Barion Pixel
Oldalunk cookie-kat használ, amelyek információkat szolgáltatnak számunkra az oldallátogatási szokásokról, de nem tárolnak személyes információkat. Adatkezelés.
Termékek Menü
Katt rá a felnagyításhoz

Vágható kötésrögzítő, ragtapasz, Mefix 5cm x 10m

Ár:
1  100 Ft
Termékkód: 2104-FKI
Elérhetőség: 1-3 munkanapon belül szállítjuk
érzékeny bőrűeknek is ajánlott, nem vízálló, nem nedszívó, könnyen vágható
Nézze meg ezt is, szüksége lehet rá!
Lister-féle kötszerolló, 15cm Lister-féle kötszerolló, 15cm
3  800 Ft
Menny.:doboz

Leírás és Paraméterek

A doboz 1 db. fehér színű Mefix ragtapasz tekercset tartalmaz. Kifejezetten érzékeny bőrűeknek is ajánlott kötésrögzítő. amely kötések és eszközök rögzítésére ajánlott. A nem szőtt, Sontara poliészterből készült anyag porózus szerkezete lehetővé teszi a levegő és vízpára áteresztését. A Mefix kötszer rugalmas, jól követi a test vonalát, és a rögzítést követően lehetővé teszi az érintett testrész mozgatását. Nem nedvszívó, de megakadályozza a vér és egyéb váladék átszivárgását. A víz alapú poliakrilát ragasztóanyag kíméletes a bőrhöz, ugyanakkor biztonságosan rögzít. A könnyen eltávolítható védőpapír 10 centiméteres szakaszokra van osztva, és az egyszerű eltávolíthatóság, illetve alkalmazás érdekében perforált hullámpapírral van ellátva. A Mefix így könnyedén vágható a megfelelő formára és méretre.

A csomagolás 1db 5cm x 10m Mefix kötésrögzítőt tartalmaz.

A termék fenntarthatósági előnyei:

  • Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
  • Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához

További információk

Ha kérdése van, ügyet intézne: itt vagyunk

Vevőszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, ha kérdése merül fel termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Ha a méret, a szín nem egyértelmű, bizonytalan valamiben: itt vagyunk, segítünk. Ha előre tájékozódna a vásárlástól való elállás vagy a termékcsere lehetőségéről, ezekkel kapcsolatban ügyet intézne, szintén forduljon vevőszolgálatunkhoz. Nekünk fontos, hogy mielőbb megoldást kínáljunk a felmerült problémára.
 

Hasznos és praktikus kényelmi szolgáltatásokat kínálunk

Mielőtt egy terméket felveszünk a kínálatunkba, gondosan utána járunk, hogy az megfelel-e vásárlóink igényeinek és a mi magas minőségi elvárásainknak. Ugyan így teszünk alap és prémium szolgáltatásaink kialakítása során is. Ennek megfelelően sokféle rendelési, fizetési és szállítási szolgáltatást kínálunk többféle kiegészítő kényelmi lehetőséggel együtt, hogy a lehető legkényelmesebbé, legegyszerűbbé tegyük a vásárlási folyamatot és a hozzá kapcsolódó ügyintézést. Prémium vásárlói élményt biztosítunk, amit a több ezer, nagyon magas vásárlói visszajelzés erősít meg.
 

Kedvezményeinket akár Ön is igénybe veheti

Különböző kedvezményeket ajánlunk Önnek, hogy vonzóbb áron juthasson hozzá az egészségi problémája megkönnyítését segítő gyógyászati eszközökhöz. Minden forint számít kedvezményrendszerünk összefogja a hozzánk húséges, velünk rendszeres kapcsolatban álló, a leginkább bennünket választó, azaz a hátrányos helyzetből induló fogyatékos emberek munkáját értékelő vásárlókat. Egymásra épülő Alap ill. Prémium kedvezményeket biztosítunk attól függően, hogy Ön milyen erős kapcsolatban áll velünk, vagy épp mennyit vásárolt nálunk. 
 

A tájékozottság magabiztossá tesz

Figyelmébe ajánljuk Infocseppek beteggondozási tudástárunkat, ahol számos cikket, videót, praktikus tanácsot talál a felmerülő beteggondozás és betegápolás során felmerülő helyzetek kezelésére. Azt szeretnénk, ha gyakorlatorientált tanácsainkkal, közérthető írásainkkal és egyéb, de annál fontosabb információinkkal megkönnyíthetnénk a mindennapjait, és hozzásegítsük a megfelelő gyógyászati eszköz kiválasztásához, használatához.