Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Accutrend BM Lactate tesztcsík 25db/doboz

Ár:
27  490 Ft
Termékkód: 2014-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
a tesztcsík csak az Accusport, Accutrend Lactate, Accutrend Plus készülékkel használható
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

A doboz 25 db tesztcsíkot tartalmaz a vér laktátszintjének mennyiségi meghatározására friss, vagy heparinizált friss kapilláris vérből. A tesztcsíkok csak az Accusport, Accutrend Lactate, vagy Accutrend Plus készülékekkel használhatók. In Vitro diagnosztikai felhasználásra. Önellenőrzésre alkalmas.

Mérési tartomány: 0,8 – 22 mmol/L (vér érték), 0,7 – 26 mmol/L (plazma érték).

Fontos! Az Accusport, Accutrend Lactate, vagy Accutrend Plus készülékekbe beépített átváltási művelet lehetővé teszi akár a vérre, akár a plazmára vonatkoztatott eredmény megjelenítését. A mérést azonban ténylegesen csak vérrel lehet elvégezni. A mérés elvégzésére alkalmas hőmérséklettartományt a tesztleírás tartalmazza.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához  

További információk

Figyelem! – Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség cserére vagy akár elállásra is. A részleteket az ÁSZF szabályozza.

A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!