Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz
További képek

Méh- és végbél előresés (prolapsus) sérvkötő, Orliman S-130

Ár:
17  300 Ft
Termékkód: 0855-FKI-00-másolata-1
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
ajánlott méh és hüvelyboltozat prolapsushoz, hólyag- és végbél sérvhez
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A kismedencei izmokat alkotó kötőszövet gyengülése, meglazulása a hólyagsérv, a végbélsérv és a hüvelyfal-süllyedés kialakulásához vezethet. A nők kismedencéjében, vagyis a hasüreg legalsó részében található a méh, a hüvely, a húgyhólyag, a húgycső és a végbél. Ezeket a lágyrészeket a kismedence izomcsoportjai tartják a helyükön, és ínszalagok stabilizálják. Ha a gátizom már nem tud megfelelni tartó funkciójának, meggyengül és ennek következtében a kismedence egy vagy több szerve a hüvelybe süllyed. Súlyosabb esetben a méh ki is léphet a hüvelyből, ezt hívjuk a méh előreesésének (prolapsus uteri). A kismedencében lévő szervek betüremkedhetnek a hüvelycsatornába. Ettől függően alakulhat ki hólyagsérv (cystocele), végbélsérv (rectocele) vagy vékonybél-sérv (enterocele).

A spanyol Orliman méh- és végbél előreesés sérvkötő légáteresztő, elasztikus anyagból készül. Két részből áll: az egyik a haspántból álló rács, amelyhez rögzítőpántok vannak rögzítve (ez a másik), a hátsó fenékrésztől az elülső gyomortájékig terjednek. Az a funkciója, hogy az urogenitális területet átfogja a tépőzáras pántok segítségével, amelyek a beteg igényeihez igazíthatók.

Ajánlott méh és hüvelyboltozat prolapsus (méh előreesés), cystocele (hólyagsérv) és végbélsérv (rectocele) esetén.

A hasi öv legfeljebb 130cm derékbőségig használható. A termék bézs színű.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.