Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Fehérneműhöz hasonló pelenkanadrág, Attends Pull-Ons 4, 1107ml, 22db, M

Ár:
6  100 Ft
5  490 Ft
Kedvezmény: 10%
Termékkód: 0895-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
diszkrét, könnyen felhúzható, komfortos viseletet, jól illeszkedik
Méret: M
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A svéd Attends Pull-Ons 4 pelenkanadrágokat speciálisan középsúlyos inkontinenciára fejlesztették. Fel- és levételük olyan egyszerű, mint egy normál alsóneműé. Viseletük kényelmes és diszkrét, ruha alatt észrevétlen, nem zörög.

Az Attends Pull-Ons felhúzható pelenkanadrágok rugalmas kiképzésüknek és aszimmetrikus lábrészüknek köszönhetően szorosan illeszkednek bármilyen alakra, így egy normál fehérnemű érzetét keltik. Maximális védelmet nyújtanak az aktív életet élőknek.

Az Attends Pull-Ons inkontinencia pelenkanadrágok erős nedvszívó maggal és szivárgás gátló lábrésszel rendelkeznek, amelyek segítenek szárazon tartani a beteg bőrét. A szagmegkötő rendszer segítségével a pelenka belsejébe zárja a kellemetlen szagokat.

A deréköv széles elasztikus hátrésze és a puha elasztikus lábrész optimális kényelemérzetet biztosít. Az Attends Pull-Ons inkontinencia pelenkanadrágok külső része puha, légáteresztő anyagból készült, amely hozzájárul a bőr egészségének fenntartásához.

Ha szükséges, az oldalsó rész elszakításával gyorsan eltávolíthatja a terméket.

Méret csípő alapján: M 80-110 cm és L 100-140 cm és XL 130-170 cm.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.