Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Lábfej tehermentesítő pántos cipő 38-40, Thuasne

Ár:
26  800 Ft
Termékkód: 0033-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
talpfekélyre, lábfejet, előlábat érintő sérülések, bütyökműtétek esetén
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A lábfejtehermentesítő cipő egy magas minőségű ortopédiai eszköz, mely a lábfej részleges tehermentesítését teszi lehetővé, A tervezésnél az volt a fő szempont, hogy a talp ék formában legyen kiképezve (dorzal flexio, 10°-os szög ) és a felsőrész bősége tépőzárral szabályozható legyen.

Alkalmazható: a beteg korai mobilizálására lábfej műtéteket követően, vagy az előlábat érintő sérülések esetén, diabéteszes betegek lábfején lévő fekélyek, sebek esetén.

A cipőt mindig ülőhelyzetben vegyük fel, illetve vegyük le és a tépőzárat a lábra illően állítsuk be, hogy az stabilan tartsa a lábat, de semmiképpen ne szorítsa. A lábfejtehermentesítőt lehetőleg csak beltéren használjuk, kültéri viselet csak teljesen száraz időben, jég, olaj és egyéb vegyi szennyeződésektől mentes úton ajánlott!

A cipő az orvos előírásainak megfelelő ideig és feltételek mellett használandó. A lábfej területén lévő esetleges nyílt sebeket kötéssel, vagy más módon meg kell védeni! Szükség esetén használjunk botot a cipő használata során.

A lábfejtehermentesítő cipő kézzel 30 fokon mosható nem allergizáló mosószerrel.

Diabéteszes páciensek esetében: a bőr kisebesedésének elkerülése érdekében a lábat naponta többször ellenőrizni kell, hogy nem alakult-e ki valahol nyomás érzékenység,. Amennyiben a cipő nyomásérzékenységet okoz, annak viselését azonnal fel kell függeszteni, és az orvoshoz kell fordulni. Azonnal orvoshoz kell fordulni bármiféle fekély észlelése esetén!

A csomagolás 1db 38-40 lábméretű (24-25 cm talphossz) járótalpat tartalmaz, aminek tartozéka egy kivehető, puha talpbetét, amit talpfekély esetén kell használni.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
  • Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése) 

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.