodákban, és a magánháztartásokban az ágybetétek megvédésében.

Hosszú élettartamú, 90C fokon mosható, 120C fokon autoklávban sterilizálható, vasalást nem igénylő (nem is vasalható!), magyar termék. Mosógépben mosható, forgódobos szárítógépben nem szárítható. A lepedő törtfehér színű.

Figyelmébe ajánljuk:

INFOCSEPPEK - tudástár a beteggondozáshoz.
Cikkekkel, videókkal, háttérinformációkkal segítünk Önnek a megfelelő ápolási és/vagy gondozási segédeszköz kiválasztásában, használatában.
Ezt olvasta már? Mi különbözteti meg egymástól a vízhatlan lepedőket?

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.