Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz
További képek

Inzulin hűtő útitok, Gima Gio Style

Ár:
5  500 Ft
Termékkód: 1609-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
Szállítási díj: 1  700 Ft
inzulin panelek, injekciók, termolabilis gyógyszerek hűtésére
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Sok cukorbeteg ember küzd azzal, hogy a nyári melegben vajon hogyan, mivel fogja hidegen tartani az inzulint. Mivel 30 fok alatt kell tartani, és az ember nincs mindig otthon, hogy elővegye a hűtőszekrényből, ez az olasz inzulin hűtő útitok nagyszerű és praktikus megoldást fog jelenteni. Jégzselé gondoskodik arról, hogy az inzulin vagy az egyéb hőre reagáló gyógyszerek 28 fok alatt maradjanak, és akár több napig is biztosítja a hűvösen tartást.

Az inzulin hűtő tok erős anyagból készül, vízálló cipzárral rendelkezik és természetesen kimagasló hőmegtartással bír. 3 részből áll: a nyitott tok bal oldalán a jégzselé kapott helyet (4 patent tartja a helyén a tokját, tehát így kivehető és több a hely), jobb oldalán pedig egy 3 rekeszes tartóka az inzulin panelnek. Ha hajtunk még egyet, akkor a jobb oldalon egy cipzáras tároló rekeszt kapunk, ami elég lehet egy vékonyabb vércukormérőnek és a kiegészítőknek.

A sötétkék színű inzulin hűtő útitok könnyen hordozható a csuklópántnak köszönhetően, ami levehető. A toknak piperetáska hatása van, így még fel sem tűnik, nem zavaró, nem hivalkodó.

Az inzulin hűtő útitok ideális megoldás azoknak, akik nem tudják kellő hőmérsékleten tartani az inzulint, mert utaznak, szabadban dolgoznak, kinti munkát végeznek. Az inzulin hűtő útitok üresen kapható, csak a jégzselét tartalmazza. Méretek: 18 x 10 x 5 cm. 

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához 

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.