Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Novopen 4 inzulinadagoló toll

Ár:
15  900 Ft
Termékkód: 2072-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
inzulin adagolása egyszerűen, könnyen, láthatatlanul
Nézze meg ezt is, szüksége lehet rá!
Inzulin hűtő útitok, Gima Gio Style Inzulin hűtő útitok, Gima Gio Style
5  600 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ajánlott: inzulinkezelésre szoruló diabetes mellitus esetén, amennyiben a beteg intenzifikált inzulin-terápiában (legalább napi háromszori inzulinadás) részesül, 18 év alatti, terhes, látássérült, felső végtagjára mozgáskorlátozott.

Termékjellemzők:

  • Az inzulinadagoló tollal 1 és 60 egység közötti adag adható be
  • A szükséges adag egységenként állítható
  • 3 ml-es Penfill inzulinpatronokkal és a 6 mm-es S jelzésű és 8 mm-es S jelzésű NovoFine vagy NovoTwist egyszerhasználatos tűkkel használható
  • Könnyen leolvasható számok
  • Beadáskor jól hallható kattanás
  • A tárolótok tartozék
  • A csomagolás 1db. szürke vagy kék tollat tartalmaz

Figyelmébe ajánljuk:

INFOCSEPPEK - tudástár a beteggondozáshoz.
Cikkekkel, videókkal, háttérinformációkkal segítünk Önnek a megfelelő ápolási és/vagy gondozási segédeszköz kiválasztásában, használatában.
Ezt olvasta már? A gyógyszeradagoló a praktikusságán túl biztonságot ad.

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.