Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü

Szabó Zoltán József

Köszönöm, hogy ellátogatott erre az oldalra. Ez azt (is) jelenti, hogy kíváncsi arra, ki írja a Hogyan segíthetek? otthonápolási és beteggondozási blog cikkeit, ki küldi Önnek a leveleket, és valójában ki az az ember, aki az Értéksziget gyógyászati segédeszköz szaküzlet és webáruház mögött áll.

A nevem Szab Szabó Zoltán József - Értéksziget GYSE tulajdonosó Zoltán József, az FKI Nonprofit Kft. (Ön vélhetően csak Értéksziget néven ismeri) egyik tulajdonosa, ügyvezetője vagyok. A feleségemmel, Alexával alapítottuk a céget még 2009 végén szándékosan a Fogyatékos Emberek Nemzetközi Világnapján, december 3-án. Én magam látássérült vagyok: a bal szememre abszolút nem látok, a jobbon még 3% a látásmaradvány van (a feleségem mozgássérült). Erős jelzésnek szántuk ezt a napot: hátrányokkal, jelentős veszteséggel is lehet és kell dolgozni, tenni egymásért, a hazáért. Mindketten szeretnénk megmutatni, hogy a hátrányaink ellenére is dolgozni akarunk.

Több mint 12 éve a gyógyászati segédeszköz értékesítés területén

Eredetileg nem állt szándékomban kereskedelemmel, főképp nem gyógyászati termékekkel foglalkozni. Azonban a magánéleti nehézségek miatt kénytelen voltam valamit kezdeni magammal. Ahogy olvashatja a cégtörténetben, előbb kommunikációs akadálymentesítéssel kezdtem el foglalkozni, amiben a feleségem volt a társam. Majd a cég formálódásával, a vásárlói igényekkel találkozva a gyógyászati segédeszközök értékesítése, azon belül is az otthonápolás és beteggondozás lett a szakterületem. Szeretem, amit csinálok, mert nagyon sok és pontos információval, tudással kell rendelkeznem. 

Az elmúlt több mint 12 évben nagyon sok személyes és vásárlói tapasztalatot, tudást gyűjtöttem ezen a területen. Szakismeretemet a gyógyászati segédeszköz értékesítés szakvizsga megszerzésével és a kötelező továbbképzések biztosításával bővítem. Mivel kissé maximalista, érték- és minőségkedvelő vagyok, így szeretek után nézni a dolgoknak, összefüggéseket látni, és szükség esetén több információ birtokában döntést hozni. Ezért is alakult ki, hogy az Értéksziget prémium vásárlói élményt kínál. Úgy szeretek segíteni másoknak, ahogyan azt én is várom másoktól. Nekem is jól esik a figyelmesség, a gyors ügyintézés, a megbízhatóság - hát ezt csinálom együtt Alexával az Értéksziget GYSE szaküzlet és webáruházban. Szeretek ismereteket szerezni, hogy még többet és jobban segíthessek.

Egy kicsit még magamról

1977. január 1-én születtem Nagyváradon. Iskoláimat Magyarországon végeztem. Két egyetemi diplomával rendelkezem, mindkettőt a Károli egyetemen szereztem református teológus és kommunikáció szakon. Születésem óta rosszul látok, még az eddigi 11 szemműtét sem tudott sokat segíteni. Első házasságomból született egy lányom, Éva Annamária, aki az édesanyajával él. Válásomat követően ott kellett hagynom református lelkészi szolgálataimat, és valami abszolút újat kezdeni. Ez lett az Értéksziget, amit a mostani feleségemmel együtt csinálunk. Az én feladatom a termékmenedzselés és a vevőszolgálat, és persze a blogbejegyzések írása is. Alexa inkább háttérfeladatokat lát el. A szaküzletben is én szolgálom ki a vásárlókat.

Velem készült interjúk

Bankok és minősítések