Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Intim mosakodó edény wc-re

Ár:
3  100 Ft
Termékkód: 0098-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
kényelmessé és praktikussá teszi az intim mosakodást, aranyér kezelést
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Vannak helyzetek, amikor kifejezetten arra van szükség, hogy megmossuk intim testrészeinket, ami miatt nem szeretnénk beállni a zuhany alá vagy épp beülni a kádba, lavór felé guggolni. Ilyen és hasonló helyzetekben vagy épp különböző betegségek esetén (pl. aranyér) nagyon praktikus és kiválóan használható wc-re tehető intim mosakodást segítő edény. Mossa meg kényelmesen intim részeit, vegyen ülőfürdőt ebben a WC-re helyezhető műanyag mosakodó „kádban”! Ha pl. aranyere van, akár minden székelés után használhatja.

Termékjellemzők:

 • műanyag, fehér színű
 • minden standard WC csészéhez megfelelő, a legtöbb esetben lehajtott ülőkével is
 • szappantartóval, kiöntő csőrrel 
 • egyszerűen tisztítható
 • teljes szélesség 35,5 cm
 • teljes hosszúság: 39 cm
 • a WC csészébe süllyedő ovális rész a felső peremnél: szélesség: 25 cm, hosszúság: 31,5 cm
 • a WC csészébe süllyedő ovális rész a legaljánál: szélesség: 18 cm, hosszúság: 25 cm
 • termék teljes magassága: 10 cm
 • űrtartalma: 4 liter

Fenntarthatósági előnyök:

 • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
 • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.