Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

3 lábú járóbot

Ár:
7  200 Ft
Termékkód: 1938-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
fém járóbot állítható magassággal, terhelhetőség 100 kg.
Kialakítás: jobb kéz
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Baleset vagy betegség következtében különösen ajánlott lehet a járóbotot használata. A három lábú járóbot kialakítása részleteiben is biztonságos, stabil támasztást és járást nyújt kültéri és beltéri használatkor.

Ajánlott balesetet vagy műtétet követő rehabilitációs időszak alatt (pl. alsó végtagjai protetizálás miatt, a műtét utáni felépülés fázisában a járás nehézkessé vált, emiatt segítségre szorul, a láb amputációja). Olyan személyek részére is javasolt, akiknek alsó végtagjuk tehermentesítése, ill. járásbiztonsága ilyen módon megoldható. Sokszor nélkülözhetetlen azok számára, akik az alsó végtagjaik ízületi kopásának fájdalmától, gyulladásától szenvednek. Gyermekkori fejlődési rendellenesség, bénulás miatti nehézkes járás esetén is segítség lehet. Nemcsak időskori gyengeség miatt, de akár egy fiatalkori egyensúlyzavar, valamint mozgáskoordinációs problémák esetén is azonnali megoldást nyújthat, mivel a járóbot a személyes mozgás segítő eszköze, mindenki számára javasolt, aki könnyíteni szeretne a járásán.

Anyaga felül alumínium és alul acél. Magassága 80-100 cm között 2cm-enként állítható. Rúdirányú terhelhetősége 100 kg. Színe: alumínium.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
  • Mozgástér: elősegíti az egyének személyes választásait (tartózkodási hely szabad megválasztása, mobilitás fokozása, elérhetőség növelése)

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.