Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Accutrend BM Lactate tesztcsík 25db/doboz

Ár:
29  300 Ft
Termékkód: 2014-FKI
Elérhetőség: jelenleg nem kapható
a tesztcsík csak az Accusport, Accutrend Lactate, Accutrend Plus készülékkel használható
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

A doboz 25 db tesztcsíkot tartalmaz a vér laktátszintjének mennyiségi meghatározására friss, vagy heparinizált friss kapilláris vérből. A tesztcsíkok csak az Accusport, Accutrend Lactate, vagy Accutrend Plus készülékekkel használhatók. In Vitro diagnosztikai felhasználásra. Önellenőrzésre alkalmas.

Mérési tartomány: 0,8 – 22 mmol/L (vér érték), 0,7 – 26 mmol/L (plazma érték).

Fontos! Az Accusport, Accutrend Lactate, vagy Accutrend Plus készülékekbe beépített átváltási művelet lehetővé teszi akár a vérre, akár a plazmára vonatkoztatott eredmény megjelenítését. A mérést azonban ténylegesen csak vérrel lehet elvégezni. A mérés elvégzésére alkalmas hőmérséklettartományt a tesztleírás tartalmazza.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához  

További információk

Információk a termékcseréről vagy a vásárlástól való elállásról

Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség termékcserére vagy akár elállni a vásárlástól is. A részleteket az ÁSZF szabályozza. A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!

Infocseppek - tudástár a beteggondozáshoz

Az Értéksziget tulajdonosai számára kiemelten fontos, hogy megfelelő, jól érthető, a gyakorlatban kiválóan alkalmazható információval segítse és támogassa Önt abban, hogy jó döntést hozzon az egészségi problémája megoldására keresendő gyógyászati segédeszköz kiválasztásában. Ezért hoztuk létre az Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, amit szíves figyelmébe ajánlunk.