Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Fürdőkád belépő zsámoly állítható magasságú lábakkal, fürdőkád pad

Ár:
14  600 Ft
Termékkód: 1910-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
biztonságos, kényelmes, ülésként és fellépőként is használható
Nézze meg ezt is, szüksége lehet rá!
Fürdőszobai kapaszkodó tapadókoronggal, öntapadó-vákumos, Prim, 40 cm Fürdőszobai kapaszkodó tapadókoronggal, öntapadó-vákumos, Prim, 40 cm
15  900 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Amikor a beteg, nehezen mozgó ember akár egyedül vagy mások segítségével fürdik, elég nagy megpróbáltatáson megy keresztül különösen akkor, amikor megfelelő segédeszközök híján van, és a nehezen hajló és mozgó lábak miatt a fürdőkádba való belépés nagyon nehézkessé válik. Bár egyszerűnek tűnik, de a fürdőszobába elhelyezhető és folyamatosan tisztán tartható kádbelépő zsámoly beállítása sokszor nehézségbe ütközik. Az alapvetően nagyon stabil, remek teherbírású, csúszásmentes gumitalpakkal megerősített fürdőkád belépő zsámoly nagy segítséget jelent. Tervezése során külön figyeltek arra, hogy higiénikus, könnyen tisztítható, rozsdamentes és biztonságos legyen. A felületén lévő lyukak segítik elvezetni a fürdetés során keletkező vizet. Az állítható lábmagasságnak köszönhetően alacsonyabb és magasabb emberek is könnyen használhatják.

Ez a fürdőkád belépő zsámoly nemcsak belépést megkönnyítő életviteli eszköz, hanem a kádban való ülést is jelentősen megkönnyíti. Minden fürdőkádban elfér, és azon nehezen mozgó emberek számára is kényelmes megoldást biztosít, akik a kádban csak zuhanyozni szeretnének.

Termékjellemzők:

 • állítható magasságú fürdőkád belépő zsámoly
 • használható zuhanyszékként akár a fürdőkádban is
 • acél rozsdamentes vázszerkezet
 • magasságállítás 3 lépésben 21-26cm között
 • 4db csúszásmentes gumírozott láb
 • az ülőfelület erős műanyagból készült
 • vízelvezető lyukak a komfortérzet növelése és a szék tisztítása érdekében
 • ülőfelület magassága: 21-26 cm
 • a talajon elfoglalt területe 40 x 28 cm
 • ülőfelület mérete: 23 x 41 cm
 • terhelhetősége 110 kg
 • súlya 1,2 kg
 • összeszerelve szállítjuk

Fenntarthatósági előnyök:

 • Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét
 • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához
 • Esélyegyenlőség: előmozdítja és védi az esélyegyenlőséget minden ember számára (férfi és nő, idős és fiatal, egyedülálló szülők), és minden társadalmi csoport számára (kisebbségek, fogyatékos emberek, külföldi állampolgárok stb.)

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.