Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Speciális kedvezmények kizárólag a tájékoztató füzetke olvasójának

Nagyon örülünk, hogy felkereste ezt az oldalt. Ebből az következik, hogy olvasta tájékoztató füzetünket és kíváncsi a speciális, kifejezetten Önnek ajánlott egyedi kedvezményünkre. Reméljük, nem fog csalódni.

Válassza ajánlataink közül azt, amelyik Önnek a legkedvezőbb!

1. ajánlatunk: Ingyenes szállítás

  • egyszeri ingyenes szállítás ajándékba Önnek
  • felhasználható (érvényes): 2021. január 1. és március 31. között
  • kuponkód: MUEB7587

VAGY

2. ajánlatunk: 1000 Ft értékű kedvezmény

  • egyszeri 1000 Ft árkedvezmény ajándékba Önnek
  • felhasználható (érvényes): 2021. január 1. és március 31. között
  • kuponkód: 4PJR3RN7

A kedvezményt így érvényesítheti.

A kupon csak a megadott időintervallumban, az Értéksziget Webáruházban leadott online megrendelésre vonatkozik (telefonos és e-mailes megrendelésekre nem), utólagosan vagy a vásárlást követően nem használható fel. A kupon csak 1 ingyenes szállításra vagy 1db 1000 Ft árkedvezményre jogosítja fel, többszöri próbálkozással érvénytelenné válik a kód. Ezért kérjük, hogy pontosan adja meg a kuponkódot odafigyelve a kis- és nagybetűkre is, ne másolja, hanem inkább írja be.  

Az ingyenes szállítás csak magyarországi címre vonatkozik. Ha mégis külföldi címet ad meg, rendelését törölni fogjuk.

A kupon használata egyszerű: miután betette a termékeket a kosárba, a Kosár vagy a Pénztár oldalon a fenti kuponkód egyikének megadásával a szállítási díj nullázódik vagy a végösszeg kevesebb lesz 1000 Ft-tal – azt a kuponkódot használja fel, amelyik a legkedvezőbb Önnek. A megjegyzés mezőbe beírt kódot nem tudjuk elfogadni. A kupont mindaddig beválthatja, amíg a rendelését nem zárja le. Ha jól írja be a kuponkódot, a szállítási díj 0 Ft lesz vagy a végösszeg 1000 Ft-tal alacsonyabb.

FIGYELEM, a kedvezmény akciós ajánlatokra nem vonatkozik!

Bankok és minősítések