Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Seb-, bőr- és nyálkahártya fertőtlenítő, Octenisept, 250ml spray

Ár:
6  400 Ft
Termékkód: 0545-FKI
Elérhetőség: jelenleg nem kapható
külsőleg, jódmentes, színtelen, cukorbetegeknek is ajánlott, nem hagy foltot a ruhán

Leírás és Paraméterek

Sokszor előfordul, hogy az otthoni tevékenységek közben sérülések érnek bennünket. Ilyenkor fontos, hogy megfelelően kezeljük azokat. Erre hasznos az Octenisept seb- és bőrfertőtlenítő, amely tökéletes megoldás kisebb szúrások, vágások, horzsolások és enyhe égési sérülések esetén, amikor a legfőbb teendő a seb gyors és egyszerű fertőtlenítése. Az Octenisept-ben minden megvan ahhoz, hogy az otthoni elsősegélydoboz egyik állandó kelléke legyen.

Ha megsérülünk, a kórokozók könnyen bekerülhetnek a sebbe a külső környezetből és a saját seb körüli bőrfelületünkről egyaránt, ami gyulladáshoz és a sebgyógyulási folyamat elhúzódásához vezethet. Az Octenisept fertőtleníti mind a sebet, mind a sebkörnyéki bőrterületet, így segíthet abban, hogy a sérülés rövidebb időn belül meggyógyuljon. Hatóanyaga, az octenidine-dihidroklorid esetében minimális az allergiás reakció kialakulásának esélye, ezért használata lényegesen kevesebb veszéllyel jár.

Az Octenisept nem tartalmaz jódot, ami óriási előny. A jód alapú sebfertőtlenítő és köldökcsonkápoló szerek egyik hátránya ugyanis, hogy óvatosan kell bánni velük, ha nem akarjuk, hogy nem kívánt helyeken is foltot hagyjanak. Mindez nem csak ruháink épsége szempontjából fontos: az ideális sebkezelő nem változtatja meg a sérülés kinézetét, így az esetleges gyulladást jelző bőrpír nem kerülheti el a figyelmünket. Ez a színtelen seb- és bőrfertőtlenítő megfelel ezeknek az elvárásoknak.

Alkalmazási terület: nőgyógyászati, urológia, proctológiai, fogászati, szájsebészeti, diagnosztikus vagy műtéti beavatkozások előtt bőr- és nyálkahártyák hatásos és gyors fertőtlenítésére, valamint beavatkozások utáni sebkezelésre.

Termékjellemzők:

 • Széleskörű baktérium- gomba és vírusölő hatással rendelkezik
 • Életkori korlátozás nélkül használható gyermekeknél és csecsemőknél is
 • Fertőtleníti a bőr- és nyálkahártya sérüléseit, így elősegíti a sebgyógyulást
 • Alkalmazása fájdalommentes
 • Színtelen, nem hagy foltot
 • Jódmentes, így jódérzékenyek is használhatják
 • Használható terhes és szoptatós kismamáknál is, kivéve a mell környékén
 • Alkalmazható még köldökcsonk kezelésére újszülötteknél és koraszülötteknél egyaránt
 • Ujjközi gombás fertőzések támogató kezelésére
 • Antiszeptikus sebkezelés támogatására – kúraszerűen legfeljebb két hétig
 • Gyorsan (már 2 percen belül) hat
 • Cukorbetegek is használhatják
 • Kiszerelés: szórófejes spray hajtógáz nélkül, 250ml

A termék fenntarthatósági előnyei:

 • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
 • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
 • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.