Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Mextra Absorbent steril kötszer erősen váladékozó sebekre, 10x10cm, 10db

Ár:
15  400 Ft
Termékkód: 1496-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
erősen váladékozó sebekre, fekélyekre, kiváló nedvszívás és megtartás, nem ázik át
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

A Mölnlyncke által gyártott prémium minőségű Mextra steril kötszer puha széleket tartalmaz (az ultrahangos hegesztésnek köszönhetően), és diszkréten észrevétlen marad a váladék megtartása során is, fenntartva ezzel a beteg kényelmét.

Kényelmének, kezelhetőségének, valamint a struktúra és az integritás megőrzésének köszönhetően a Mextra váladékfelszívó steril kötszer hozzájárulhat a betegek folyamatos mobilitásához.

A gyors folyadékfelvételnek köszönhetően a Mextra Superabsorbens kötszer nagy folyadékfelszívó és -megtartó képessége minimálisra csökkenti a maceráció kockázatát.

A Mextra közepesen, erősen váladékozó sebeken, pl. krónikus sebeken (lábfekélyeken és kompressziós kötés alatt lévő vénás lábszárfekélyeken) alkalmazható. Olyan elsődleges kötszerekkel együtt is alkalmazható, mint a Mepitel, a Mepitel One, a rostkötszerek vagy a Melgisorb Plus.

A Mextra steril kötszer vízlepergető és légáteresztő hordozóanyaggal rendelkezik, amely védelmet nyújt a folyadék átütése ellen. A védőfilm megakadályozza a szivárgást, továbbá védi a ruházatot és az ágyneműt. Gyorsan magába szívja a baktériumokat tartalmazó sebváladékot; kevesebb baktériumot bocsát ki a sebben, mint más szuperabszorbens kötszerek, minimálisra csökkentve ezáltal a bakteriális újrafertőzés kockázatát.

Termékjellemzők:

 • Kiemelkedően nagy nedvszívó képességű kötszer átszivárgást gátló réteggel
 • Egyedülálló 4 rétegű kötszer az optimális váladékmenedzsment elérése érdekében
 • Felhasználási terület: közepesen vagy erősen váladékozó sebek esetén ajánlott
 • Kiváló nedvszívó és nedvességmegtartó képesség
 • Csökkent a maceráció kockázata, kevesebb váladékozás, hosszabb viselési idő
 • Nagy váladék felszívása esetén sem púposodik fel
 • Véd váladék átázás ellen
 • Külső réteg száraz marad
 • Kényelmet nyújt a betegnek
 • A csomagolás 10db kötszert tartalmaz.

A termék fenntarthatósági előnyei:

 • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
 • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.