Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Fekvőbeteg nedves mosdató-, törlőkendő, Carell 30x24cm, 8db

Ár:
1  600 Ft
Termékkód: 1105-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
folyóvizes tisztálkodást helyettesíti, csökkenti a fertőzésveszélyt, egyszer használatos
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A betegápolás egyik nélkülözhetetlen kelléke a mosdató kendő. A Clinell fekvőbeteg nedves mosdató kendő folyóvizes tisztálkodást helyettesítő törlőkendő. Megtisztítja és hidratálja az egész testet. A mosdatókendő azért is különleges, mert használat után nem kell leöblíteni a bőrfelületet.

A Clinell fekvőbeteg egyszer használatos nedves mosdató kendőt hidegen is lehet használni. A legjobb hatás érdekében az egész csomag mikrohullámú készülékben felmelegíthető. Rendkívül gazdaságos és higiénikus a csomagolás, mivel egy csomagban csak egy személy testének tisztítására, fertőtlenítésére alkalmas (8 db 30x24cm) kendő található, ezáltal elkerülhetők a fertőzések.

Használata gyors és egyszerű. A Clinell fekvőbeteg mosdató kendő alkalmazásával elkerülhető a hagyományos fárasztó és időigényes fekvőbeteg fürdetési procedúra: nem kell többé előkészíteni a melegvizes tálat, a szappant, a törölközőt és a testápolót. Nem lesz szükség papírtörlőre sem. Csökken a hulladék mennyisége: nem kell többé kidobni a papírtörlőket és a szappan maradékot, a tusfürdős flakonokat. A kórházi személyzet munkáját is megkönnyíti, valamint használatával csökkenthető a víz esetleges kiloccsanásából eredő balesetveszély.

A Clinell fekvőbeteg egyszer használatos nedves mosdató kendő költséghatékony: csökken a betegek testének tisztítására fordított idő és a törölközők mosási költsége (víz, áram, mosószer). Aloeverat és más hidratáló anyagot is tartalmaz, amelyek megnyugtatják a bőrt és megőrzik egészséges puhaságát. A Clinell fekvőbeteg mosdató kendő bőrgyógyászatilag tesztelt, bőrsemleges; pH-értéke 5.5. Nem tartalmaz alkoholt és lanolint.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.