Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés. Megértettem
Termékek Menü

Extra kedvezmények fogyatékos felnőtteknek

Kedvezmények fogyatékos embereknek - Értéksziget Webáruház

Fogyatékos embernek lenni nagyon sok hátrányt, küszködést, lemaradást jelent másokhoz képest. Ha ebben a küzdelemben van, aki segítsen, mellénk álljon, fogja a kezünk, gondoskodjon rólunk, és megmutassa az élet szép oldalát, akkor minden kissé egyszerűbbé válik, és talán még mosolyra is jut egy kevés idő. Ez a megállapítás akkor is helytálló, ha családtagként gondozzuk fogyatékos szerettünket.

Az Értékszigetnél mi tisztában vagyunk a nehézségekkel, a mindennapos kihívásokkal, mert mi magunk is fogyatékos emberek vagyunk, sőt, szűkebb-tágabb családunkban a fogyatékosság minden formája megtalálható. Emiatt és keresztény identitásunkból fakadóan gondoljuk úgy, hogy tenni akarunk hasonló embertársainkért és az őket segítő, róluk szeretettel gondoskodó családokért.

Értékteremt-Ő társadalmi felelősségvállalási programunk részeként jelentős, a lehető legnagyobb kedvezményt biztosítjuk a 18. életévüket betöltött fogyatékos felnőtt embereknek, valamint a róluk gondoskodó családjuknak.

A kedvezmény mértéke

 • 10% állandó kedvezmény a webáruház valamennyi termékére beleértve az akciós termékeket is
 • ingyenes kiszállítás (házhozszállítás) Magyarország területén értékhatártól függetlenül
 • nem kell megfizetni a 10 kg. súly feletti csomagok 3000 Ft-os különdíját

A kedvezmény igénybevétele

 • csak regisztrált, magyarországi lakcímmel rendelkező 18. életét betöltött fogyatékos felnőtt veheti igénybe, vagy a
 • fogyatékos felnőttel egy háztartásban élő valamelyik családtagja, és
 • a fogyatékosságot érvényes hatósági igazolvánnyal, vagyis az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság (ONYF) drapp színű hatósági igazolványával (régebben az ún. MÁK-os igazolvány) kell és lehet csak igazolni, amelynek tartalmaznia kell a fogyatékossági támogatásra való jogosultságot (más igazolványt, igazolást, orvosi dokumentumot nem tudunk elfogadni)

Kedvezményre nem jogosult

 • aki nem rendelkezik magyarországi lakcímmel
 • aki a 18. életévét még nem töltötte be, vagyis kiskorú
 • a fenti érvényes hatósági igazolvánnyal nem rendelkező fogyatékos felnőtt
 • az igazolványán nem szerepel a "fogyatékossági támogatásra jogosult" kifejezés
 • ha az igazolványon "emelt szintű családi pótlék" olvasható

A regisztráció folyamata

 1. lépés: vásárlóként regisztrálnia kell a webshopban (a Kapcsolattartó nemcsak fogyatékos Vásárló lehet, a számlázási cím a fogyatékos Vásárló ONYF (vagy régebben MÁK-os) igazolvány szerinti címe lehet, a szállítási cím bármi más valós cím)
 2. lépés: ezt követően töltse ki ezt az űrlapot megadva a nevét és a regisztrált e-mail címet, mellékletként pedig csatolja be a regisztrált fogyatékos Vásárló kért igazolványának előlapját (más igazolást, egyéb hatósági dokumentumot nem tudunk elfogadni!)
 3. lépés: az adatokat áttekintjük, és ha minden egyezik, akkor jogosulttá válik a fenti kedvezményre az igazolvány lejárati idejéig, de legfeljebb két évig - döntésünkről e-mailben tájékoztatjuk

A kedvezményes vásárlás használata

 • miután e-mailben megkapta az értesítést, hogy jogosult a kedvezményre, jelentkezzen be a webshopba, és már a kedvezményes árakat fogja látni
 • kedvezményes megrendeléseit online, telefonon és e-mailben is leadhatja
 • a kedvezmény csak a kártya érvényességi idejéig, de legfeljebb két évig tart, és a lejárat előtt meghosszabbítható

Őszintén reméljük, hogy a fenti kedvezmény segítségével, valamint minőségi termékeinkkel prémium kényelmi szolgáltatásainkkal könnyebbé válnak a mindennapok, és a hátrányokat sikerül egy kicsit leküzdeni.

Figyelem! A kedvezmény megítéléséhez a fenti adatokra szükség van, amelyeket Ön önkéntesen bocsát rendelkezésünkre, amivel mi nem élünk vissza. Cégünk kiemelten figyel az adatvédelemre és az adatkezelésre. Éppen ezért egyrészt nem célunk az igazolványok adatainak gyűjtése, másrészt a jogosultság megadásakor töröljük a becsatolt másolatot.

Mi azt szeretnénk, ha csak az arra jogosult Vásárlóink kaphatnák meg ezt a jelentős kedvezményt, ezért kérjük a fentiek szíves tudomásul vételét. Köszönjük együttműködését.

Az Értéksziget Webáruház fenntartja magának a jogot a benyújtott kérelmek indoklás nélküli elutasítására.

Bankok és minősítések