Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Célunk és értékeink

"Amit tehetsz, csepp a tengerben, de ez ad értelmet az életednek".

Az Értéksziget Beteggondozás társadalmi célú üzleti vállalkozásként jött létre  2009. december 3-án, a Fogyatékos Emberek Nemzetközi Világnapján (nem véletlenül). Azóta is Alexa és Zoltán, két fogyatékos ember a cég tulajdonosa. Jelmondatunknak Albert Schweitzer polihisztor egyik közismert mondatát választottuk, ami áthatja az egész munkánkat, életünket.
 

Missziónk

Küldetésünk, hogy gondosan válogatott, minőségi gyógyászati segédeszközökkel és értéknövelt kényelmi szolgáltatásokkal könnyebb életet kínáljunk a gyógyulni vágyó embereknek.
 

Célunk

Célunk, hogy a küldetésünkben rejlő lehetőségekkel prémium vásárlói élményt nyújtsunk Önnek egészségi problémája megoldásában miközben felhívjuk a figyelmet a fogyatékos emberek munka világában betöltött hiánypótló szerepére.
 

Értékeink

Célunk elérése érdekében öt alapvető értéket tartunk szem előtt.

01

A keresztény hitelvekre épülő cselekedet része az életünknek

Kell, hogy legyen az életünknek olyan sarokköve, ami útba igazít, amihez vissza lehet térni, tanít, erkölcsi tartást ad. Ez a mi esetünkben a Biblia és a rá épülő keresztény tanítás. Ez határozza meg az üzleti gondolkodásunkat, az emeberkhez való viszonyulásunkat is. A gondviselő Isten nélkül aligha mennénk bármire is ebben az életben.

02

A fogyatékos ember személye és munkája értéket képvisel

Az Értéksziget Beteggondozás tulajdonosai fogyatékos emberek. Amikor mi iskolába jártunk, sokat segítettek nekünk civil szervezetek, amit szeretnénk visszaadni. Jelentős hátrányból indulunk, sokat küszködünk, amit kevésbé látnak az emberek. Szeretnénk, ha a hozzánk hasonló emberek értékeit meglátnák az emberek és befagadóbbak lennének.

03

Az önzetlen, emberbaráti segítségnyújtás többet ér minden szónál

Szeretünk segíteni, proaktívan gondolkodni. Nekünk az a fontos, hogy vásárlóink azt kapják, ami segít nekik egészségi problémájuk megoldásában. Tapasztalataink, szaktudásunk alapján igyekszünk sok információt rendelkezésre bocsátani a megfelelő döntés érdekében. Nem célunk a minden áron való eladás, hanem a probléma megoldása.

04

Ha a minőségi kiszolgálás elhivatottsággal párosul, annak nincsen párja

Nagyon szeretjük a prémium kiszolgálást, mert az nem átlagos, hanem kiemelt figyelemmel jár a vásárló felé. Mi az elégedett vásárlónak örülünk, és ha hibázunk vagy vagy eleget kell tennünk egy kérésnek, azt igyekszünk mielőbb, hatékonyan megoldani. Elhivatottak vagyunk, szívesen végezzük a feladatunk minden részletre odafigyelve.

05

A megbízhatóság és rugalmasság olyan alap, amire építeni lehet

Gyors, pontos, megbízható - sok értékelésből visszaköszönő szavak. Mi is így érezzük, mert tudjuk: a megbízhatóságra és a rugalmasságra építeni óriási megtérülés. Vásárlóink nem is sejtik: sokszor minden követ meg kell mozgatnunk azért, hogy a kéréseknek eleget tegyünk. Szeretünk pontosan dolgozni és az adott szavunkat betartani.

Jövőképünk

Azt szeretnénk, ha az Értéksziget Beteggondozás minden, az otthoni beteggondozás- és betegápolásban érintett család számára ismert márka lenne, ahol szívesen vásárolnak gyógyászati segédeszközt a könnyebb élet reményében. Mindezt teszik annak tudatában, hogy nálunk leginkább fogyatékos emberek dolgoznak, kiváló termékeket kapnak, prémium kiszolgálásban részesülnek, és maximális segítséget nyújtanak nekik egészségi problémájuk megoldásához, amiért a magasabb árat is önzetlenül kifizetik.

Az Értéksziget Beteggondozás középpontjában a prémium megoldások állnak, a vásárlók megbecsülése, támogatása. Szeretnénk, ha cselekedeteinkkel bebizonyíthatnánk: minden fogyatékos ember értékes és fontos, aki sokat tesz a hazájáért, embertársaiért.

Az Értéksziget Beteggondozás egy olyan hely, amit nem érdemes kikerülni, kihagyni, ha gondozási, ápolási eszközökre van szükség.

ÉRTÉKSZIGET BETEGGONDOZÁS - könnyebb életet kínálunk.

Bankok és minősítések