Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Zoknicsipesz több színben, 10 db. fehér

Ár:
790 Ft
Termékkód: 0481-w-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
zokni összepárosítását, egyszerű rendezését és tárolását segíti
Ha többet vásárolna, Különleges ajánlatunk épp Önnek szól
Szín:
Menny.:csomag

Leírás és Paraméterek

Nagyon sok bosszúságot, fáradságot és felesleges időkidobást okoz, ha nem találjuk a zokni párját. Lehet az embernek több azonos színű zoknia (pl. fekete), de a mintázata eltérhet, akárcsak a mérete stb. Nagyon könnyű gyorsan a szennyesbe dobni, de a mosás után összepárosítani már sokkal nehezebb és időigényesebb. Arról a bosszúságról meg ne is beszéljünk, amikor figyelmetlenségből vagy épp sietségből rosszul párosítjuk össze a zoknikat.

Ezt a problémát oldja meg, ha Ön is zoknicsipeszt vagy zoknipárosítót használ. Ez a nagyon egyszerű magyar találmány egy egyszerűnek látszó  műanyag, önmagától záródó, fémet nem tartalmazó csipesz, még a 90 fokot is kibírja. 6 különböző színben kapható, ami azt segíti, hogy a család minden tagjának zoknijait eltérő színnel jelölheti meg.

A zoknicsipesz használata nagyon egyszerű és igen kényelmes: amikor leveszi a lábáról a zoknit, már rögtön csiptesse össze a másikkal és úgy tegye a szennyesbe. Nem kell attól tartania, hogy a mosástól leesik róla a csipesz. A szárítás is nagyon egyszerű, hiszen a mósógépből kivett pár zoknit csak fel kell akasztania száradni, majd egyszerűen elteheti a fiókba.

Javasoljuk, hogy a csipeszek maradjanak a tárolás - mosás - szárítás - tárolás folyamat során végig a zoknikon, így érhetjük el, hogy ne vesszenek el a párok egymástól. Ha nem így teszünk, akkor a folyamat valamelyik eleménél mindenképpen el kell végeznünk a fárasztó és időpocsékoló zoknipárosítgatást. Ellenben ha a fenti módon járunk el, soha nem kell nekiállni és párosítgatni a zoknikat a folyamatos használat során.

Amellett, hogy nem vesznek el a párok és nem kell hosszú, fárasztó perceket azzal töltenünk, hogy megkeressük a zoknik párját, további előnyre is szert tehetünk azáltal, hogy a csipeszen található akasztónak köszönhetően most már akár 10 pár zokni is elfér ugyanarra a helyre a szárítón, ahol korábban csak egy párnak volt elegendő hely.

Felhasználási területek:

  • mint akasztó: konyharuhákra, törölközőkre, szárításra váró textíliákra (ma már ezek döntő többségén nincs akasztó)
  • mint rögzítő: papírok, iratok, dokumentumok, térképek összefogására vagy más tárgyakhoz rögzítésére
  • mint "záró-csipesz": minden nyitott zacskóra (kávé, cukor, fagyasztóban tárolt tasakok…)
  • és a legfontosabb: nem kell többé zoknit párosítani!

További információk

Figyelem! – Higiéniai, azaz testtel és testnedvvel (nyál, vér, anyatej, széklet, vizelet, izzadság stb.) közvetlenül érintkező termékek cseréjére nincs lehetőség. Ide tartoznak többek között: talpbetétek, vércukormérők (és a kombók), lepedők, tesztcsíkok, végtagrögzítők, harisnyák, zoknik, fehérnemük, gyógyászati termékek. Amennyiben csak felbontja az egyébként nem zárt csomagolást, de NEM PRÓBÁLJA FEL, van lehetőség cserére vagy akár elállásra is. A részleteket az ÁSZF szabályozza.

A gyógyászati termékek használatából eredő kockázatokról előzetesen egyeztessen kezelőorvosával!