Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz
További képek

Fehérneműhöz hasonló pelenkanadrág, Seni Active Classic, 1900ml, 30db, XL

Ár:
11  700 Ft
9  360 Ft
Kedvezmény: 20%
Termékkód: 1738-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
Szállítási díj: 1  700 Ft
enyhe, középsúlyos inkontinencia mellett aktív életet folytatóknak, rehabilitációra
Még ennyi idő van hátra az akcióból:
Méret: XL
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A Seni Active Classic prémium minőségű egyszerhasználatos pelenkanadrágok a hagyományos alsóneműhöz hasonlóan húzhatók fel és akként is viselhetők. Ideálisan igazodik a test vonalához, teljes felületén rugalmas. Ttéphető oldalsó varrásai egyszerűvé teszik a megtelt pelenkanadrág levételét. Puha és finom anyagú, kényelmes viselet jellemzi. Csökkenti a kellemetlen vizeletszagokat, nagy nedvszívó képesség jellemzi, és biztos védelmet jelent még az oldaliránti szivárgással szemben is.

A Seni Active Classic prémium minőségű pelenkanadrág légáteresztő anyagból készül, nem allergizál, a nedvesség-indikátor jelzi a csere szükségességét. Az egyszerű használat érdekében a FRONT felirat a termék elejét jelöli. Megfelelő választás az enyhe vagy középsúlyos inkontinencia mellett aktív életet élők számára, illetve a rehabilitáció időszakára.

Méret derékbőség alapján: S 55-85 cm, M 80-110 cm, L 100-135 cm és XL 120-160 cm.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.