Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Csúszásgátló zuhanyzóba 40 x 40 cm

Ár:
6  390 Ft
Termékkód: 0376-FKI
Elérhetőség: jelenleg nem kapható
tapadókorongos, talptisztítóval, műanyag, kifejezetten zuhanyzóba való

Leírás és Paraméterek

Otthoni zuhanyzás, mosakodás alkalmával sokszor érzi úgy az ember, hogy nagyon csúszik a zuhanyzó. Minél idősebb és bizonytalanabb mozgású valaki, minél instabilabb a járása, annál inkább fél belépni és felállni a zuhanyzóba egyedül, segítség nélkül. Ez a csúszásgátló, tapadókorongos csúszásgátló kifejezetten zuhanyzóba készült. Kiváló csúszásmentes felületet biztosít, így vizes felületen is biztonságossá teszi a zuhanyzást. Talp tisztítására alkalmas kefével látták el, így lehajlás nélkül is könnyel elvégezhető ez a praktikus dolog. A szőnyeg felületén lévő több mint 80db félgömb kellemes masszázst biztosít zuhanyzás közben. A termék sötétkék színű. 

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Információk a termékcseréről vagy a vásárlástól való elállásról

Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség termékcserére vagy akár elállni a vásárlástól is. A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

Infocseppek - tudástár a beteggondozáshoz

Az Értéksziget tulajdonosai számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól érthető, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható információval segítse és támogassa Önt abban, hogy jó döntést hozzon az egészségi problémája megoldására keresendő gyógyászati segédeszköz kiválasztásában. Ezért hoztuk létre az Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, amit szíves figyelmébe ajánlunk.